setare نوشته است:
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه 5000 دارم وقتی روشن میکنم تو بیابون بخام بالانس کنم کلا بوق میده و بوق فلز اهن میده هی قطع و وصل میکنه نمیتونم بالانس کنم
میکشم بالا صدا قطع میشه میارم پایین که ادامه بالانس رو انجام بدم هی قطع و وصل میشه صدای بوقی میده که فک میکنی یه اهن بزرگ زیرشه
میتونین کمکم کنین مشکلم حل بشه
از اول با یه کوییل دابل 45 استفاده میکنم
دوست عزیز اول اگه با لوپ مونو کار میکنی از کلید کلنگی رو باکس مطمئن شو که روی کنسل یا دبل دی نباشه باید حتما رو مونو باشه و برعکس اگه دابل استفاده میکنی همینطور....بعد از محکم بودن فیش لوپت به باکس مطمئن شو ببین خیلی سفت سیم رو دور میله نپیچوندی که قطعی پیدا کرده باشه سوم کاور لوپ رو بکن ببین فلز یا خاکی که فلز توش باشه تو کاور وجود نداشته باشه خلاصه تمیزش کن چهارم سعی کن بیشتر تلمبه بزنی و مایوس نشی اول بالانس هوایی رو درست انجام بده بعد با حوصله بالانس زمینی و تلمبه زدن .... پنجم اگه رو اسپیشال کار میکنی معمولا رو شارپ یا سنس اکسترا یه ذره نویز داری که میتونی با عوض کردنش مثلا رو فاین گلد نویز رو کاهش بدی ششم من برای خودم پیش اومده که رو آودی بوست صدای وحشتناک داشتم مثل همین مشکل شما ولی گذاشتم رو دیپ درست شده
آر ایکس و استابلیزر میتونه نویزها رو کم کنه
اینارو انجام بده درست نشد مشکل سخت افزاریه دیگه ، بعنی یا لوپت با سیم لوپت یا خود باکیت ایراد داره ، در ضمن باتریتم شارژش کم باشه صداهای اضافی داری
موفق باشی