نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
بنيامين1 نوشته است: سلام دوستان چرا ردیاب اسپکترا در یک شعاع 1500تا2000متر یه نقطه رو زد ولی با ردیاب انجمن هر 10 یا 20 متر قیچی می کنه در حالی که باید از اون بهتر باشه؟ یکی هست جواب بنیامین عزیز رو بده من که نمیدونم؟سوال خوبی هستش
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 10:54am |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: اين كه ميگاجايي كه طلايه قديميه ويونش درزمستان روش برف نميشينه واب ميشه اين قضيه روميشه روش تكيه كردودرسته؟؟؟؟ علی جان من به عینه این موضوع رو دیدم بله میشه.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 10:55am |
|
|
جاوید
استاد
|
بنيامين1 نوشته است: سلام دوستان چرا ردیاب اسپکترا در یک شعاع 1500تا2000متر یه نقطه رو زد ولی با ردیاب انجمن هر 10 یا 20 متر قیچی می کنه در حالی که باید از اون بهتر باشه؟ توی جنگل که خاکش رطوبنی هست و همچنین زمینی که رطوبتی باشه من تست کردم اینجوری جواب میده چون سیگنال در زمین های رطوبتی قدرتش بیشتر میشه و ذرات را میزنه
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 11:47am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: بنيامين1 نوشته است: سلام دوستان چرا ردیاب اسپکترا در یک شعاع 1500تا2000متر یه نقطه رو زد ولی با ردیاب انجمن هر 10 یا 20 متر قیچی می کنه در حالی که باید از اون بهتر باشه؟ توی جنگل که خاکش رطوبنی هست و همچنین زمینی که رطوبتی باشه من تست کردم اینجوری جواب میده چون سیگنال در زمین های رطوبتی قدرتش بیشتر میشه و ذرات را میزنه ما تو جنگل نبودیم تو کوه وصحرا بود زمینش خوشک و بدونه رطوبت بود
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 11:59am |
|
|
hamze2000
استاد
|
بنيامين1 نوشته است: جاوید نوشته است: بنيامين1 نوشته است: سلام دوستان چرا ردیاب اسپکترا در یک شعاع 1500تا2000متر یه نقطه رو زد ولی با ردیاب انجمن هر 10 یا 20 متر قیچی می کنه در حالی که باید از اون بهتر باشه؟ توی جنگل که خاکش رطوبنی هست و همچنین زمینی که رطوبتی باشه من تست کردم اینجوری جواب میده چون سیگنال در زمین های رطوبتی قدرتش بیشتر میشه و ذرات را میزنه ما تو جنگل نبودیم تو کوه وصحرا بود زمینش خوشک و بدونه رطوبت بود یه جا استاد آریا گفته بود که اگه آنتن بدست بطرف هدف بریم ممکنه رو ذرات قیچی کنه و اپراتور رو دچار اشتباه کنه.بهترین روش همون روش استاد آریا هستش که اول هدف رو ردیابی کنیم بعد به ازای هر 10یا 20متر دوباره آنتن بزنیم و ولوم رو هم بر اساس شعاع کم کنیم.
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 12:15pm |
|
|
جاوید
استاد
|
بنيامين1 نوشته است: سلام دوستان چرا ردیاب اسپکترا در یک شعاع 1500تا2000متر یه نقطه رو زد ولی با ردیاب انجمن هر 10 یا 20 متر قیچی می کنه در حالی که باید از اون بهتر باشه؟ این تست را انجام بده تا مشخص بشه که دلیل این کار چیست ردیاب را از گردنت اویزون کن و دستگاه را روی گلد یک بزار و مسیر یابی کن بعد با گلد 2 ولوم نیم یا یک فرار بده انتنها را بیرون بکش و در حالت بدون سیم کار کن یک انگشتر را در 4 متری یا بیشتر یا کمتر قرار بده بعد از 5 دقیقه انتنها را توی دستت بگیر و مسیر یابی کن بعد از اینکه مسیر مشخص شد مسیر را ادامه بده و روی هدف برو و ببین روی اون قیچی میکنه یا نه اگه قیچی کرد باز به حرکتت ادامه بده تا چند متر بعد ازهدف اگه باز هم قیچی کرد ردیاب را بده دست یکی دیگه تا دوباره تست کنه و ببین که نتیجه یکی هست یا با هم فرق دارند نا گفته نمونه وقتی سلیس توی خاک منطقه هم فراوان باشه باز این عمل قیچی زیاد صورت میگیرد
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 12:21pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: ali7777 نوشته است: اين كه ميگاجايي كه طلايه قديميه ويونش درزمستان روش برف نميشينه واب ميشه اين قضيه روميشه روش تكيه كردودرسته؟؟؟؟ علی جان من به عینه این موضوع رو دیدم بله میشه.سلام ولی همیشه نمیشه روی این موضوع تکیه کرد که هرجا برف اب شده و باقی مکانها برف هست اونجا دفینه هست
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 12:45pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خدمت بنیامین عزیز عرض کنم دوست من شما اگر بلافاصله که با ردیابی مثل اسپکترا کار کردین با ردیاب انجمن کار بکنین اصلا جواب نمیگیرین! شما از آریا که بالاتر نیستین ایشون هم اسپکترا داره با این حال ایشون فرموده بودن 1 ساعت با این ردیاب تمرین کردم تا فهمیدم دقیقا چطور کار میکنه! واقعیت مساله هم همینه که سیستم کار ردیاب انجمن با اکثر ردیابهای موجود فرق داره و از این حیث نوع واکنش آنتنها هم با هم فرق داره. البته خود آنتن هم تاثیر داره و میشه از آنتنی که خودتون باهاش راحت تر هستین برای ردیاب انجمن هم استفاده کرد. باقی کار دیگه اپراتوری و روش حذف خطاهاست که البته در مورد حذف خطای ذرات در اون نسخه از ردیاب کار یک مقدار مشکلتره.
