نویسنده |
پیغام |
parvaz
|
با سلام خدمت تمام اساتید دوستان شاکی بودن که چرا کسی شرکت نمی کنه و تجربه نمی ذاره واقعیت اینه بنده به شخصه به خاطره مشغله ای که دارم (البت همه مشغولیت های خودشون رو دارن) ممکنه هر دو ماه یه بار برم بیرون برا این جریان، مابقی دوستان هم شاید اینجوری باشن در ضمن چیزه خاصی هم بلد نیستم که بگم البت من یه با رفتم تجربم هم اعلام کردم خلاصه فکر نکنین که همه اینجا نشستن و فقط دارن مطلب به دست میارن و هیچی نمی گن
|
دوشنبه 21 مرداد1392 - 10:42pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان فکر کنم دیگه آموزشی نمونده باشه که قرار باشه اینجا نوشته بشه فقط مونده تستهای عملی من ازتستهام متوجه شدم که ردیاب انجمن به بعضی ازسفالها واکنش نشون میده چرا به فکرم چون تو اون کوزه شکسته طلا نگهداری شده و چون طلای قدیمی عیارش24 بوده و طلای24 خیلی نرمه به دیواره داخل کوزه مالیده شده برای همین ردیاب اون تکه های کوزه رو نشون میده تو تستهام متوجه شدم که ذرات طلای داخل خاک آنقدر قوی هستند که با طلای تست نمیشه حذفشون کرد
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
دوشنبه 21 مرداد1392 - 11:04pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
و در زمن حتی نقطه زن پالسی هم ذرات طلا رو سنس میکنه برای همین خطا زیاد میشه
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
دوشنبه 21 مرداد1392 - 11:08pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سلام یه سوال
اگه یه جا رو تمام فرکانس ها به غیر از پول و پلاتین همه رو جواب بده ولی با فاصله یک متر و نیم متر ازهم و پلاتین رو با فاصله هفت متر اون طرف تر 3 در 3 حجم بده چه چیزی میتونه باشه؟
یعنی رو گلد یک ودو 2 در 2 حجم داد وعمق 5 متر رو مس 2در 3 حجم داد عمق 3 متر رو برنز3 در 3 حجم داد عمق سه متر رو اهن و کربن2 در 2 عمق 1.5 متر رو نقره 2در 2 عمق 5 متر رو حفره 3 در 3 عمق نگرفتم
پلاتین 3 در3 عمق 2 متر با فاصله هفت متر از بقیه اهداف
|
سه شنبه 21 مرداد1392 - 12:25am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
راستی مکانش هم به فاصله سه متری از دیوار یه قلعه یا چهار دیواری خیلی قدیمی که از خشت های پایین دیوارهاش 10 سانت مونده وکلا از بین رفته فقط یه اتاق 2 در 3 مونده که نیم متر از دیواراش مونده که گوشه قلعه و نزدیک همین جاست که دستگاه گرفته.
|
سه شنبه 21 مرداد1392 - 12:29am |
|
|
bahram
|
دوستان سلام :من نتیجه چند تست غیر همزمان رو براتون عنوان میکنم 1-نتیجه گلد یک و دو مثبت حرکت انتنها هم نرمال حجم 5*6 اما روی بقیه تستها نتایج منفی بود یا خیلی ضعیف که بتجربه گفتم چیزی نیست اما دوستان برای تجربه چون عمق کم بود (1.5) خواستند بر رسی کنیم که نتیجه سنگهای تقریبا طوسی تیره بود که بعد از شکستن سنگ بینشان حالت شیشه های ریز داشت . عین همین تجربه رو با عمق 1.30 داشتم که اونم سنگ بود با همون شکل ونتیجه ای که من گرفتم اینکه در وحله اول باید با خونسردی و تانی کار رو اغاز کرد بدون عجله حتما از تستهای مختلف با فاصله زمانی لازم (قبل از هر تست حد اقل پنج دقیقه دستگاه روشن باشه وبعد از تست باز پنج دقیفه خاموش سپس برای تست بعدی پنج دقیقه روشن .....)خلاصه که معمو لا یه تست سالم معمولا برای من بین 1.5--تا دوساعت حداقل وقت میبره اما دیگه تقریبا جای شک برام باقی نمیمونه .یه تجربه هم بگم از جایی که موقع تست مس دیدم انتنها یه جایی رو میگیرن خارج از محل که داخل یه جای قدیمی بود و عمق نداشت که بعد از کنار زدن خاک سطح دیدیم یه مقدار سیم برق هست که مربوط به خیلی زمان قبل بوده ......خلاصه جایی چیزی یاشه حتما ردیاب میگیره فقط باید روی حذف خطا کار کرد .باید حتما از تجربه بچها استفاده کرد. باید با انتنها ارتباط پیدا کرد و برای اینکار باید تمام حرکات انتنها رو بشناسیم و از تمرین و کار طفره نریم من سعی کردم عامل خطا ها رو بیشتر بشناسم و راه فرار از خطا رو با تمرین بیشتر پیدا کنم ....برای همه شما ارزوی سلامتی و بهروزی دارم واز تجربه هایی هم که به اشتراک میگذارید سپاسگذارم....
