نویسنده |
پیغام |
afshin
کاربر حرفه ای
|
CCcall نوشته است: افشین جان ممنون از راهنماییتون من در زمینه الکترونیک تخصص ندارم.میشه بفرمایید منظور از قسمت نوسانساز کریستالی دقیقا کدام قطعات هستند و باید کدام قطعاتو چک کنم. خواهش میکنم،اسیلاتور کریستالی همان مجموعه TR1 و کریستال 8MHZ هست که حتما بررسی کنید سالم باشند و لحیم کاری کامل باشه ولی بهتره ابتدا خازنهای c2,c3, c4 رو از مدار خارج کنید و جهت امتحان یک خازن یک یا دو پیکو فارادی را موقتا بجای اونها قرار بدید و اگر نتیجه نداد سراغ TR1و کریستال برید.
|
سه شنبه 22 آذر1395 - 1:38am |
|
|
CCcall
کاربر حرفه ای
|
afshin نوشته است: CCcall نوشته است: افشین جان ممنون از راهنماییتون من در زمینه الکترونیک تخصص ندارم.میشه بفرمایید منظور از قسمت نوسانساز کریستالی دقیقا کدام قطعات هستند و باید کدام قطعاتو چک کنم. خواهش میکنم،اسیلاتور کریستالی همان مجموعه TR1 و کریستال 8MHZ هست که حتما بررسی کنید سالم باشند و لحیم کاری کامل باشه ولی بهتره ابتدا خازنهای c2,c3, c4 رو از مدار خارج کنید و جهت امتحان یک خازن یک یا دو پیکو فارادی را موقتا بجای اونها قرار بدید و اگر نتیجه نداد سراغ TR1و کریستال برید. سلام این کارها رو انجام دادم اما بازهم نشد.و درپایه 3آیسی 1هنوز هم ولتاژ ندارم.فقط زمانی که موبایل درحال تماس را به مدار نزدیک میکنم با روشن شدن ال ای دی ها ،روی پایه 3 ولتاژ میاد. از دوستان آیا کسی این پی سی بی آخر آقا پیام رو ساخته؟
|
سه شنبه 23 آذر1395 - 12:17pm |
|
|
blueman
کاربر فعال
|
عزیزم pcb جدید پیام جان یه گوشش اتصال داشت
اون احتمالا توی مدار شما باعث اتصال شده
اون رو رفع کن درست میشه
|
سه شنبه 23 آذر1395 - 12:45pm |
|
|
CCcall
کاربر حرفه ای
|
blueman نوشته است: عزیزم pcb جدید پیام جان یه گوشش اتصال داشت
اون رو رفع کن درست میشه اگه ممکنه نقطه اتصال رو نشون بدید ممنون میشم
|
سه شنبه 23 آذر1395 - 3:21pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
CCcall نوشته است: blueman نوشته است: عزیزم pcb جدید پیام جان یه گوشش اتصال داشت
اون رو رفع کن درست میشه اگه ممکنه نقطه اتصال رو نشون بدید ممنون میشم با سپاس از evilman
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 23 آذر1395 - 5:09pm |
|
|
CCcall
کاربر حرفه ای
|
ممنون اما اون نقطه تو پی سی بی نهایی توسط پیام عزیز اصلاح شده. اشکال مدار من از یه جای دیگس
|
سه شنبه 23 آذر1395 - 5:36pm |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
CCcall نوشته است: ممنون اما اون نقطه تو پی سی بی نهایی توسط پیام عزیز اصلاح شده. اشکال مدار من از یه جای دیگس دوست عزیز یه عکس از رو و پشت مدارتون اینجا یزارین تا دوستان بهتر کمکتون کنن. منم اخرین pcb که اقا پیام زحمتشو کشیدن ساختم و درست کار میکنه ولتاژ من 3.5 هست و تمام تستهارو توی خونه به خوبی جواب داده فقط تست میدانی مونده که اونم به دلیل سردی هوا نمیتونیم
|
سه شنبه 23 آذر1395 - 7:01pm |
|
|
CCcall
کاربر حرفه ای
|
evilman نوشته است: CCcall نوشته است: ممنون اما اون نقطه تو پی سی بی نهایی توسط پیام عزیز اصلاح شده. اشکال مدار من از یه جای دیگس دوست عزیز یه عکس از رو و پشت مدارتون اینجا یزارین تا دوستان بهتر کمکتون کنن. منم اخرین pcb که اقا پیام زحمتشو کشیدن ساختم و درست کار میکنه ولتاژ من 3.5 هست و تمام تستهارو توی خونه به خوبی جواب داده فقط تست میدانی مونده که اونم به دلیل سردی هوا نمیتونیم ممنون منظورتون همین pcb که مهندس حمید هم تاییدش کردند است دیگه؟ شما از چه ترانزیستور و و خازنهای رنج نانو و پیکو را از چه نوع خازنهایی استفاده کردین؟
|
سه شنبه 23 آذر1395 - 8:50pm |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
بله اخرین pcb که مهندس حمیدم تاییدش کردن من از ترانزیستور bc547 با hfe 550 استفاده کردم که ولتاژ اولیه من 5.5 ولت بود که با کم کردن خازنهای 13 و 14 3.5 ولت شد خازنهای نانو مولتی لایر و پیکو رو عدسی استفاده کردم به گفته مهندس حمید
|
سه شنبه 23 آذر1395 - 9:24pm |
|
|
CCcall
کاربر حرفه ای
|
سلام این عکسها مربوط به مدارمنه .لطفا بررسی کنید تا اشکال کار مشخص بشه. ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 24 آذر1395 - 2:53pm |
|
|
|