خیلی ممنون جاوید عزیز بابت صحبتهای مثبتی که کردین. مطمئنا یکی از اصلی ترین مشوقینی که بنده رو توی این چند ماه همیشه ترغیب به اصلاح بعضی نکات ردیاب قبلی و اضافه کردن امکانات جدید کرد شما بودین! حالا خیلیاش به جا و قابل انجام بود که همگی در نظر گرفته شدن.
در مورد قیمت هم بنظر من فعلا زوده اظهار نظر کنیم! اما بنظر من دستگاه در همین حد فعلی که رسیده واقعا ارزشش رو داره و این ارزش رو یک ردیاب زن حرفه ای بیشتر متوجه میشه! و البته هنوز هم جزئیاتی هست که میتونه بهتر بشه و فکر میکنم تا چند روز اینده من با تستهای بیشتر این جزئیات رو نهایی میکنم و باقی کار به تستهای خاص اقا مجتبی بستگی خواهد داشت.
با تشکر از دو علی عزیز
در مورد فرکانس دفینه عرض کنم که این مساله به عهده اقا مجتباست و ایشون قبلا تجربه خوبی در این مورد داشتن و با دستگاههای آنالوگ تونستن فرکانس مخصوصی از دفینه رو در بیارن! البته این مساله از نظر من کمی جای شک داره که همه دفینه ها بواسطه قدیمی بودن فرکانس مخصوصی داشته باشن ولی غیر ممکن هم نیست! بهرحال با دستگاه جدید و بسیار دقیق دیجیتالی ایشون ظرف روزهای آینده این مساله رو دقیق تست میکنن و اگر به نتیجه قطعی رسیدیم یک فرکانس مخصوص هم بصورت عمومی برای دفینه در نظر میگیریم!
با این حال چون دستگاه خودش مود فرکانس ازاد داره عملا هر اپراتور حرفه ای میتونه بر اساس تجربه و یافته های خودش فرکانسی رو استفاده کنه که همون باعث موفقیت نهاییش بشه! نکته مهم دقت این فرکانسها و ثبات فوق العادش هست و مهم تر اینکه تمام سیستمهای حذف کنندگی و کنترل وزن هدف هم همزمان با این فرکانس دلخواه شما کار میکنن! پس در این حالت مثل این هست که یک آچار فرانسه همه کاره ردیابی در اختیار شماست که عملا همه کار میتونین باهاش بکنین.