انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 11:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2063 , 2064 , 2065 , 2066 , 2067 , 2068 , 2069 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس روشی که توو راهنما گفتین با گراند روشن تست کردم از پایین مرکز لوپ سکه به بالا بردم اصلا از بردش کم نشد ولی موقعی که از بالا رو به پایین میبریم از بردش کم میشه میتر منفی میده.توو حالتی که گراند خاموشه اصلا میتر منفی نمیده پس با این حال فکر کنم مدار سالمه و خازن ها هیچ مشکلی ندارن درسته؟

سه شنبه 30 آذر1395 - 7:06pm
مدیر کل
مدیر کل

بله مشکلی وجود نداره. همونطور که توضیح دادم در حالت روشن بودن گراند نحوه تست باید به همون صورت باشه.

سه شنبه 30 آذر1395 - 10:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس خسته نباشید
ببخشید من فقط فقط یه مشکل دارم نمیدونم از چیه باید چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید
نمیدونم چرا بعد فعال کردن گراند بعد سنس فلز میتر منفی دو و سه میده و از برد کم میکنه و بعدش اگه یه بار دیگه بدون اینکه دستگاه بالانس کنم یه بار دیگه فلزیو سنس کنم میتر منفیش بیشتر میشه ایا این طبیعیه یا مشکلی وجود داره؟
.فقط تو حالت گراند روشن اینجوری میشه طبق راهنماتونم عمل کردم بازم اینجوری شد

پنج شنبه 2 دی1395 - 5:57pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز این مورد رو که توضیح دادم! وقتی در راهنما و در بخش گراند ذکر کردم برای لب مرز سنس فلز نمیشه کاری کرد باید خودتون مساله رو متوجه بشین. شما گراند رو فعال میکنی فلز رو به آرامی به لوپ نزدیک میکنی یا در لب مرز سنس نگه میداری و دستگاه به تدریج خودشو با اون شرایط وقف میده. وقتی فلز رو دور میکنی طبیعتا شرایط موج خروجی لوپ به حالتی بر میگرده که فلز کاملا دور از لوپ هست. این شرایط مساوی هست با میتر منفی! از این گذشته شما وقتی میفرمایین میتر منفی 2 یا 3 دارین یعنی درجه حساسیت رو هم بالا گذاشتین وگرنه روی درجه حساسیت پایین تر اصلا این میزان میتر اعلام نمیشه. در شرایط حساسیت بالا حتی میزان نویز محیط هم روی این مساله تاثیرگذاره. بهرحال دستگاه شما مشکلی نداره. سیستم کار این طرح به همین صورت هست و پس از تحقیق و آزمون و خطاهای زیاد به این نتیجه رسیدم که بهترین حالت برای کاوش به همین شکله. اگر تحت هر شرایطی با گراند روشن مشکلی داشتین میتونین خاموشش کنین تا سطح آستانه و بالانس همیشه در اختیار خودتون باشه.

پنج شنبه 2 دی1395 - 6:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس من فلز از بغل لوپ سریع به مرکز لوپ میبرم بعد اروم اروم بالا میبرم تا مرز سنس پیدا کنم بعدش که این عمل تموم میشه میبینم میتر منفی داده.
من فکر کنم اگه بیرون بخوایم با گراند روشن جایی کاوش کنیم اگه فلزی سنس بشه بعدش حتما باید دستگاه بالانس بشه در غیر اینصورت میتر منفی میده

پنج شنبه 2 دی1395 - 6:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ولی مهندس واقعا خیلی زحمت کشیدین این دستگاه طراحی کردین برنامه نویسیشو انجام دادین تست کردین مشکلاتشو برطرف کردین بخدا کار هرکسی نیست کمتر کسی میتونه این کارارو انجام بده شما به تنهایی برابری میکنید با یه شرکت خوب خارجی تولید کننده فلزیاب.من واقعا از شما تشکر میکنم بابت طراحی خیلی خوبتون و راهنماییهاتون

پنج شنبه 2 دی1395 - 6:31pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
عرض کردم اگر فلز رو در لب مرز سنس نگه دارین دستگاه در حالت گراند روشن بتدریج بالانس رو با اون شرایط تطبیق میده. عرض کردم نویز محیط هم در این حالت خاص روی عملکرد گراند تاثیر داره چرا که وقتی فلز در مرز سنس شدن و نشدن هست نویز هم یک لحظه باعث بوق سنس میشه و لحظه ای دیگه برعکس! اما در خصوص اینکه اگر جایی با گراند روشن فلز رو سنس کردین بعدش لازمه بالانس کنین گاها همینطوره! ولی همیشه اینطور نیست. هم بستگی به نحوه حرکت دادن لوپ توسط شما داره و هم درجه گراند تعیین کنندست. مثلا شاید در شرایط تست شما گراند با درجه بالاتر این مشکلی که فرمودین رو نداشته باشه. در عین حال اگر درجه حساسیت رو پایین بذارین دیگه اصلا نیازی به گراند نیست و بهتره خاموش باشه.
ممنون از شما. لطف دارین. @};-

پنج شنبه 2 دی1395 - 6:37pm

باعرض سلام و تشکر از مهندس گرامی برای بیشتر شدن ثبات دستگاه برای لوپ پیشنهادی ۴۵ عنکبوتی که در راهنما فرمودید چه تنظیمات و عملی راپیشنهاد میکنید ...با تشکر فراوان

جمعه 2 دی1395 - 12:51am
مدیر کل
مدیر کل

در مورد لوپ 45 همون چیزی که در راهنما توصیه شده بسازین مشکل خاصی نداره. تنظیمات هم لزوما ارتباطی به لوپ نداره! بیشتر به نحوه کاوش شما و هدف شما و شرایط زمین منطقه بستگی داره. این هم چیزی هست که خودتون در عمل باید بهش برسین. بین تنظیمات بیشتر اسپید میتونه به سایز لوپ ربط داشته باشه که برای لوپ 45 توصیه میکنم 7 یا بیشتر بذارین.

جمعه 2 دی1395 - 1:14am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت استاد حمید عزیز

۱ساله فلزجو رو ساختم ولی هنوز جعبه براش انتخاب نکردم.نیدونم چیکارکنم

جمعه 3 دی1395 - 11:04am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2063 , 2064 , 2065 , 2066 , 2067 , 2068 , 2069 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: SABIN1352 و 124 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure