معراج نوشته است:
والا تو این دنیا همه چی امکان داره
منم از این اتفاقی که یه بچه رو با حالا ورد خواندن یا هیپنوتیزم کاری کنن که بتونه زیر زمین رو ببینه بارها شنیدم و اتفاقا موفق هم بودن .
حالا اینا به کنار
سوالی که دارم اینه که بعضی ها که روح رو قبول دارن که هیچی
اون دسته از دوستانی که روح رو قبول ندارن اگر شخصی خوابی ببینه میگن در اثر فکر و خیال و کارهای روزمره ای که انجام داده اند به یک نحوی در مغز اونا اثر میزاره و در موقع خواب به یک نحوی مرور میشه
خوب حالا یه بنده خدایی تعریف میکرد که من یه شب خواب دیدم که شخصی جایی رو به من نشون داد و گفت اینجا مال داره و همینطور که داشت از من دور میشد داد میزد قنطار قنطار
حالا این یارو هم اصلا تا حالا کلمه قنطار رو هم نشنیده بود تو عمرش و دنبال فرهنگ لغت میگشت تا معنیش کنه ...
حالا اونایی که به روح اعتقاد ندارن و خردمند هستن چطور اینو توجیه میکنن .
درود بر شما
خب حالا این داستانی که در مورد خواب دیدن تعریف کردید چه ربطی به روح داشت؟!
داستانها و مدارک زیادی هست از کسانیکه سکته ی مغزی کردن و توانایی صحبت به زبانهایی پیدا کردند که تا حالا اسمشونم نشنیده بودن!!
یا کسانیکه آسیب مغزی بهشون وارد شده و صاحب تواناییهای عجیبی شدن!!
ببینید دوست من بعضی از اتفاقات هنوز برامون (از نظر علمی) کشف نشده هستند،همونطور که در گذشته این کشف نشده ها بسیار بیش ازین بودند و علم تونست حقایق رو روشن کنه و خیلی از باورهای غلط گذشتگان رو از بین ببره..
دلیلی نداره وقتی چیزی رو نمیدونیم هر خرافه و مضخرفی رو هرکسی که گفت باور کنیم! که این نهایت بی خردیه..!
پس خرد حکم میکنه راه عقلانی رو در پیش بگیریم که سلاحی قویتر از علم ندارد..
اما خرد سلاح دیگه ای هم داره به اسم "منطق" که وقتی شواهد علمی ناکافی باشند با توسل به اون راه درست (درست تر) رو گمانه زنی میکنه..
اما توجه داشته باشید که این گمانه زنی ممکنه غلط باشه و صحت یا سقم اون باید توسط علم مورد تایید قرار بگیره که با توجه به ابزارهایی که در اختیار علم قرار میگیره این تایید یا عدم تایید ممکنه به درازا کشیده بشه،زیرا خیلی اوقات کشف یا اختراع در یک زمینه باعث پیشرفت در حوضه های دیگر علوم میشه! دقیقن به این دلیل که دنیا بر پایه ی علم ایجاد شده و علوم ریشه ای واحد دارند..
(این مهمترین نظریه ای بود که اینشتین در سالهای آخر عمرش مشغول تحقیق روی اون بود)
ندانستن مهم نیست مهم اینه که راه درست رو در پیش بگیریم و برای ارضای حس کنجکاویمون حس توهم دونستن رو بوسیله ی خرافات بخودمون نبخشیم!!
سوال درست مارو به حقیقت نزدیکتر خواهد کرد..
وقتی شما چیزی رو که اثبات نشده ملاک اثبات چیزی که وجود داره قرار میدید یعنی از اول راه رو اشتباه رفتید!!
راه عقل و منطق از تصورات خیالی جداست..
خوشبختانه ذهن کنجکاو انسان همیشه در تلاش برای دونستن هست اما متاسفانه براحتی فریب میخوره در نتیجه این همه گمراهی..!!
خردمند باشید