انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 8 آذر1403 - 12:22am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2064 , 2065 , 2066 , 2067 , 2068 , 2069 , 2070 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام به استاد بزرگ مهندس حمید
من این کیت را منتاژ کردم و برد خوبی دارد.من از کجا میتونم جعبه خوب و شیک بخرم؟لطفا من را راهنمایی کنید

شنبه 3 دی1395 - 1:53am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون. خواهش میکنم.
کار ما به جایی رسیده که باید در مورد جعبه هم به دوستان کمک کنیم! :D تعجب میکنم شما فکر کنین هر مدار یا وسیله دیگری دارین میسازین دیگه باید به سر هم کردن نهایی دستگاه از جمله جعبه و این چیزها آشنایی داشته باشین! وقتی مدار رو ساختین و باطری مناسب رو هم در نظر گرفتین میتونین یک براورد کلی از طول و عرض و ارتفاع لازم برای جعبه اون انجام بدین. سپس جعبه مورد نظر رو میتونین از جاهای مختلفی تهیه کنین. مثلا شاید دور و بر خودتون دستگاه بدرد نخوری داشته باشین که جعبش بدرد این کار بخوره! اگر نه میتونین از فروشگاههایی که لوازم و قطعات الکترونیک میفروشن جعبه با ابعاد مورد نظر رو تهیه کنین. چون خیلی از کسانی که مدار میسازن همین نیاز رو دارن و بنابراین خیلی از این فروشگاهها هم جعبه های پلاستیکی در ابعاد و اشکال مختلف رو میفروشن. حتی بعضی فروشگاههای اینترنتی هم این جعبه ها رو دارن. جعبه شیک تر خواستین میتونین به فروشگاههای مخصوص مراجعه کنین. مثلا فروشگاه بهار واقع در طبقه اول پاساژ امجد در خیابان جمهوری تهران کارش همین هست. در گوگل جستجو بزنین "جعبه مدار الکترونیک" چیزهای زیادی پیدا میکنین.

شنبه 3 دی1395 - 2:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس خسته نباشید
میخوام لوپ عنکبوتی ۸۰ و ۱ درست کنم نمیدونم چه سیمی؟ به چه قطری؟ چند دور؟ به قطر داخلی چند؟ درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

شنبه 3 دی1395 - 2:41am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر شما مهندس حمید عزیز.
دیروز یه لوپ 50 سانتی شرکت کا ایکس اس رسید دستم و با مدار فلزجو تستش کردم دیلی لوپ 26 بود و اعداد سه گانه مشابه فرموده شما بود حالا به نظرتون دیلی 26 خوبه واسه این لوپ؟؟؟؟
درضمن یه کاسه 30 سانتی رو تو 180 میگرفت.

سپاس.

شنبه 4 دی1395 - 11:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پندار نوشته است:
دیروز یه لوپ 50 سانتی شرکت کا ایکس اس رسید دستم و با مدار فلزجو تستش کردم دیلی لوپ 26 بود و اعداد سه گانه مشابه فرموده شما بود حالا به نظرتون دیلی 26 خوبه واسه این لوپ؟؟؟؟

سپاس.

با سلام
مشخصات فنی منظورم مقاومت و اندوکتانسش چند بود؟
قیمت؟
اگه امکان داره یه عکس هم قرار بدین

شنبه 4 دی1395 - 11:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

تهم نوشته است:
پندار نوشته است:

سپاس.

با سلام
مشخصات فنی منظورم مقاومت و اندوکتانسش چند بود؟
قیمت؟
اگه امکان داره یه عکس هم قرار بدین

سلام دوست عزیز.
بابتش هزینه نکردم یکی از دوستام دیشب داد بهم. هیچ چیزی رو اندازه نگرفتم فقط تست برد زدم.
اندازه میگیرم عرض میکنم خدمتتون.
حالا دیلی 26 خوبه واسه این لوپ؟؟؟؟؟؟؟

شنبه 4 دی1395 - 11:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تا دیلی 30 مشکلی نداره
دیلی رو باید خارج از منزل تست کند

شنبه 4 دی1395 - 12:04pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza12345 نوشته است:
سلام مهندس خسته نباشید
میخوام لوپ عنکبوتی ۸۰ و ۱ درست کنم نمیدونم چه سیمی؟ به چه قطری؟ چند دور؟ به قطر داخلی چند؟ درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنون.
البته ساخت لوپ عنکبوتی در ابعاد بزرگتر از 60 سانت دردسرهای خاصی از نظر حمل و نقل و اپراتوری به همراه داره که امیدوارم در موردش فکر کرده باشین تا بعدا پشیمان نشین! بهرحال مشخصات پیشنهادی به این صورت هست:
لوپ 80 عنکبوتی: 15 دور سیم لاکی 0.8 میل با قطر داخلی 76.5 سانت.
لوپ 1 متری عنکبوتی: 13 دور سیم لاکی 0.8 الی 1 میل با قطر داخلی 96.5 سانت.

شنبه 4 دی1395 - 12:57pm
مدیر کل
مدیر کل

پندار نوشته است:

سپاس.

خواهش میکنم.
دیلی مشکلی نداره و اگر اعداد هم درست هستن پس قاعدتا لوپ باید قابل استفاده باشه. البته محض اطمینان وضعیت تفکیک و حذف آهن رو هم بررسی کنین.
این کاسه با لوپ 50 تا حد 2 متر قابل سنس هست. لذا بنظر میرسه بردش بد نیست!
اگر قصد استفاده از لوپهای شرکتی رو داشته باشین بهتره از انواع معتبر و معروف استفاده کنین. وگرنه لوپهای شرکتهای متفرقه و داخلی نه تنها از تکنولوژی خاصی برخوردار نیستن بلکه ممکنه بسیاری از نکات متعددی که تا بحال در مباحث لوپ مطرح کردیم رو نداشته باشن!

شنبه 4 دی1395 - 1:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس ببخشید منظورتون از مشکلات اپراتوری برای لوپ ۱و ۸۰ چیه؟.به نظر شما لوپ مربعی و عنکبوتی ۱ تو ثبات کاری و میزان عمقی که میزنه فرقی میکنه؟
یه سوال دیگه ام داشتم میخواستم بدونم دیلی اتوماتیک پایین ۲۰مناسبتره یا بالای ۲۰؟ دقیقا تو چه محدوده ای ایده ال؟

شنبه 4 دی1395 - 1:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2064 , 2065 , 2066 , 2067 , 2068 , 2069 , 2070 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , SABIN1352 , sharifimine1 و 153 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure