نویسنده |
پیغام |
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام ساختن هر چیزی مشکل خاص خودشو داره اما اگه سگ مال گله باشه و صاحب داشته باشه حمله می کنه اما اگه صاحب نداشته باشه و اصطلاحا ولگرد باشه خودش با یه سنگ یا حتی صدا فرار می کنه گرگ و بقیه هم همینطور هستند اون قدر که انسان از اونا می ترسه اونا دوبرابر می ترسند ما که تو منطقه حتی کشورمون شیر و ببر نداریم یه چتد تا پلنگ داریم که دارند منقرض می شوند بقیه حیونا هم کم و بیش از انسان ترس دارند پس چرا ادم خودشو برا این چیزا به زحمت بیندازه با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
جمعه 14 فروردین1393 - 2:00am |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
bantama نوشته است: سلام ساختن هر چیزی مشکل خاص خودشو داره اما اگه سگ مال گله باشه و صاحب داشته باشه حمله می کنه اما اگه صاحب نداشته باشه و اصطلاحا ولگرد باشه خودش با یه سنگ یا حتی صدا فرار می کنه گرگ و بقیه هم همینطور هستند اون قدر که انسان از اونا می ترسه اونا دوبرابر می ترسند ما که تو منطقه حتی کشورمون شیر و ببر نداریم یه چتد تا پلنگ داریم که دارند منقرض می شوند بقیه حیونا هم کم و بیش از انسان ترس دارند پس چرا ادم خودشو برا این چیزا به زحمت بیندازه با تشکر دوست خوبم سگ و گرگ که حیوون خونگی حساب میشوند.در محلی که ما هستیم گرازهایی اندازه گاه و کفتارهایی هستند که به جرات بگم اگر شیرو ببر هم وجود داشت از این حیوون میترسید. گرازها اگر تنها باشند که از گربه ترسو ترند ولی خدا نکنه که با جفت یا بچشون باشند. از این رو میگم شوکر...چون مثل یک سلاح هستش و توی این شرایط امنیت بیشتری رو آدم حس میکنه تا دستگاهی که هیچ صدایی رو حداقل ما نمیشنویم.تصور کنید با یکی از این حیوونای درنده روبرو بشید خدایی نکرده
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
جمعه 15 فروردین1393 - 1:10pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان خالی از لطف نیست در مورد دورکردن حیواناتی چون سک و ... موردی ذکر کنم.
خواندن آیه :« و کلبهم باسط زراعیه بالوصید » ( سوره کهف ایه 18 ) این آیه رو بخوانید و به طرف سگ یا هر حیوان وحشی که هست بدمید تا دور شود و با شما کاری نداشته باشد. البته در بعضی روایات ذکر شده که داشتن چوبدستی یا چیزی شبیه آن در دست موقع خواندن آیه لازمه. یاحق --- غقیائیل
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 16 فروردین1393 - 4:01pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام آیا این مدار برای دور کردن گراز هم میتونه موثر باشه؟!
|
یکشنبه 19 مرداد1393 - 6:42pm |
|
|
goldjoo
تاریخ عضویت: یکشنبه 19 مرداد1393 - 2:22pm پست: 15 محل اقامت: یورنیشا
|
دوستان عزیز چی شد کسی این مدار رو تست نکرد قشنگ جواب بده ؟؟ به نظر ما هم این مدار بهترین وسیله میتونه باشه در صورت جواب دادن(تولید فرکانس 40تا 60)
|
چهارشنبه 29 مرداد1393 - 9:20pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام، محدوده ی فرکانس زنبور عسل رو کسی میدونه؟
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
پنج شنبه 13 آذر1393 - 7:07pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز فکر کنم یک نرم افزار اندروید که تست شده باشه از این بهتره چون گوشی همیشه همراه ادم. کسی نرم افزار تست شده نداره اینجا بزاره
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 13 آذر1393 - 8:32pm |
|
|
Morteza2222
|
من ساختمش برای ساختش فقط پیزو با چوک بهترین پیزو پیزو آژیر دوچرخه از بچه گی داشتمش سوخته بود قسمت پیزو با اره بریدم واقعا صدا های خیلی ریز و تو مخی داره من با باطری ۳/۷ولت موبایل ساختمش پیزو آژیر دوچرخه چوکم داخل هست که صداشو چندین برابر میکنه عکس و فیلم https://www.dropbox.com/sh/2j2wxon4l08g ... HkkJa?dl=0
|
سه شنبه 25 آبان1395 - 9:47pm |
|
|
ali652
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 4:37pm پست: 258 محل اقامت: کرمانشاه
|
سلام من هر کار میکنم اصلا جواب نمیده . میشه ی عکس یا فیلم کوتاه کسانی که درست کردن بزارن .ممنون
|
جمعه 1 بهمن1395 - 3:42am |
|
|
ali652
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 4:37pm پست: 258 محل اقامت: کرمانشاه
|
سلام. لطفا پی سی بی مدار رو با فرمت پی دی اف بزارید . من مشکل دارم با مونتاژ . هر چند شاید برای دوستان مدار راحتی باشد. ممنون
|
جمعه 1 بهمن1395 - 6:33pm |
|
|
|