انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:16pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان ردیاب انجمن خوبه به شرط اینکه مکان هم خوب باشه اگر واقعا مکانی بار باشه نیروی ذهن هم حریف این نمیشه که ردیاب کارشو نکنه چون هدف چند صد ساله با تست روی زمین فرق داره هر کی هم تست میکنه تست روی زمین اصلا به درد نمیخورد فقط زیر خاک این ردیاب فقط مال زیر خاکه وبس پس زیاد دنبال موردایی نباشید که ردیاب با گیجی و با تاتی تاتی کردن پیداشون میکنه :YMPEACE:
دوستی گفته بود ردیاب روی بار رو میگیره یا ته بنده به این نتیجه رسیدم ردیاب روی بار رو میگیره و عمقی که در میاریم از روی بار هست مثلا اگر موردی یک متر ارتفاع داشت ردیاب روش رو میگیره و عمق حساب میکنه نه کل ارتفاع هدف رو بنده روی یک چاه پلم کاملا در سطح تست کردم که عمق حفره صفر دراومد یعنی عمقی نداره

یکشنبه 20 مرداد1392 - 11:05pm
مدیر کل
مدیر کل

بله پارسی عزیز حرف شما درسته.
در مورد عمق گیری هم بنده با شما هم نظر هستم که میزان عمق تقریبا تا سطح بالای هدف اندازه گیری میشه. ولی حجم هدف هم میتونه کمی توی اندازه گیری تاثیر بذاره که خطای عمق گیری زیادی ایجاد نمیکنه و بنظر من قابل صرف نظر میتونه باشه.
البته اینکه کلا فقط سطح بالایی مد نظر ردیاب باشه از نظر قدرت ردیابی درست نیست! هدف هر چقدر بزرگتر و سنگین تر باشه با قدرت بیشتر و از شعاع بیشتری قابل ردیابی هست و این مشخص میکنه که قدرت هدف به وضعیت کلی هدف بستگی داره و فقط سطح بالاییش نیست که توسط ردیاب سنس میشه.

یکشنبه 20 مرداد1392 - 11:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
بله پارسی عزیز حرف شما درسته.
در مورد عمق گیری هم بنده با شما هم نظر هستم که میزان عمق تقریبا تا سطح بالای هدف اندازه گیری میشه. ولی حجم هدف هم میتونه کمی توی اندازه گیری تاثیر بذاره که خطای عمق گیری زیادی ایجاد نمیکنه و بنظر من قابل صرف نظر میتونه باشه.
البته اینکه کلا فقط سطح بالایی مد نظر ردیاب باشه از نظر قدرت ردیابی درست نیست! هدف هر چقدر بزرگتر و سنگین تر باشه با قدرت بیشتر و از شعاع بیشتری قابل ردیابی هست و این مشخص میکنه که قدرت هدف به وضعیت کلی هدف بستگی داره و فقط سطح بالاییش نیست که توسط ردیاب سنس میشه.

بله مهندس جان منظور بنده در گرفتن عمق بود که روی هدف مبدا عمق ماست وفرمایش شما در ردیابی شعاع درست هست استاد ^:)^

دوشنبه 20 مرداد1392 - 12:01am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
مهدی جان هدف گذاشتن تجربیات هستش که مطمئن باشید خیلی می تونه کمک کنه.
دوستان در مورد عمق هدف تمام ردیابها سطح هدف رو میگیرن نه ته هدف رو.
دوستان اگه در محلی بار نباشه ردیاب دنبال ذرات میگرده و تمام قدرتشو معطوف این ذرات خواهد کرد که حتی طلا100گرمی هم حریف این ذرات نخواهد شد پس تو انتخاب محل دقت کنید و همیشه از یه جای بلند ردیابی رو شروع کنید.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 21 مرداد1392 - 9:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

البته به نظرم تو3ثانيه حركت كردن انتن زيادمهم نيست اون قدرته حركت كردنه چون من جايي روزدم وسريع انتن وقتي ميشمردم 1001يهني ميشه 1ثانيه حركت ميكردولي خيلي اروم وتيك تيك كه موادمعدني بودش وقيچي هم نميشددرانتهاوهمش بازميشد.بايدتو3ثانيه يه اول هم حركت كنه هم باقدرت وسريع بره نه اروم اروم اينودقت كنيد

دوشنبه 21 مرداد1392 - 12:10pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
دوستان یه تجربه جدید
سعی کنید هنگام روشن کردن ردیاب بزارید7 یا 8دقیقه رو ولوم10 روشن باشه بعد که خواستید ردیابی کنید بر اساس شعاع مورد نظر ولوم رو کم کنید بعد ردیابی کنید.بخاطر قدرت زیاد این ردیاب من خودم با ولوم 1شروع به ردیابی می کنم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 21 مرداد1392 - 3:29pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آفرين آقا حمزه شما داريد كم كم راه هاي استفاده بهينه از ردياب رو پيدا ميكنيد ، هرچقدر تمرين بيشتر داشته باشيد موفقيت شما بيشتر خواهد بود ..موفق باشيد برادر عزيزم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 21 مرداد1392 - 4:18pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
آفرين آقا حمزه شما داريد كم كم راه هاي استفاده بهينه از ردياب رو پيدا ميكنيد ، هرچقدر تمرين بيشتر داشته باشيد موفقيت شما بيشتر خواهد بود ..موفق باشيد برادر عزيزم

مرسی استاد مهدی
راستش استاد من تجربه ای زیادی در استفاده از ردیاب دارم ولی با این ردیاب باید با روش اصولی تری رفتار کرد و یاد گرفت.بازم اگه چیز جدیدی پیدا کردم حتما بهتون خبر میدم.شما هم موفق باشید مرسی عزیز

دوشنبه 21 مرداد1392 - 4:27pm
آواتار کاربر

تا حفاري انجام نشه تجارب بالا نميره.اينكه مثلا اگه طلا و مس رو باهم گرفت بعد حدس بزنيم قبر خاليه يا ذرلت فايده نداره.كار نيكو كردن از پركردن است.
راستي من از اين شكلك :D كه اقا حميد و اقا مجتبي ميذارن خيلي ميترسم.مرموزه.مدام از اين شكلك استفاده ميكنن :-ss :(

دوشنبه 21 مرداد1392 - 6:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

:D :D

دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 21 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure