- در مورد کشف تونلهای گروهک ها : اتفاقا مشکل اصلی امریکا و اسرائیل و غیره ، ناتوانی در شناخت تونلهای زیرزمینی ، از راه دور است و تنها راه موفقیت گروهها ی ت... هم استفاده از همین تونلهاست . هنوز هم یک مورد گزارش کشف تونل ( بغیر از جاسوسی فردی ) قبل از فتح محل نداشتیم وگرنه بmب دارند که تا 60 متر در بتن معمولی نفوذ دارد چه برسد به خاک . فورا حواله شون میکردن
بعد از فتح شهرهای تحت تسلت داعش و مکانهای انصار و طالبان و غیره ، اولین چیزهایی که گزارش میگیرن تونل سالم هست و آنچنان نیز عمق عمودی ندارند .
- کشورهای ابرقدرت هر روز از طریق ماهواره و نت و انواع راسانه ها ، دارن پیشرفتهای نظامی خودشونو به رخ دیگران میکشند و انواع سلاحها و امکاناتشونو رو میکنند ( بدون جزئیات ) . اگر چنین چیزی امکان داشت حالا کچلمون کرده بودند .
- اون استادتون بهتره مقداری مطالعه داشته باشه تا بدونه که امواج ماهواره چقدر در زیر سطح میتونه نفوذ داشته باشه .
کوتاهترین حد مدار زمین برای قرارگیری ماهواره 320 کیلومتر است . فقط امواج بالا میتونن برد هوایی به این زیادی داشته باشن و امواج بالا به هیچ وجه قدرت نفوذ در خاک رو ندارند . ( این یک قانون برای امواج است و ربطی به بنده یا استاد دانشگاه نداره و کاری به پیشرفت علم هم نداره ) .
مثال زنده ش همون امواج ماهواره است . اگر دست مبارکتون رو زیر یا بالای ال ان بی ماهواره بگیرید ، امواج قطع میشه . حتی یک نایلون هم جلو امواج رو میگیره . در هوای ابری هم نفوذش تو ابر کم میشه و تصویر ، پیکسلهای ناشناخته ( خش ) میندازه
کلا این یک قانون است : امواج هرچقدر فرکانسشون بالاتر بره ، برد بیشتری دارند ( تا اونور زمین هم بصورت هوایی برد دارند ) . اما نفوذ ندارند .
- در مورد کشف عمق اقیانوسها و کشتی های غرق شده ، از سیستمهای صوتی بهره میگیرند چون بهتر از فرکانس نفوذ دارند . اونم برای آب هست نه خاک . کار ما زیرخاکیست نه زیرآبی
بنده برنامه های تصویری زیادی رو دیدم که برای عمقهای بالا در زمین ، از ویبراتورهای فوق سنگین استفاده میکنند و این نهایت پیشرفت عمقزنی تا بحال است ( اونم با لرزه نگاری نه با فرکانس ) چون فرکانس در عمق بالا مشکل نفوذ داره ( مانند جی پی آر که اگر سیستما رو نگاهی بندازید ،یه حدی برای عمق دارن )
مستند کشوری رو دیدم که خاکش برای شهر سازی سست بود و هرکجا خانه میساختند ، دیوارها ترک برمیداشت یا خانه میریخت . آسفالتهای شهری و بین شهری هم ترک داشت یا کلا نشست کرده بود .
در یک اقدام دولتی ، از کامیونهای سنگین ویبراتور استفاده کردند و زیر زمین رو تا صدها متر نقشه برداری کردند ( در وسعتهای بالا )
بعد دولت جای شهرکهای جدید را تعین کرد که کمترین سستی را داشته باشد و با مته زدن زمین ، چاههای کم عرض و عمیقی در نقاط تعین شده ایجاد کردند و توش بتن تزریق کردند با فشار
کلی هزینه شد برای اینکار . هزینه ای که میشد باهاش یک شهر ساخت . خیلی از سکونت ها رو جابجا کردند و شهرکهای جدید براشون از نو ساختند
حالا بنظرتون جایی که پای دولت درمیان باشه، اگر راه دیگری داشتند ، انجام نمیدادند ؟ یا استفاده از ماهواره براشون سخت بود ؟
تجهیرات گرانقیمت و سنگین را ببینید :