درود
خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و آقا حمید و آقا مجتبی و سنه دژ گرامی که توضیحات خوب و کاملی میدن ♥
دوستان من دستگاه رو آماده گرفتم در رابطه با چندین مورد زیر سوال دارم و امیدوارم که دوستان بنده رو هم اینجا راهنمایی کنند و اگر صفحاتی حاوی جواب سوالی از من موجود هست هم بهم لینک بدین ممنون میشم
*الماس و دیگر سنگ های قیمتی
آیا نقطه زن فلزجو میتونه الماس و دیگر سنگ ها رو هم تشخیص بده؟ اگر بله بطفا راهنمایی بفرمایید
*بالانس و گراند و اسپید،فرکانس و پالس
الف)
جاهایی که باید ثابت بایستیم : مثلا جایی وجود داره در شیب تند کوه (حدود 45 تا 50 درجه) که بعد از ورود به مکان شیبش به صقر تا 10 درجه میرسه و شرایط زیر رو داره
داخل اون محیط (غار نمیشه گفت بهش) که بین شکاف دو تخته سنگ با طول 2.5 متر و کف در حدود 2 متر صاف و خاک هست و بقیه جاهای این محیط از سنگ هست و در بقیه جاها ناهموار هست که 70 سانت هم عرض داره و بالا سر هم حدودا از 1.5 متر تا 3 متر ارتفاع هست در خصوص بالانس و گراند و اسپید (کلا برای فرکانس و پالس و ... چه میکردین؟ ) چه باید کرد؟ و شما چه لوپی پیشنهاد می کنید؟ در ضمن این نقطه نشونه داشته که شکستند رفتند تو و داخل هم باز نشونه بوده و بیخود باز نشده
چگونه با خاموش کردن گراند با بوق کشیدن یا علامت "حفره" در دیواره یا کف همچین محیطی پیدا میشه؟ ( چطور باید اونو از غیر بالانس بودن متمایز کرد؟ ) و کلا در اکثر جاها حفره رو چطور میشه سنس کرد؟
ب)
در زمین کشاورزی با املاح خیلی کم که خاکش به همراه سنگ های ریز و درشت در حد 3 سانتیمتر و 4 سانتیمتر هستند عمق بالا رو باید با چه تنظیماتی تست کرد (لطفا نگید که بستگی داره،اگر میتونید حتی تنظیمات وسیله خودتون رو نسبت به خاک های منطقه خودتون ذکر کنید و راهنمایی کنید) ؟
ج)کوزه
برای شناخت شکسته های کوزه و سنگ های معدنی چه نشانه ای وجود داره؟و چطور میشه اونا رو از فلزات تشخیص داد؟
د)
برای کاوش در زمین های
فاقد املاح
و
دارای املاح
در عمق 25 تا 60 سانتیمتری و با خاک نرم به همراه سنگ های 3 و 4 سانتیمتری اگر بخواهیم دنبال اجسامی به اندازه سکه و ... باشیم که با ارزش باشند و جنسشون طلا باشه و مثل VLF بخواهیم رفتار کنه دستگاه بهترین تنظیمات کدام هست (لطفا نسبت به این شرایط هم که نباشه در رابطه با زمین خودتان تنظیماتتون رو بدین ممنون میشم) ؟
*دیلی اتوماتیک
من تا جایی که فهمیدم باید پایین باشه ولی نمیدونم درست چی به چی هست و فایل راهنما هم مطالعه کردم و فهمیدم که دیلی دستی باید نسبت به آن تنظیم شود و دیدم یکی دوجا نوشتن وقتی بدجا بالانس بشه کم و زیاد میشه و از همین طریق میشه فهمید اونجا شاید خود جنس باشه که نباید بالانس کرد در اون ناحیه توضیح بدین ممنون میشم
دیلی اتوماتیک لوپ برای لوپ های زیر باید چند باشه؟
30
60
1 متر
1.5 متر
2 متر
و
وقتی خواستم در یک محیط مثلا آلوده دیلی رو نسبت به این دیلی اتوماتیک باید بیارم پایین تا چه میزان اختلاف این دوتا اهمیت داره؟
من دیدم نوشتین نسبت به دیلی دستی و میزان انتگرال برد دستگاه و میزان حساسیت به اجسام کوچک هم کم و زیاد میشه!
*باتری
برای شارژ باتری باید چند ساعت دستگاه به شارژر وصل بشه؟
میزان بیشینه شارژ دستگاه چقدر است و تا چه میزان که پایین اومد من باید دستگاه رو بزنم به شارژ؟
اگر در حد متوسط باشه تنظیماتی که روی باتری تاثیر دارند تا چند ساعت میشه از دستگاه با شارژ کامل استفاده کرد؟
پیشاپیش از شما تشکر می کنم
سپاسگزارم