نویسنده |
پیغام |
alikhan
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: سلام به همه دوستان عزیز من تو ساخت توباکس به یه مشکلی بر خوردم لطفا هر کسی میتونه منو راهنمایی کنه من دستگاهو نال میکنم به زور میتر میاد وسط یعنی هر کاری کردم صفر نشد که نشد بعد ولوم تیون رو میزارم آخر سنسرو میزارم وسط دستگاهو روشن میکنم(( البته ولتاژ 24 رو وصل نکردم ولی تغیراتو دادم)) یه در قابلمه آلمینیومی رو به قطر 40 سانت بهش نزدیک میکنم از 50 سانتی میتر شروع میکنه به سمت مثبت حرکت کردن 10سانت مونده دستگاه تازه شروع میکنه به بوغ زدن این بوغ با میتر هم خانی ندارن همین کارارو با فلزات دیگه انجام میدم میتر به سمت منفی حرکت میکنه مشکل از کجاست ؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین سلام حالا از اونطرف فلز رو نزدیک کن. این تو باکس پشت و رو داره. یعنی از یه طرف قدرت سنس کردنش بیشتره با عوض کردن جهت سیم ها ی فرستنده و... جهت هم عوض میشه. جای باکس هم مهمه. در کل با حوصله کار کن تا زیر و بمش مشخص بشه. یا حق
|
شنبه 19 مرداد1392 - 11:31pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
kavoshgar نوشته است: سلام به همه دوستان عزیز من تو ساخت توباکس به یه مشکلی بر خوردم لطفا هر کسی میتونه منو راهنمایی کنه من دستگاهو نال میکنم به زور میتر میاد وسط یعنی هر کاری کردم صفر نشد که نشد بعد ولوم تیون رو میزارم آخر سنسرو میزارم وسط دستگاهو روشن میکنم(( البته ولتاژ 24 رو وصل نکردم ولی تغیراتو دادم)) یه در قابلمه آلمینیومی رو به قطر 40 سانت بهش نزدیک میکنم از 50 سانتی میتر شروع میکنه به سمت مثبت حرکت کردن 10سانت مونده دستگاه تازه شروع میکنه به بوغ زدن این بوغ با میتر هم خانی ندارن همین کارارو با فلزات دیگه انجام میدم میتر به سمت منفی حرکت میکنه مشکل از کجاست ؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین جای دوسر کابلی که به لوپ گیرنده میره رو با هم عوض کن ، بعد از اینکار ممکنه میتر خوب بشه و صفر بشه ، درضمن بعد از افزایش ولتاژ حتماً فاصله لوپهارو از 95 به 115 الی 120 سانت برسونید که ثبات و برد دستگاه بیشتر میشه و خیلی بهتر از 95 سانت جواب میده ، چون با افزایش ولتاژ با 24 ولت دیگه این فاصله 95 سانت مناسب این دستگاه نیست ، چون 95 سانت برای ولتاژ 12 ولت تفکر و تنظیم شده و برای افزایش ولتاژ باید فاصله لوپها حتماً بیشتر بشه ، شما تناسب 12 ولت با فاصله 95 سانت رو با 24 ولت بدست بیارید و اونوقت فاصله بین لوپهارو افزایش بدید تا به بهترین نتیجه و برد برسید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 20 مرداد1392 - 8:35am |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
sami222 نوشته است: حمید نوشته است: روی این مدار طی 6 ماه گذشته صورت گرفت بردش تقریبا به 2.5 برابر رسیده و برد نهاییش هم برای فلزات خیلی بزرگ حدود 10 متر هست! من شخصا فلزیابی با این قدرت تا الان ندیدم. برای همین این جرات رو به خودم میدم که عرض کنم قویترین فلزیاب جهان! آقا حمید شوخی میکنی نه؟ قبلا با چندتا فلزیاب که ساخته بودم کار کردم به زور تا 3 متر میزنند شما هم میگی 10 متر؟!؟!؟!؟ یاد اولین پستم تو این انجمن افتادم ولی حیف ...
