همانطور که قبلا هم عرض کردم : خطای ذهن اصلا اون طوری نیست که دوستان فکر میکنند
دوستان خطای ذهن رو با خطای بدن و غیره کلا قاتی کردن . خیلی پیچیده تر از این حرفهاست
جدا از مهارت اپراتور ، ما چند نوع خطا داریم که باعث حرکت خطا برای آنتنها میشن و نهایتا حرکت خطا به مشخص کردن هدف خطا و حفاری خطا منجر میشود
( در این گون حفاریها معمولا هیچ عاملی پیدا نمیشود . نه فلز نه ذغال نه سفال و ...)
1 - خطای قدرت درونی انسان : یعنی اینکه مغز یا چیز دیگری از انسان ، قدرت نهفته و ناشناخته ای در خود دارد که میتواند بدون دستور دادن مغز به ماهیچه ها ، روی حرکت یا توقف آنتنها تاثیر بگذارد و آنتنها را ناخواسته بسویی حرکت دهد یا در نقطه ای ، از حرکت باز دارد و باعث سنس خطا شود .
2- خطای ذهنیتی : یعنی اینکه ما به اشتباه ذهنیتی از محل دفن فلز داشته باشیم و مغر ما طبق این ذهنیت ، ماهیچه های بدن را طوری حرکت بدهد که آنتنها بسوی آن محل که ما در ذهن داریم ، حرکت کنند یا در جایی از حرکت بایستند و باعث سنس خطا بشود .
3- خطای سنجش بدنی : یعنی اینکه مغز دستور اشتباهی برای کنترل آنتنها ، به ماهیچه های بدن ارسال کند و در نتیجه دستها در حالت درست قرار نمیگیرند و آنتنها را باشتباه بسویی حرکت میدهند یا درجایی باشتباه از حرکت بازمیدارند و باعث سنس خطا میشه . این نوع خطا فقط از داده های ورودی مغز سرچشمه میگیرد که توسط چشمها و گوشها و ماهیچه های حسی به مغز ارسال میشود . مثلا در تاریکی چشم نمیتواند شیب زمین را خوب بسنجد و داده ی اشتباه به مغز ارائه میدهد و...
4 - خطای سنجش مغزی : یعنی اینکه داده های ورودی از چگونگی وضعیت زمین و غیره بدرستی ( توسط چشم و گوش و ... ) وارد مغز شود ، اما بنا به هر دلیلی مغز قدرت پردازش درست را نداشته باشد و دستور اشتباه به ماهیچه ها بدهد که باعث کنترل اشتباه آنتنها توسط بدن بشود و به سنس خطا منجر شود .
5 - خطای بدن : یعنی اینکه مغز سعی میکند که بدن را در حالت درست ردیابی قرار دهد ، اما ماهیچه ها دستورات مغزی را درست اجرا نمیکنند و بدن در حالت نرمال ردیابی قرار نمیگیرد . در حالی که مغز فکر میکند که وضعیت نرمال است . مثل کج گرفتن دستها درحالی که فکر میکنیم تراز هست .
( این طرح تراز فقط بدرد کسانی میخورد که مشکل 5 را دارند و مشکلات 1 و 2 و 3 و 4 هنوز پابرجا هستند )
طرح اول را از سایتهای خارجی گرفتم و تراز را اضافه کردم . لذا دلایل خارجیها را خودشان باید توضیح بدهند .
ظاهرا که فقط به خاطر تراز گرفتن آنتنها هست
البته یک نکته ی مهم وجود دارد که شاید دوستان زیاد توجه نکرده باشند : اگر هر دو دسته مثل هم در دستها گرفته نشوند ، در هنگام قیچی کردن ، نقطه ی قیچی شدن اشتباه میشود و منجر به حفاری اشتباه میشود . حتی اگر جنسی وجود داشته باشد .
یکی از حسن های این طرح ، قرار دادن آنتنها در یک حالت است که از این خطا جلوگیری میکند .
در آخر اظهار کنم که بنده خودم از این طرح استفاده نمیکنم و این دلیل نمیشود که کسی استفاده نکند .