نویسنده |
پیغام |
gheddisarya
کاربر فعال
|
درود بر دوستان یکی از دوستان در مورد بزرگی انسانها در زمان هخامنشی صحبت کرده بود با عرض ادب دوست گرامی در این مورد شما میتونید از نقش برجسته های تخت جمشید و همچنین ابعاد گر دخمه های شاهان هخامنشی در کوه مهر(رحمت) الهام بگیرید وحقیقت رو متوجه شید،البته در مورد قامت خشایار شاه بر طبق اسناد تاریخی به حقیقت اشاره کردید اما جز موارد خاص بوده یادر مورد شاپور ذوالاکتاف ساسانی که در یکی از اسناد تاریخی گفته شده که به علت عریض بودن کتفش این لقب رو بهش دادن البته دلایل دیگر هم داشته اما همه که اینجور نبودن.گفته شده کهقبر ادم وحوا در سوریه حدود ۱۷ متر هست اما انسان بیشتر از ۲/۵ متر از نمیتونه. راحت حرکت کنه واحتمال اینکه استخوان هاش وستون فقراتش بشکنه زیاده این حرف علمه. در مورد کوتوله که از گونه میمونها هستند در کوهدشت لرستان کثیر هستند که این نمونه سیاه رنگه و ارزشی نداره،در بم و کرمان سفید پوستش با ابعاد ۱۲ سانت و۳۰ سانت وجود داره که ارزشمند هستند.میتونید یکی از محیط های زندگی گذشته کوتوله ها رو که اثرات بارزی ازشون مونده رو در غار پبده در نزدیکی مسجد سلیمان ببینید که قدمت ۱۵ هزار ساله غار نشینی داره بعضی از دوستان عزیز علم واقعیه متافیزیک رو با خرافه اشتباه میگیرن. اما با تجربه و تحقیق حقیقت اشکار میشه.
|
شنبه 19 مرداد1392 - 10:16am |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
سلام قدیس جان .من گفتم زمان هخامنشین انسانها قدبلندتر از الان بودند در حدود 2تا2/5متر.بخدا همه طایفه ما پسر هاش قدشون بالای 2 متره .انگار واسه شما چیره عجیبیه .هآآآ
|
شنبه 19 مرداد1392 - 10:33am |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
|
یه چیز دیگه :قرارکه نیست ب اندازه مجسمه ها و نقش برجسته ها اندازه قد اون زمون باشه مثلا مجسمه شاپور تو غار شاپوری در کازرون ک اگه اشتبا نکنم 7متره .یا تو بیستون نقش داریوش حدود یمترهنیمه ؛یعنی داریوش ی مترو نیم بوده یا تو طاق بستان کرمانشا ،اندازه انسانها هم ی جور دیگست .داداش این چیزا ملاک نیست و ما هم مطلق حرف نمیزنیم اون موقه هم مثل الان هم قد باند داشته هم کوتاه .اما بیشتر قد بلند بودند و هنوز هم تو استانهای که کمتر زیر تاختو تاز بودند بازم تا حدودی اصل نژادها باقی موندند
|
شنبه 19 مرداد1392 - 10:55am |
|
|
جاوید
استاد
|
شاپور ذوالاکتاف به این دلیل میگفته اند که شاپور وقتی به عربهای حاشیه خلیج فارس حمله کرد و اونها را به اسارت گرفت دستور داد که کتفهای اونها را سوراخ کنن و سیم یا طناب از اون عبور دهند و با زنجیر اونها را به هم وصل کرد تا درس عبرتی برای اعراب باشند که دیگه فضولی نکنند همین الان هم اعراب شاپور را دشمن شماره یک خود میدانند و از اون و نزاد اون که پارسها باشد میترسند در کل عربها بیشتر به خاطر شاپور با ایرانیها بد هستند که کتفشان را سوراخ کرد
|
شنبه 19 مرداد1392 - 12:30pm |
|
|
meysam
|
سلام خدمت دوستان عزیز. ایا این میتونه نشونه باشه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 19 مرداد1392 - 12:59pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
|
سلام میثم جان. داداش این سنگ کاملا طبیعیه
|
شنبه 19 مرداد1392 - 2:55pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
|
