آقاحمیدوآقامجتبی امیدوارم منوهم دراین بحث شرکت بدین بااینکه این ردیابوتهیه نکردم اما تجربه ردیابی دارم روزه اولی که دراین انجمن ثبت نام کردم آغازه فروش این ردیاب بودوبه همه جازدم تا پول تهیه کنم واین ردیابو تهیه کنم اما چون آدم صبوری هستم صبرکردم تاازتجربیات بقیه استفاده کنم پس لطفاواسه نداشتن این ردیاب سرزنشم نکنیدچون امکان داشت منم تهیش کنم.
اول انتقادم به شماست ودوست دارم کمی منطقی جواب بدین!!!!!!!!!!!
شماهاخودتون روجای کاربران قراربدید هرکی تواین انجمنه فقطو فقط به این قضیه به بعدمادی نگاه میکنه هرکی منکراین حرفه بیادتوچت روم مردونه جوابشوبدم این از این..
مساله بعدی شما بااین تبلیغی که روزه اول از این ردیاب کردیدواقعاآدموتورویاها وموفق شدن قطعی میبرد پس چی شد چرادارین از واقعیت فرارمیکنید یبارمیگیدبایداپراتورماهرباشیدیبارمیگیدبایدمنطقه بارداشته باشه آخه این یعنی چی؟
مگه میشه یکی دستگاه دستش باشه ندونه مناطق بارکجاست
؟!!!به هرچی مقدسات قسم دسته خالی بدونه دستگاه حداقل 8یا9بارخودم حفاری کردم وبه باررسیدم اما نه باره با ارزش
پس چراردیاب شما حتی یه سکه هم پیدانکرده؟بخدا العان کارگرا برای کندن 1متر چاه 50تومن میگیرن لابدمیخوایدبگیدهرکی پیداکنه نمیادبگه بخدادورازانسانیته ازواقعیت فرارمیکنید هرکی میگه بایدحتما منطقه بارداشته باشه بیادپیشه خودم یجا میبرمش که انگارشهاب بارون شده بانسخه ونشانه ها(اینو میگم چون خیلیها خودشون روگول میزنن)
مساله بعدی اپراتوریه بابایارو درهفته 5بارمیره بیابون مگه شاتله بخوادیادبگیره
(لابدالعان میخوایدبگیدمن باردیابی آشنا نیستم به پیربه پیغمبرمن ردیابی کردم)باپالسی هم کارکردم وبخداسوگندمیخورم یه اتشکده پیدا کردم باکلی وسیله امامتاسفانه چیزه قیمت داری نبوده.
من نمیگم ردیابه شما اصلا کارایی نداره امانه به اون تبلیغی که کردید من تا حالا 2 تاردیاب ساختم و راحت یه طلا رو میدم دست یکی قایم میکنه وپیداش میکنم این چیزه مهمیه؟عکس مدارشم بخواید خداگواهه میذارم اما توبیابون خطا میزنه؟چچچچچچچچچچرا؟؟؟؟چون فرکانس طلای قدیم باجدید فرق میکنه بخدا فرق میکنه.
پس واقع بین باشین لطفا
من دستگاه ندارم اما دوستی دارم که باهام دردو دل کرده ودستگاه هم داره جهت اطلاع وازمن خواست تا بیاموهمراهی کنم
حالا صحبتم باکاربرای انجمن
ماایرانیها عادت داریم بشینیم ببینیم دیگری چکارمیکنه من از کاربرای انجمن خواهش میکنم تعارف رودروایستی پاچه خواری
و.....روکنار بزارن مردونه مردونه مردونه ومردونه بیان واقعیت روبگن شما هم(آقا حمید ومجتبی)این دعوتو بکنید ومردونه از کاربراتون بخوایدتا این مسائلوکناربزارن وراست حسینی بیان رضایت یا نارضایتی خودشون رواعلام بکنن اصلا یه نظرسنجی قراربدید مثل یک رفراندوم چه اشکالی داره همش دارید خودتون روتوجیه میکنیداین نطر شخصی منه باتوجه به بودنم دراین انجمن.
آستینارو بزنیدبالا(بنده برای خراب کردن جو انجمن نیامده ام بابا بیکارم مگه بخدابه هرچی ارزشه قسم میخورم)
یاحق