کدوم فیلم رو میفرمائید ؟
- بنده هیچ جای حرفام نگفتم که فیلم ارائه میدم یا فیلم دارم یا فیلم میزارم یا قراره فیلم بزارم ( به هیچ کس نه در عمومی نه در خصوصی )
- نتیجه ای هم قرار نبوده اعلام بکنم تا بخوام به نتیجه ای برسم یا نرسم ! اتفاقا این شما بودید که در پستهای قبلی ، بی اعتقادی بنده به توتم رو " اشتباه " گفتید و قول دادید که فیلم از کار و نتیجه ی خودتون با توتم بزارید
{ سلام اشتباه میکنید عزیز بزودی تستی از توتم اصلی که ساختم قرار میدم تا کاملا متوجه بشید }
- در مورد توتم پی دی هم ، سالها پیش ساختم از روی فایل خارجی و مدل برد سوراخدار رو ساختم که ساختش سختر از برد جدیده
- اینکه اطلاعات بنده در مورد توتم ، بیشتر از دیگران باشه یا نباشه ، مهم نیست . ( شما اینطوری فکر کنید ) مهم خود توتم هست که اساسا اشتباهه
اگر بجای این حرفاتون ازم میخواستید که اشتباه اساسی توتم رو براتون شرح بدم و یه چیزی یاد میگرفتید ، بهتر نبود ؟
- فرض کنیم که بنده راز سنس از راه دور رو بلد باشم ، اونوقت چطوری باید اونو روی توتم اجرا کنم که از محک شما روسفید دربیام ؟ درحالی که اگر بخوام توتم رو تغیر بدم که بتونه دفینه سنس بکنه ، باید تمام آیسیها رو بردارم و مقدار و تعداد همه ی مقاومتها و خازنها رو عوض کنم و همچنین خطوط پی سی بی مدار رو بردارم و خطوطی دیگر بزارم که هیچ ربطی به قطعات قبلی نداشته باشه
آیا راحتتر نیست که مدار رو بزارم کنار و مدار دیگری بسازم ؟
منظورم این است که اساس کارکرد مدار برای دفینه یابی اشتباهه . یعنی با تغیر قطعات و مقدارها و جابجایی نمیشه مدار رو تبدیل به مدار دفینه یاب کرد یا برای این کار تقویتش کرد . مسئله اصلا تقویت نیست . اگر مداری فقط یک ذره توانایی دفینه یابی داشته باشه ، میشه اونو تقویت کرد . اما مداری که کارش این نیست ، چیش رو باید تقویت کنیم ؟ مثل این است که بخوایم یه یخچال رو تبدیل به فلزیاب بکنیم
ضمنا بنده اصلا از حرفهای وارونه و دروغ و حرف تو دهن دیگران گذاشتن و جاده خاکی و کوچه بغل و ... خوشم نمیاد
با این حرفا چی رو میخواید به نتیجه برسونید ؟ اگر حرفی دارید ، درست و حسابی و مردونه اعلام کنید و بنده هم یا جواب میدم یا جواب نمیدم . بهمین سادگی