نویسنده |
پیغام |
evilman
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: evilman نوشته است: مهندس خدمت شما از امیتر فرکانسو گرفتم که هنگام نزدیکی به لامپ فرکانس متر شروع به کار میکنه متاسفانه جایی که دستگاه سنس کنه در منزل نبود همین لامپ رو تست کردم در محیط واقعی هم نتایج رو خدمت شما و دوستان عرض میکنم http://s9.picofile.com/file/8290903742/01.flv.htmlخیلی ممنون. زحمت کشیدین. البته فرکانس متر شما اگر این باشه باید اول مطمئن بشیم خود این فرکانس متر درست کار میکنه! چون بارها پیش اومده بواسطه ایراد در مولتی متر یا ابزار اندازه گیری پروژه به بیراهه رفته. امیدوارم خودتون قبلا از صحت عملکرد این فرکانس متر اطمینان حاصل کرده باشین. بفرض درستی عملکرد فرکانس متر نتیجه جالبی هست! بنظر میاد دقیقا همون رنج فرکانسهای بین 2 تا 3 مگاهرتز قدرت سنس رو برای دستگاه ایجاد میکنه هر چند جهت گیری به سمت یک لامپ هست ولی بعیده چنین فرکانسی مربوط به خود لامپ باشه. هر چه هست این فرکانس در این مورد خاص ایجاد سنس میکنه و خودش بعنوان موج اصلی یا هارمونیکی از یک فرکانس دیگه در حال تقویت و تبدیل به ولتاژ نهایی جهت سنس شدن هست. البته جالبه که قبل و بعد سنس هم فرکانسهای کمتری وجود دارن که ممکنه مربوط به سایر طیف امواج رادیویی باشن که ضعیف تر تقویت میشن یا در اثر تاخیر فرکانس متر و نیاز به زمان برای نشان دادن فرکانس صحیح. ممنون مهندس . فرکانس متر مشکلی نداره چون قبلا تست کرده بودم و برای صحت عملکرد اون دوباره با فانکشن تست کردم مشکلی نداره منم تعجبم از فرکانسی بود که هنگام نزدیک کردن با لامپ مشاهده کردم که لامپ چنین فرکانسی داشته باشه
|
شنبه 12 فروردین1396 - 10:02pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
اگه مورد تمسخر قرار نگیرم به نظر منم نمیشه اسمش رو فرکانس گذاشت البته چیزی که قبل از سنس از لامپ فرستاده میشه و به چیزی شبیه پالس شبیهه تا فرگانس مثال بزنم متوجه بشید مثله یه تکرار صدا که کم کم از بلند به کوتاه تکرار میشه تا نهایت صدا قطع میشه این سنس در فاصله دورترین توان رسیدن پالس و سنس این مدار به معنای هرتزه و در نزدیکترین نقطه پالس زنی میشه مگاهرتز و این کم سنس شدن هم به خاطر همینه منظورم شعاعزنیه تا نظر دوستان چی باشه البته اینم بگم مغناطیس زمین یا هرچیزی که بهش میگید داره روی این پالس زنی تاثیر میزاره و به نظرم آهنربا رو خیلی قوی میتونه سنس کنه نمیدونم چطور توضیح بدم
خدايا مددی کن
|
شنبه 12 فروردین1396 - 10:17pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
evilman نوشته است: ممنون مهندس . فرکانس متر مشکلی نداره چون قبلا تست کرده بودم و برای صحت عملکرد اون دوباره با فانکشن تست کردم مشکلی نداره منم تعجبم از فرکانسی بود که هنگام نزدیک کردن با لامپ مشاهده کردم که لامپ چنین فرکانسی داشته باشه خب پس خیالمون از بابت ادامه این تستها توسط شما راحت شد! در خصوص فرکانس چون لامپهای کم مصرف دارای مدار تغذیه مخصوصی از نوع سوئیچینگ هستن و عملا هارمونیکهای فرکانس بالایی دارن زیاد هم عجیب نیست. اگر با چیزهای دیگری تست کنین بیشتر مشخص میشه. بهرحال این تستهای داخلی از نظر امکان تست و مقایسه سایر مدارات مشابه در محیط داخلی اهمیت داره وگرنه تست اهداف واقعی مهمترین کاری هست که باید انجام داد.
