نویسنده |
پیغام |
mosi72
|
سلام به دوستان و اساتید محترم ممنون میشم اگه من در مورد این عکسها راهنمایی کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
فروختن آب به کسی که در بیابان مانده کار اسانی است ام موفقیت در انتظار کسی هست که بتواند به صحرانشینان ماسه بفروشد !!!
|
شنبه 14 اسفند1395 - 1:44pm |
|
|
hersel
|
راهنمایی کنید عزیزان
|
یکشنبه 14 اسفند1395 - 2:15am |
|
|
arashkhan
|
سلام اساتید گرامی آیا این تصویر میتونه پلمپ باشه؟؟ طریقه شکستنش چطوره بی سروصدا باید باشه
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 3:34am |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
با توجه به ترکیب سنگهای اطرافش مشکوک بنظر میرسه . از نظر تغیر رنگ ، میتونه بخاطر نرسیدن نور آفتاب و برف و باران ، باشه . شما با چند ضربه ی معمولی بوسیله ی یک دیلم کوچک ، میتونید از محکم بودن یا نبودنش ، مطلع بشید و اگر خیلی نزدیک است و مشکل صدا دارید ، با یک دریل دستی تست کنید اگر ساروج باشه ، نفوذ نمیکنه و اگر طبیعی باشه ، خیلی راحت کنده میشه . البته فراموش نکنید که ضربات را روی قسمتهای سیاه که حالت ملات داره ، بزنید . نه روی تکه سنگهای درون ملات اگر ساروج باشه ، ضخامت زیادی نخواهد داشت تست ضربه زدن با چکش برای خالی بودن ، اینجا جواب درستی نمیده چون حالت طاقچه داره و صدار رو برگشت میده
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 9:41am |
|
|
mosi72
|
mosi72 نوشته است: سلام به دوستان و اساتید محترم ممنون میشم اگه من در مورد این عکسها راهنمایی کنید لطفا کمک کنید اساتید
فروختن آب به کسی که در بیابان مانده کار اسانی است ام موفقیت در انتظار کسی هست که بتواند به صحرانشینان ماسه بفروشد !!!
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 11:24am |
|
|
سنه دژ
استاد
|
عکسهای شما زیاد واضح نیستند و نمیتوان بصورت قطعی نظر داد اگر فرض کنیم که عکس اول صندلی باشد ، باید ببینید در روبرویش چه چیزی وجود دارد . متن کنار صندلی نیز واضح نیست . ظاهرا عربی است و " لا له " نوشته . اگر کنده کاری است باید متن کامل و دقیق باشه تا ببینیم منظورش چیه اون شکل پشت صندلی هم طبیعی بنظر میرسه ، پشت صندلی و زیر آن شکل را بررسی کنید که سنگ پلمپ نداشته باشد
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 11:40am |
|
|
mamal
|
سلام جناب باستان شناس عزیز عکسایی که خواستید گذاشتم ممنون میشم نظر بدین
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 1:39pm |
|
|
farokh
کاربر فعال
|
سلام دوستان راجع به تصاویر صفحه قبل نظری ندارید؟ این تپه ها در گذشته به چه عنوان ساخته میشدن؟ ایا قبر هستند؟ viewtopic.php?f=26&t=88&start=5580
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 1:46pm |
|
|
سنه دژ
استاد
|
اگر دستساز باشند ، تومولوس هستند که شرایط داخلیش برای بعضی کشوره ها یا بعضی دوره های تاریخی ، متفاوت است و نمی توان گفت که همه با یک روش ساخته شدن و مثل هم هستند تشخیص دستساز بودن یا نبودنش ، مهارت میخواد . چون در هر صورت ( دستساز یا طبیعی بودن ) اگر حفاری شود ، کار و تلاش و وقت بسیاری لازم است و جای اشتباه کردن و شانسی کار کردن نیست . پس باید درست تشخیص داده بشه و طبق عکس نیز نمیتوان نظر قطعی داد . و اگر دستساز نیز باشد ، بازم پیدا کردن ورودی یا تعین محل حفاری ، نیاز به بررسی از نزدیک دارد و در آن حجم زیاد ، جای گمانه زدن و اشتباه کردن ، نیست
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 4:09pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت اساتید محترم بیزحمت راجع به این تصاویر نظرشونا بگن و محل قرارگیری بارش . بنظر خودم آلت زنانه هست . ممنون
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
پنج شنبه 19 اسفند1395 - 7:29pm |
|
|
|