نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خیر اینطور نیست! اتفاقا پایین بودن مقاومت لوپ کمی دیلی رو بالاتر میبره و بالا بودن مقاومت لوپ کمی دیلی رو پایین میاره. اما تاثیر مقاومت به اندازه اندوکتانس و حالت خازنی داخل لوپ نیست. این 2 فاکتور اهمیت بیشتری دارن. ضمنا عرض کردم مقاومت لوپ بیش از 2 اهم مورد تایید من نیست چون از برد نهایی لوپ برای اهداف بزرگ به میزان کاملا محسوسی کم میکنه. میتونین خودتون بسادگی ازمایش کنین. ثبات بیشتر در عین برد کمتر هم برای چنین لوپی کاملا طبیعی هست. برای اینکه برد نهایی توام با ثبات رو داشته باشین بهتره روی تنظیمات و تکنیک های اپراتوری کار کنین و قدرت دستگاه رو بواسطه لوپ ضعیف محدود نکنین.
|
پنج شنبه 8 دی1395 - 2:48am |
|
|
hamed1362
|
مهندس حمید شما برای لوپ ۸۰ سانتی مربع شکل که داخل لوله پلیکا باشه و دیلی و برد مناسبی بتونه واسه فلزجو داشته باشه چه مشخصات سیم و چند دور پیشنهاد میکنید...ممنون از صبر و حوصله شما.
|
پنج شنبه 9 دی1395 - 10:16am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. برای فریم 80 مربعی 11 الی 12 دور سیم با مغزی 0.8 الی 1 میل مناسب هست. اگر از سیم افشان استفاده میکنین باید روکش اون هم تا حد ممکن ضخیم باشه! دیلی و برد و تفکیک چنین لوپی مشکل نداره. فقط در مورد لوله پلیکا باید دقت کنین سیمها اصلا نباید داخل لوله تکان بخورن. وگرنه بر هم خوردن بالانس با تکان خوردن سیمهای داخل لوپ طبیعیه.
|
پنج شنبه 9 دی1395 - 1:46pm |
|
|
hamed1362
|
مهندس قبلا با سیمی که روش نوشته بود نمره یک۱*۱ ده دور پیچیدم مقاومت شد ۲/۲اهم و عدد اول رفت رو ۶۵۰ و تفکیک هم از کار افتاد...بعد سه دور کم کردم و الان که هفت دور شده عدد اول شده ۲۵۰ ولی دیلی اتومات ۱۱ شده و مقاومت ۱/۳....حالا سوال من اینجاست که برای رسیدن به دیلی ۲۰ باید بازم تعداد دور سیم کم بشه یا زیاد....در ضمن سیم افشان من روکش کلفتی نداره و مغذی اون از یک میل بیشتره ولی روی بسته سیم نوشته بود نمره یک!!!!! میشه یه عکس از سیم نمره یک افشان و روش رد شدن اون تو لوله پلیکا بزارید...ممنون
|
پنج شنبه 9 دی1395 - 3:43pm |
|
|
محمد کیا
کاربر فعال
|
دوستان و مهندس عزیز امروز کابلی دیدم که از 13 رشته سیم6. درست شده فروشنده می گفت مس خالص هست برای ایفن تصویری استفاده میشه آیا برای لپ یک در یک مناسب هست یا نه؟
|
پنج شنبه 9 دی1395 - 4:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hamed1362 نوشته است: مهندس قبلا با سیمی که روش نوشته بود نمره یک۱*۱ ده دور پیچیدم مقاومت شد ۲/۲اهم و عدد اول رفت رو ۶۵۰ و تفکیک هم از کار افتاد...بعد سه دور کم کردم و الان که هفت دور شده عدد اول شده ۲۵۰ ولی دیلی اتومات ۱۱ شده و مقاومت ۱/۳....حالا سوال من اینجاست که برای رسیدن به دیلی ۲۰ باید بازم تعداد دور سیم کم بشه یا زیاد....در ضمن سیم افشان من روکش کلفتی نداره و مغذی اون از یک میل بیشتره ولی روی بسته سیم نوشته بود نمره یک!!!!! میشه یه عکس از سیم نمره یک افشان و روش رد شدن اون تو لوله پلیکا بزارید...ممنون یا سیم شما نازک بوده یا مقاومت رو درست اندازه نگرفتین وگرنه باید حدود 1 اهم یا حتی کمی کمتر در بیاد. بالا رفتن عدد اول و از کار افتادن تفکیک هم بدلیل روکش نامناسب سیم هست. سیم 1در 1 چندان مناسب نیست. باید روکش ضخیم تری داشته باشه. پایین اومدن دیلی هم بدلیل کم شدن ظرفیت لوپ در اثر کم کردن تعداد دورها هست! در این شرایط با اینکه عدد اول ممکنه در رنج درست باشه ولی ظرفیت نامناسب مشکلات دیگری بوجود میاره. برای لوپ 80 از همون مشخصاتی که عرض کردم استفاده کنین و فقط در انتخاب سیم دقت کنین تا همه چیز درست در بیاد. برخی سیمها و کابلهای مورد استفاده در کارهای الکتریکی و برقی میتونن جواب خوبی بدن. متاسفانه تصویری از این سیم در اختیار ندارم. اما اگر بخوایم ظاهرشو بصورت تقریبی توصیف کنیم ؛ این سیم باید مغزی بین 0.8 تا 1 میل داشته باشه و با احتساب روکش در مجموع 3 میلیمتر قطرش باشه. یعنی روکش ضخیمی داشته باشه.
|
پنج شنبه 9 دی1395 - 5:15pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
محمد کیا نوشته است: دوستان و مهندس عزیز امروز کابلی دیدم که از 13 رشته سیم6. درست شده فروشنده می گفت مس خالص هست برای ایفن تصویری استفاده میشه آیا برای لپ یک در یک مناسب هست یا نه؟ خیر برای لوپ 1 متری اصلا مناسب نیست چون سیمش بیش از حد نازک هست و قدرت رو پایین میاره. ضمن اینکه این نوع سیمهای تک رشته بعد از چند بار باز و بسته کردن در لوپ تاشو دچار قطعی میشن! اینکه جنس سیم مس خالص باشه یا فلان کاربرد حرفه ای رو داشته باشه در برابر سایر پارامترهایی که ما برای کار خودمون در نظر داریم اهمیتی نداره.
|
پنج شنبه 9 دی1395 - 5:19pm |
|
|
hamed1362
|
ممنون استاد حمید...حتما یه سیم با روکش مناسب گیر میارم و نتیجه را اعلام میکنم.
|
پنج شنبه 9 دی1395 - 6:16pm |
|
|
rasol1377
کاربر فعال
|
سلام.استاد حمید ی سوال مصرف باتری مدار من خیلی زیاده....پنج عدد سلول لیتیوم .جمعا ۲۰ولت دقیقا ۱دقیقه دوام میاره مشکل از کجاست..............درضمن میتر منفی زیاد دار دقیقا مشکل از کجاس؟؟؟
|
پنج شنبه 9 دی1395 - 7:24pm |
|
|
rasol1377
کاربر فعال
|
چه در منزل و چه در کوه میتر منفی دارمحتی وقتی بود ثابت روی زمین هست
|
پنج شنبه 9 دی1395 - 7:28pm |
|
|