|
شنبه 12 فروردین1396 - 10:29pm |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
غضنفر عزیز دقیقا و دقیقا همین طوریکه گفتی. ولی در مورد آهن ربا اینطوری نیستش چون پالسی نداره و میدان ثابتی داره و نمیتونه توسط این سیستم سنس بشه.
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
شنبه 12 فروردین1396 - 10:31pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
منظورم از آهنربا چیزی شبیه همین آهنرباست در میدان زمین در غالب یک سوزن در مالش و قرار گرفتن در میدان همین آهنربا که دقیقا شده میدان کوچکتری از همین آنربا چه جوری بگم آخه فرض کن آهنربا خودش میدان داره و تا مثلا حاله میدانی در حدود مثلا بیست سانت داره ولی چون میدان زمین روی همین آهنربا تاثیر میزاره این میدان خود آهنربا از بیست سانت به مثلا ۶۰ سانت ارتقا پیدا میکنه که قدرت پرتاپ پالس تا شعاع بیشتری رو داره
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 12 فروردین1396 - 12:07am |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
هادی مگنت نوشته است: غضنفر عزیز دقیقا و دقیقا همین طوریکه گفتی. ولی در مورد آهن ربا اینطوری نیستش چون پالسی نداره و میدان ثابتی داره و نمیتونه توسط این سیستم سنس بشه. خوب اثبات نظريتون کار زياد مشکلي نيست! اگر به نظرتون فرکانس کاري اين دستگاه مهم نيست و پالس بودنش اهميت داره خودتون يا يکي از دوستان با يک فلزياب پالسي ميتونيد امتحان کنيد! بايستي مدارتون بتونه از فاصله حداقل ده متري و نه نزديکتر پالسهاي فلزياب رو سنس کنه. از دوستاني که مدار رو ساختند و فلزياب پالسي هم دم دستشون هست ميتونن اين ازمايش ساده رو انجام بدن.
|
یکشنبه 12 فروردین1396 - 12:14am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
خوب دوست عزیز میشه بگید کدوم فلزیاب ده متر پالس میفرسته ؟جدی پرسیدم ها اگه دستگاهی با این قابلیت ارسال پالس رو سراغ دارید معرفی کنید بریم سراغش
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 12 فروردین1396 - 12:22am |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
افشین عزیز آزمایش خوبی رو پیشنهاد دادین ولی فرکانس کاری قسمت رزونانس رو در نظر نگرفتین. با فلزیاب پالسی ماکزیمم 1 کیلوهرتز نمیشه تست گرفت.
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
یکشنبه 12 فروردین1396 - 12:41am |
|
|
alamut777
کاربر فعال
|
غضنفر مطلبو بد گرفتی دوباره بخون.سلام دوستان بعضیا میگن ترانزیستورا باید حتما bc183یا ۱۰۹ باشه وگرنه سنس دفینه نداری ایا راسته؟بعضی ترانزیستورا جواب نمیدن انگار.حالا یسری دیگم هستن ک جواب دادن ولی این دو تا مثکه همیشه جوابه
|
یکشنبه 12 فروردین1396 - 12:50am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
فلزیاب پالسی نمیتونه مدار رو تحریک کنه بنده همیشه با هر دو کار میکنم.باز هم دوستان تست کنند البته فرکانس میتونه دخیل باشه.چون فرکانس پالسی معمولا پایین هست.ولی با فانکشن میشه راحت این کار رو کرد انواع شکل موج رو ساخت و رفتار مدار رو دید.
|
یکشنبه 12 فروردین1396 - 12:54am |
|
|
|