mohamad20 نوشته است:
اصل این مدار 12 رگلاتوره ساخت کشور المان میباشد که در حدود 15 ساله که تو ایرانه بعد دست یه کسی به نام غلامی میافته نزدیک به 70 در صد مدار رو تغییر میده که شده همینی
که تو این سایت هست مدار اولیش رو من دیدم خیلی پر قدرت و با ثباته مدارش دستم نیومد تا کپیش کنم خیلی قوی بود به جرات میگم از لورنز قوی تر بود تا اون جایی که
یادمه بجای رگلاتور ها یه مدار دیگه ای بهش وصل بود که خودش یه کیت جدا بود فقط تونستم توشو باز کنم ببینم در کل مییشه روش کار کرد من زیاد روش کار نکردم بیشتر رو طراخی مدارات کار کردم من چندین سال خارج از کشور زندگی کردم و دستگاه هایی دیدم که تو دنیای نت وجود نداره و یا شاید جتی اسمشون هم نشنیده با شید بعدا در موردشون توضیح میدم بهترین دستگاه جهان سیمن اسکنر ساخت امریکاست که مثل یه رادار کوچیکه رادارش تا شعاع 300 متری هر چی زیر زمین باشه تو مانیتورش نشون
میده اونم به صورت 3 بعدی انگار یه عکس سیاه سفید از اون فلز گرفته شده من این دستگاه رو تو سازمان باستان شناسی کشور ایتالیا دیدم اون جور که پرسییدم فقط برای
دولت ها به فروش میرسه .من با هر دستگاهی که به فکرتون میرسه کار کردم و خودم الان یه لورنز دارم و یه حفره زن شرکت okm exp5000 به نظرم بهتریین حفره زن همین
دستگاه okm به درد فلز یابی نمیخوره ولی میمیره برای حفره زنی نمیدونم چرا این حرف ها رو زدم به هر حال هر سوالی در مورد دستگاه های دیگر دارید در خدمتم محمدجان من هم ورودشماروخیرمقدم عرض میکنم فرمودین مدارپرقدرتش یک کیت جداداشته ببینیداین مشخصاتی که میگم میتونه همونی باشه که مدنظرتونه یانه ؟
یک عددای سی دیگه به برداضافه شده
تنهاازیک عدد رگولاتور7915برای تغذیه ای سی هااستفاده کرده
مدارازولتاژ24ولت استفاده میکنه
یک عددبردکوچک اضافه شده که دراون ازسه عددای سی نامشخص استفاده شده.
ضمنااگه درموردمشخصات کامل سیم پیچ وقدرت مدارتون چیزی حضورذهن دارین لطف کنین