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 5:50pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
ilanji نوشته است: مهدی نوشته است: دوستان بنده ردیاب خودم رو ( fpL22 )که خیلی عملکرد خوبی هم داره و صحیح و سالم و تمیز بوده 500 میفروشم ، قابل هم نداره ، هرکسی خواست پیام خصوصی بده ..متشکرم سلام دوست عزیز خدا قوت آقا مهدی عزیز چرا میخوای بفروشی؟ ضمنا مگه آقا مجتبی و آقا حمید نگفتن که هرکی ناراضی بود میتونه پس بده و پولش رو بگیره حالا چرا شما میخوای بدی کس دیگه که هم شما ضرر کنی و هم آقا مجتبی؟ خب شما بده همون آقامجتبی ایشون هم به قیمت میدن دست مشتری اینجوری کسی دچار ضرر نمیشه . نه شما نه آقا مجتبی در پناه حق دوست من درسته ما گفتیم هرکی ناراضی هست میتونه پس بده اونوقت دیگه ورژن دو رو بهش نمیدم به اون قیمت یک میلیون چون با وجود اومدن دستگاه جدید و با این همه کارایی بالا دیگه کسی دستگاه قدیمی رو نمیخره الان هم کسی سفارش میده فقط بخاطر اینکه دستگاه دوم رو بگیره بقیمت یک میلیون و با این حرکت میخواد دوتا دستگاه داشته باشه با دومیلیون و بنده هم دیگه دستگاه قدیمی رو تولید نمیکنم چندتایی بود که فروخته شد . بهرحال دستگاه جدید رو من انتن و اداپتور نمیفرستم یعنی تمام تجهیزات دستگاه قدیمی بدرد اینها میخوره و فروشش اشتباست نباید این کاربران دستگاه قدیمی رو بفروشن شما فکر کنین دو میلیون دادین دو دستگاه خریدین یکی از اون یکی بهتر دومی اگه باطریش مشکل پیدا کرد یا کلید و ولوم میتونین از این یکی استفاده کنین و از نظر نقطه زنی هردو هیچ فرقی نمیکنن خیلی هم خوب کار میکنن فقط حذف ذراته که دومی خیلی روش کارشده و فرکانسهای بیشتری و فرکانس نمونه گیری هم داره
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 5:52pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
مجتبی نوشته است: ilanji نوشته است: مهدی نوشته است: دوستان بنده ردیاب خودم رو ( fpL22 )که خیلی عملکرد خوبی هم داره و صحیح و سالم و تمیز بوده 500 میفروشم ، قابل هم نداره ، هرکسی خواست پیام خصوصی بده ..متشکرم سلام دوست عزیز خدا قوت آقا مهدی عزیز چرا میخوای بفروشی؟ ضمنا مگه آقا مجتبی و آقا حمید نگفتن که هرکی ناراضی بود میتونه پس بده و پولش رو بگیره حالا چرا شما میخوای بدی کس دیگه که هم شما ضرر کنی و هم آقا مجتبی؟ خب شما بده همون آقامجتبی ایشون هم به قیمت میدن دست مشتری اینجوری کسی دچار ضرر نمیشه . نه شما نه آقا مجتبی در پناه حق دوست من درسته ما گفتیم هرکی ناراضی هست میتونه پس بده اونوقت دیگه ورژن دو رو بهش نمیدم به اون قیمت یک میلیون چون با وجود اومدن دستگاه جدید و با این همه کارایی بالا دیگه کسی دستگاه قدیمی رو نمیخره الان هم کسی سفارش میده فقط بخاطر اینکه دستگاه دوم رو بگیره بقیمت یک میلیون و با این حرکت میخواد دوتا دستگاه داشته باشه با دومیلیون و بنده هم دیگه دستگاه قدیمی رو تولید نمیکنم چندتایی بود که فروخته شد . بهرحال دستگاه جدید رو من انتن و اداپتور نمیفرستم یعنی تمام تجهیزات دستگاه قدیمی بدرد اینها میخوره و فروشش اشتباست نباید این کاربران دستگاه قدیمی رو بفروشن شما فکر کنین دو میلیون دادین دو دستگاه خریدین یکی از اون یکی بهتر دومی اگه باطریش مشکل پیدا کرد یا کلید و ولوم میتونین از این یکی استفاده کنین و از نظر نقطه زنی هردو هیچ فرقی نمیکنن خیلی هم خوب کار میکنن فقط حذف ذراته که دومی خیلی روش کارشده و فرکانسهای بیشتری و فرکانس نمونه گیری هم داره خب استاد منظور من هم همین بود که شما اگه سفارش داشتید بخرید تحویل اون بدید دیگه
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 6:11pm |
|
|
|