|
سه شنبه 21 مرداد1392 - 2:42am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
bahram نوشته است: :-BD دوستان سلام :من نتیجه چند تست غیر همزمان رو براتون عنوان میکنم 1-نتیجه گلد یک و دو مثبت حرکت انتنها هم نرمال حجم 5*6 اما روی بقیه تستها نتایج منفی بود یا خیلی ضعیف که بتجربه گفتم چیزی نیست اما دوستان برای تجربه چون عمق کم بود (1.5) خواستند بر رسی کنیم که نتیجه سنگهای تقریبا طوسی تیره بود که بعد از شکستن سنگ بینشان حالت شیشه های ریز داشت . عین همین تجربه رو با عمق 1.30 داشتم که اونم سنگ بود با همون شکل ونتیجه ای که من گرفتم اینکه در وحله اول باید با خونسردی و تانی کار رو اغاز کرد بدون عجله حتما از تستهای مختلف با فاصله زمانی لازم (قبل از هر تست حد اقل پنج دقیقه دستگاه روشن باشه وبعد از تست باز پنج دقیفه خاموش سپس برای تست بعدی پنج دقیقه روشن .....)خلاصه که معمو لا یه تست سالم معمولا برای من بین 1.5--تا دوساعت حداقل وقت میبره اما دیگه تقریبا جای شک برام باقی نمیمونه .یه تجربه هم بگم از جایی که موقع تست مس دیدم انتنها یه جایی رو میگیرن خارج از محل که داخل یه جای قدیمی بود و عمق نداشت که بعد از کنار زدن خاک سطح دیدیم یه مقدار سیم برق هست که مربوط به خیلی زمان قبل بوده ......خلاصه جایی چیزی یاشه حتما ردیاب میگیره فقط باید روی حذف خطا کار کرد .باید حتما از تجربه بچها استفاده کرد. باید با انتنها ارتباط پیدا کرد و برای اینکار باید تمام حرکات انتنها رو بشناسیم و از تمرین و کار طفره نریم من سعی کردم عامل خطا ها رو بیشتر بشناسم و راه فرار از خطا رو با تمرین بیشتر پیدا کنم ....برای همه شما ارزوی سلامتی و بهروزی دارم واز تجربه هایی هم که به اشتراک میگذارید سپاسگذارم.... درسته بهرام جان تست شما خیلی عالی بود و تشکر میکنم ازاینکه به اشتراک گذاشتین . همانطور که قبلا گفتم این دستگاه 22 امکان نداره اگه باری باشه نگه نیست مثلا همین مس قدیمی که تو زمین قبلا کار گذاشتند و دقیق هم رفتی روی هدف حالا تو این دستگاه 22 حذف ذرات رو تا حدودی میتونه حذف کنه برای همین این دوستان حفاری میکنند و عامل خطا رو درمیارند برای حل این مشکل دستگاه جدید (FPL-35 ) این مشکل ذرات رو حل کرده و از دست این ذرات ایشاالله خلاصی پیدا میکنیم و این دوستان هم از ما راضی باشند .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 3:33am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
انشاا.. به امید خدا ، اگر همچین چیزی بشه که عالیه ، کم چیزی نیست !!! ولی باید منصف هم بود دیگه .... چون کسی کاملاً از اسرار زمین با خبر نیست
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 9:26am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان چرا ردیاب اسپکترا در یک شعاع 1500تا2000متر یه نقطه رو زد ولی با ردیاب انجمن هر 10 یا 20 متر قیچی می کنه در حالی که باید از اون بهتر باشه؟
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 10:06am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اين كه ميگاجايي كه طلايه قديميه ويونش درزمستان روش برف نميشينه واب ميشه اين قضيه روميشه روش تكيه كردودرسته؟؟؟؟
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 10:47am |
|
|
|