راجب کوتوله های لرستان باید بگم ک اصلا کوتوله ای وجود نداره فقط چند نفر اومده بودن ی کلیپ ساخته بودن که رفته بودن ی اسکناس 2هزار تومنی رو در سایز حدود40 در80چاپ کرده بودن و اون اسکناس رو نصف کرده بودن و ی بچه 2یا3ساله رو با زغال سیاه کرده بودن و رو اون اسکناس گذاشته بودن که هر کسی ب تصویر نگاه میکرد که ی بچه رو ی اسکناس نشسته فک میکردن واقعا بچه 15تا 20سانته .داداش قضیه اش این بود
|
شنبه 19 مرداد1392 - 6:36pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
احسان نوشته است: راجب کوتوله های لرستان باید بگم ک اصلا کوتوله ای وجود نداره فقط چند نفر اومده بودن ی کلیپ ساخته بودن که رفته بودن ی اسکناس 2هزار تومنی رو در سایز حدود40 در80چاپ کرده بودن و اون اسکناس رو نصف کرده بودن و ی بچه 2یا3ساله رو با زغال سیاه کرده بودن و رو اون اسکناس گذاشته بودن که هر کسی ب تصویر نگاه میکرد که ی بچه رو ی اسکناس نشسته فک میکردن واقعا بچه 15تا 20سانته .داداش قضیه اش این بود کوتوله ها وجود دارند دوست عزیز در گذر از افراد سودجو که این کلیپ قلابی و دیگر کلیپ های موجود را برای سود جویی ساخته اند در همین سایت خودمان جناب قدیس آریا تا بحال چندین کوتوله را به چشم دیده است و بنده کاملاً به صحبتهای ایشان اعتماد دارم.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
شنبه 19 مرداد1392 - 9:07pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
kasra نوشته است: احسان نوشته است: راجب کوتوله های لرستان باید بگم ک اصلا کوتوله ای وجود نداره فقط چند نفر اومده بودن ی کلیپ ساخته بودن که رفته بودن ی اسکناس 2هزار تومنی رو در سایز حدود40 در80چاپ کرده بودن و اون اسکناس رو نصف کرده بودن و ی بچه 2یا3ساله رو با زغال سیاه کرده بودن و رو اون اسکناس گذاشته بودن که هر کسی ب تصویر نگاه میکرد که ی بچه رو ی اسکناس نشسته فک میکردن واقعا بچه 15تا 20سانته .داداش قضیه اش این بود کوتوله ها وجود دارند دوست عزیز در گذر از افراد سودجو که این کلیپ قلابی و دیگر کلیپ های موجود را برای سود جویی ساخته اند در همین سایت خودمان جناب قدیس آریا تا بحال چندین کوتوله را به چشم دیده است و بنده کاملاً به صحبتهای ایشان اعتماد دارم.درست دوستان من هم آدم کوتوله دیدیم تو منطقه ما هم هست اون شب که اونا دیدیم با دو تا از دوستان تصمیم گرفتیم بریم و کمین بزنیم و یکیشا بگیریم چون خیلی ارزش دارن . خلاصه چادر زدیم سه روز و سه شب تا این که صبح روز سوم دم صبح یک صدایی من از خواب بیدار کرد وقتی از چادر یواشکی بیرون را دیدم نزدیک بو شاخ در بیارم . دوستام را صدا زدم گفتم آروم دوتاش ده متری چادرن . خلاصه دو تا تنگ کمرشکن هم برده بودیم به سرعت از چادر زدیم بیرون و به دنبالشون مثل خرگوش با سرعت میدویدن . دوستم یک گلوله زد ولی بهشون نخورد و اون کوهی هم که نزدیکش چادر زده بودیم از قدیم میگفتن یک معبد در زیرش هست و بعد رفتن تو یک سوراخ و ما هم شروع به کندنش کردیم و بهد از نیم متر به سنگ رسیدیم که سوراخ ادامه داشت . و دیگه نشد کاری بکنیم . تا ظهر نزدیک اون سوراخ کمین کردیم خبری نشد . و ما هم بیخیال شدیم. این حرف مال 3 سال پیشه تا امسال دوباره دوستام تو اون منطقه آدم کوتوله دیده بودن .
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
شنبه 19 مرداد1392 - 9:23pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
اقا شهریار شما واقعا میخواستید با تفنگ بزنیدشون؟؟!!!!!
|
شنبه 19 مرداد1392 - 9:32pm |
|
|
|