بله دوست گرامی جناب setare دقیق همون رو زدی
البته حدس میزدم چون این بلا زیاد سرم اومده
به همین دلیل بوده که گفتم با لوپ کوچکتر تست بشه
متاسفانه حالاتی وجود داره که حتی ذرات خودشون رو کاملن مثل جسم واقعی و عمیق نشون میدن!!
تمام گفته های دوستان کاوشگر در مورد چگونگی سنس ذرات و تشخیص اونها نسبی هست و هیچ قطعیتی وجود نداره!!
اتفاقن برای من هم چندین مورد پیش اومده که ذرات سطحی رو سنس کردیم که هم حجم داشت و هم مرکزیت و با عمق تخمینی بالای دو متر! اما با ده یا بیست سانت خاکبرداری متوجه ذرات بودنشون شدیم!!
و اتفاقن با دلیل و مدرک میشه اثبات کرد سنسهای پراکنده توسط دستگاه اصلن نمیتونه دلیلی بر صد در صد ذرات بودن باشه!!
کسی چی میدونه زیر زمین چه اتفاقی افتاده؟!
تعدادی سکه پراکنده با آرایشی خاص(یا چیزهای دیگه) میتونن خودشون رو مثل ذرات نشون بدن!!
پس تمام حرفهایی که قبلن گفته شد فقط میتونه احتمال ذرات بودن یا جنس واقعی بودن رو کم یا زیاد کنه و هیچ قطعیتی برای این حرفها نیست.
تنها دلیل منطقی و علمی که به ذهنم میرسه این هست که محل سنس با اندازه های مختلف لوپ تست بشه تا به سحطی بودن یا نبودن نقطه یا عامل سنس شونده پی برد
میتر سنس با تست محل توسط تنها یک لوپ چیزی رو به ما نمیگه اما اگه با لوپهای مختلف تست بشه فکر کنم از روی میتر بشه فهمید که آیا عامل سنس شونده ذرات هست یا جنس واقعی
کافیه دوستانی که قصد حفاری دارند قبل از شروع کار این نکات رو تست کنند و نتایج رو ثبت کنند تا بتونیم با در کنار هم قرار دادن تجربیات از حفاریهای بی مورد جلوگیری کنیم ضمن اینکه با احتمال بیشتری حفاری میکنیم
البته در این موارد شخصن به توصیه های استاد حمید استناد خواهم کرد زیرا بدون اغراق و بی تردید هیچکس در این رابطه در حد و اندازه ایشون نیست