نویسنده |
پیغام |
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
مهندس اعداد سه گانه به ترتیب ۳۰۵ ۷۱۰ ۷۹۰ با لوپ ۶۰ دیلی ۲۰ متاسفانه سنس فلز خیلی ضعیفه سر قابلمه استیل ۳۰ سانتی رو داخل منزل کلنگی تا فاصله ۸۰ سانت سنس میکنه .علت از معیوبی یا ضعیف بودن کدوم قطعه میتونه باشه تا بخوتم تعویضش کنم. تشکر
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
یکشنبه 14 آذر1395 - 9:15pm |
|
|
rasol1377
کاربر فعال
|
سلام. دوستان راه حلی ندارن که بتونیم از ال سی دی 20×4استفاده کنیم.طوری که کل صفحه استفاده بشه؟؟؟؟؟؟
|
یکشنبه 14 آذر1395 - 9:36pm |
|
|
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
هنرجو نوشته است: مهندس اعداد سه گانه به ترتیب ۳۰۵ ۷۱۰ ۷۹۰ با لوپ ۶۰ دیلی ۲۰ متاسفانه سنس فلز خیلی ضعیفه سر قابلمه استیل ۳۰ سانتی رو داخل منزل کلنگی تا فاصله ۸۰ سانت سنس میکنه .علت از معیوبی یا ضعیف بودن کدوم قطعه میتونه باشه تا بخوتم تعویضش کنم. تشکر با اجازه مهندس دوست عزیز نکته اول اینکه سعی کنید بیرون از منزل دستگاه رو تست کنید دوم اینکه در قابلمه استیل هستش یا روی؟؟اگه روی باشه نسبت به فلزات دیگه ضعیفتر سنس میشه
|
یکشنبه 14 آذر1395 - 9:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
هنرجو نوشته است: مهندس اعداد سه گانه به ترتیب ۳۰۵ ۷۱۰ ۷۹۰ با لوپ ۶۰ دیلی ۲۰ متاسفانه سنس فلز خیلی ضعیفه سر قابلمه استیل ۳۰ سانتی رو داخل منزل کلنگی تا فاصله ۸۰ سانت سنس میکنه .علت از معیوبی یا ضعیف بودن کدوم قطعه میتونه باشه تا بخوتم تعویضش کنم. تشکر خسته نباشین. اعداد شما کاملا در رنج خوبی هستن. توجه کنین برد نهایی لوپهایی نظیر 60 فقط در محیط عاری از فلز بدست میاد. از این نظر اگر از کلنگی بودن و نبود مصالح فلزی در اون منزل مطمئن هستین مشکلی نیست. درب قابلمه هم اگر مطابق چیزی که دوستمون فرمودن از جنس روی باشه سنس ضعیف اون طبیعیه. ولی اگر واقعا استیل باشه باید تا حد 2.1 متر قابل سنس باشه! تا اینجا تنها حالتی از اشکال مدار که اعداد درست بودن ولی برد خیلی کم بوده مربوط به معیوب بودن یا نصب برعکس ماسفت هست.
|
یکشنبه 14 آذر1395 - 10:16pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
rasol1377 نوشته است: سلام. دوستان راه حلی ندارن که بتونیم از ال سی دی 20×4استفاده کنیم.طوری که کل صفحه استفاده بشه؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم. ال سی دی کاراکتری بزرگتر قابل استفادست ولی طبیعتا بخشهای اضافی اون خالی میمونه! پر واضحه که استفاده از تمام فضای ال سی دی های بزرگتر به برنامه دستگاه ربط داره و از فضا بصورت 16 در 2 استفاده شده. قبلا عرض کردم بدلیل سودجویی های احتمالی ال سی دی بزرگتر قرار نمیدم. بلحاظ فنی هم که تاثیر مثبتی نداره.
|
یکشنبه 14 آذر1395 - 10:18pm |
|
|
rasol1377
کاربر فعال
|
بله.کاملا درسته.حق با شماس
|
یکشنبه 14 آذر1395 - 11:40pm |
|
|
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: هنرجو نوشته است: مهندس اعداد سه گانه به ترتیب ۳۰۵ ۷۱۰ ۷۹۰ با لوپ ۶۰ دیلی ۲۰ متاسفانه سنس فلز خیلی ضعیفه سر قابلمه استیل ۳۰ سانتی رو داخل منزل کلنگی تا فاصله ۸۰ سانت سنس میکنه .علت از معیوبی یا ضعیف بودن کدوم قطعه میتونه باشه تا بخوتم تعویضش کنم. تشکر خسته نباشین. اعداد شما کاملا در رنج خوبی هستن. توجه کنین برد نهایی لوپهایی نظیر 60 فقط در محیط عاری از فلز بدست میاد. از این نظر اگر از کلنگی بودن و نبود مصالح فلزی در اون منزل مطمئن هستین مشکلی نیست. درب قابلمه هم اگر مطابق چیزی که دوستمون فرمودن از جنس روی باشه سنس ضعیف اون طبیعیه. ولی اگر واقعا استیل باشه باید تا حد 2.1 متر قابل سنس باشه! تا اینجا تنها حالتی از اشکال مدار که اعداد درست بودن ولی برد خیلی کم بوده مربوط به معیوب بودن یا نصب برعکس ماسفت هست. تشکر از امیر حداد عزیز و استاد حمید
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
دوشنبه 14 آذر1395 - 12:06am |
|
|
rasol1377
کاربر فعال
|
دوستان مدار شماهم مصرف باتری بالایی داره؟؟ با6عدد باتری لیتیوم یون که میشه 20ولت ، مدار فقط 10دقیقه کار میکنه
|
دوشنبه 15 آذر1395 - 11:09am |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
برای فلزجو 5 عدد باتری کافیست که میشه 21 ولت 6سل بزاری میشه 25.2 ولت که فشار بیشتری به رگلاتور میاد اما در عوض کمک چندانی به زمان مصرف نمی کنه برای بازدهی بیشتر سعی کنید باتریهایی با آمپر بالاتر بزارید باتریهای اوراقی و لبتابی که معمولا آمپرشون روشون نوشته نشده ، 2000 میلی آمپر هستند باتریهای معمولی بازاری 2500 و 3000 و 4000 میلی آمپر هستند و باتریهای قوی و حرفه ای 5800 و 6800 هستند که اگر تقلبی نباشند چندین برابر باتریهای معمولی میتونند کار کنند .
مدار شما یا اتصالی ریز داره یا رگلاتور معیوب است و اگر از صحت کارکرد مدار مطمئن هستید و رگلاتور بیش از حد گرم نمیشود ، مطمئنا اشکال از باتری است مثلا یا سیمکشی باتریها مشکل دارد یا یکی از سلها افت کرده و مانع کار بقیه میشه و شاید چند سل هم خراب باشند شما باید قبل از بستن باتری ها ، آنها را تک به تک ولتاژگیری کنید ، هرکدام که از 3.2 ولت کمتر بود احتمال معیوب بودن دارد . یکبار شارژکنید و بعد از چند ساعت تست بگیرید ، باید حداقل حدود 4 ولت داشته باشد و و خودبخود افت نکند . اگر اینطور نبود آن سل را استفاده نکنید .
لا اله الا هو
|
دوشنبه 15 آذر1395 - 11:27am |
|
|
ariamehr1989
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان از امروز شروع کردم به ساخت فلزجو امیدوارم که جواب بده چنس رو هنوز وقت نکردم ایراد بوق ممتدش رو درست کنم لامصب اعصابم رو خورد کرده!!!! پاساژ امجد داره آی سی اصلی lf357 رو ؟
|
دوشنبه 15 آذر1395 - 12:26pm |
|
|
|