korosh94 نوشته است:
در کارکرد یک سیستم یک اپراتور باید به جز عمق کاوش حساسیت و از همه مهم تر ثبات دستگاه را در نظر گیرد !!!!!!!!!!!
در تستهای صورت گرفته همانطور که در فیلم های این شرکت نمایان است عمق قابل قبولی را سنس میکند اما بنده به جز استیل از مس نیز در تست های خود استفاده کردم .
تست های شرکت را به آنها کار نداریم .
تست جسم مسی با قطر 20 سانت رو در 110 سانتی سنس کرد . بدون نمایش نوع فلز (در تبلیغات این دستگاه به روی تفکیک مانور بسیاری داده شده )
صفحه مسی 30*30 رو در 180 سنس کرد بدون تفکیک .
در حفره یابی که در تبلیغات آن ذکر شده با توجه به تست های خود بیشترین عمق حفره را 1 متری نمایش میدهد اما با ثبات کم
در حرکت با این سیستم گه گاه که فاصله تبلت با سیستم از 5 متر بیشتر میشد ارتباط قطع و نیاز به ارتباط و بالانس مجدد بود
در نمایش عمق که در تبلیغات این سیستم آورده شده در 10 مورد 3 مورد با تقریبا نمایش میداد و اصلا قابل اعتماد نیست . و مابقی خطای بسیار داشت .
بعضی موارد هم برنامه در عمق گیری هنگ میکرد .
درود بر شما
من قصدم خرید این دستگاه بود و با دیدن این انجمن و این تاپیک که شما دوست عزیز محبت کردین و اون رو نوشتین دست از خرید این دستگاه کشیدم
سه مدل داره همونطور که شما فرمودین
Pimax 2 = قیمت از kxs نه میلیون و دویست هزار تومان (9,200,000) قیمت از علی عزیزیان و عزیز 15 تا 16.5 میلیون تومان
Pimax 3 = قیمت از kxs پانزده میلیون و پانصد هزار تومان (15,500,000) قیمت از علی عزیزیان و عزیز 19.5 تا 20.5 میلیون تومان
Pimax 3 Pro = قیمت از kxs بیست میلیون تومان (20,000,000) قیمت از علی عزیزیان و عزیز 22 تا 23 میلیون تومان
من چندین فیلم از یوتیوب گرفتم که خیلی برام جالب بود و الان که دستگاه رو شما تست کردین اگر لطف کنید و فیلم تست مس و یا گودال اون رو برای اطمینان سازی از معیوب بودن این دستگاه قرار بدین ممنون میشم
در مدل سازی سه بعدی اندازه گذاری به چه شکل بود؟
وقتی که فلز رو سنس میکنه برنامه چندین کادر داره که من در بعضی از تست ها دیدم که نشون میداد یک عدد تا 99 میرفت و بالای اون جنس رو مینوشت
اگر لطف کنید و یه فیلم بگیرید از نحوه این کار و مس رو امتحان کنید کمک بزرگی به افرادی مثل من که قرار بوده در دام بیافته میکنید♥
سپاسگزارم