با سلام و تقدیر از زحمات مهندس حمید و آقا مجتبی عزیز.
در بخش فروشگاه تایپیک فروش نقطه زن فلزجو لینک تست دستگاه قرار داده شده که با توجه به قفل بودن تایپیک مذکور به ناچار مطلب را در اینجا مطرح کردم.
با دیدن ویدئو دو نکته به نظرم رسید که خواستم به عرضتان برسانم.توضبح اینکه من قبلا با دستگاه های جنسیس، ام دی ال 8500 سری اول، جی پی 3000، گلکسار3500 و اخیرا زد وان کار کردم.قبل از اینکه در موقعیت کار قرار بگیرم اقدام به تست و قلق گیری از دستگاه می کردم.اغلب دستگاه های یاد شده در مرحله تست جواب خوبی میدادند ولی در عمل تا حدودی ناامید کننده بودند! بعدها فهمیدم که بر نحوه تست من ایراداتی وارد بود.اول اینکه جنس فلز مدفون شده استیل بود و همانطوریکه میدانید استیل بهترین و روی بدترین پاسخ را در پالسی ها دارند.مفرغ(با توجه به ناخالص بودن فلزات آنزمان) و طلا نیز پاسخ ضعیف تری نسبت به استیل دارند.بقیه فلزات مدفون (به استثنای نقره) نیز رفتاری مشابه دارند.بنابراین از دیدگاه بنده تست درست بایستی با فلزی انجام گیرد که به دنبالش هستیم تا توقع واقع بینانه ای از برد دستگاه داشته باشیم.در این خصوص من از مفرغ در تست ها استفاده می کنم.
نکته دوم اینکه اکثر پالسی ها بغیر از سری جی پی(آنهم نه مطلقا) در هنگام کاوش نویز زمین دارند.بعبارتی املاح معدنی خاک را نیز سنس می کنند و اپراتور بایستی حین حرکت از بالانس بودن دستگاه مطمئن باشد وگرنه نسبت به بالانس دستگاه اقدام کند.بنابراین اینکه لوپ ثابت باشد و فلز در زیرش جابجا شود با شرایط واقعی کاوش همخوانی ندارد و نشاندهنده قدرت تطبیق وسیله با زمین نیست.
به نظر بنده درست آنست که فلز ثابت بوده و دستگاه پس از بالانس صحیح طوری هدف را مشخص کند که اپراتور آنرا با رگه های معدنی اشتباه نگیرد.
در خاتمه لازم میدانم مراتب قدردانی خود از زحماتی که شما دو بزرگوار در این راه متحمل شدید ابراز نمایم و اینکه این پیشنهاد صرفا جهت بهبود شرایط تست عنوان شده و ایرادی را متوجه دستگاه نمی نماید.