|
یکشنبه 20 مرداد1392 - 12:27pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
همه اینکارارو انجام دادم ولی مشکل حل نشد حتی دو ترانزیستور تی 3و4 رو عوض کردم بازم نشد
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 20 مرداد1392 - 12:42pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
دوستان اگه ممكنه جديدترين فايلهاي ساخت توباكس رو قرار بديد تا ما هم شروع كنيم بسازيمش-
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
یکشنبه 20 مرداد1392 - 1:11pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان جمیعا خدا قوت من چون خازن ام کا تی 270 نانو نداشتم و نمیخوام بغیر ام کاتی استفاده کنم میواستم بدونم میشه بجای خازن 12 از 330 نانو و یا 220 نانو ام کا تی استفاده کنم؟ لطفا هرچه سریعتر جواب بدین که در انتظارم سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
یکشنبه 20 مرداد1392 - 1:27pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
نمیدونم چرا هیشکی جواب آدمو نمیده؟ یعنی تمام دوستانی که چیزی بلدن این پستو ندیدن؟ ولا به قرآن آدم وقتیکه میبینه تمام کسانی که ساختن و جواب گرفتن دیگه یه پست هم نمیزنن و حاضر نیستن تحت هیچ شرایطی سایرین رو کمک کنن از ادامه کار دلسرد میشه بابا یکم هم مارو درک کنین چی میشه شما ساختین ما هم نتیجه بگیریم از این همه زحمتی که میکشیم؟ دیگه تقریبا میشه گفت تاپیک توباکسم به آخر کارش رسیده و کم کم باید بسته شه و این در حالیه که اکثر دوستانی که به امید کمک همین بچه های انجمن دست بکار شدن هنوز نتیجه نگرفتن و موندن سرگردون بچه ها وقتی کسی سوالی میپرسه و بلدین چرا جواب نمیدین؟ به خدا ثواب داره نمیشه که همه منتظر بمونیم تا آقا حمید جواب بدن خب اگه بلدید و اگه از مدارتون نتیجه گرفتید خب کمک کنید ما هم نتیجه بگیریم سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
یکشنبه 20 مرداد1392 - 1:58pm |
|
|
جاوید
استاد
|
ilanji نوشته است: سلام دوستان جمیعا خدا قوت من چون خازن ام کا تی 270 نانو نداشتم و نمیخوام بغیر ام کاتی استفاده کنم میواستم بدونم میشه بجای خازن 12 از 330 نانو و یا 220 نانو ام کا تی استفاده کنم؟ لطفا هرچه سریعتر جواب بدین که در انتظارم سپاس از 330 نانو استفاده کن خوب هم جواب میده
|
یکشنبه 20 مرداد1392 - 2:43pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
ilanji نوشته است: سلام دوستان جمیعا خدا قوت من چون خازن ام کا تی 270 نانو نداشتم و نمیخوام بغیر ام کاتی استفاده کنم میواستم بدونم میشه بجای خازن 12 از 330 نانو و یا 220 نانو ام کا تی استفاده کنم؟ لطفا هرچه سریعتر جواب بدین که در انتظارم سپاس من نمی دونم چرا بعضی از دوستان سر قطعات دارن حساسیت بی مورد نشون می دن . شما با همون خازن عدسی و یا مولتی لایر دستگاه رو راه اندازی کن بعد اگه دیدی دستگاهت داره کار می کنه و همه چی درست هستش خازن ها رو عوض کن . خیلی ها تمام خازن های گفته شده شون از نوع ام کاتی هستش ولی جواب معقول گفته شده رو نتونستن بگیرن و دلسرد شدن .
|
یکشنبه 20 مرداد1392 - 4:31pm |
|
|
bloody2012
|
سلام دوستان.من در مورد لوپ سوال داشتم.شده 4.5 میلی هانری.میتونم لحیم کنم و دوراش رو بیشتر کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟مقاومتشم شده 3هزارم کیلو.
|
یکشنبه 20 مرداد1392 - 4:47pm |
|
|
|