12341234 نوشته است:
سلام
این دستگاه مال یکی از دوستان هست وصد در صد اصلیه ولی من ازش خوشم نیومد برنامه گرافیکی رنگی داره یعنی روی هر چیزی رنگ بخصوصی رو نشون میده
مثلا حفره رو با رنگ ابی و فلز رو بارنگ قرمز ایا تبلت اصلی این دستگاه دکمه خاصی داره یا اینکه تفکیک داره
روی دستگاه یا بهتره بگیم روی لوپ دستگاه نوشته pinpointer pro 2008 usa ورنگ زیتونی داره
عکسشو بذار من امریکا زندگی میکنم و تقریبا 8 ساله دارم با انواع دستگاه ها کار میکنم تا حالا پین پوینتی ندیم که رنگی نشون بده برای فقط کار فلزیابی اما حدس من چیز دیگه ای هست این دستگاه برای پیدا کردن میخ در ستون دیوارهای کاذب و چوبی هست همچنین میتواند کابل برق یا فلزات رو هم نشون بده من برات از امازون سرچ کردم تا چندین نمونه اون رو ببینی
https://www.amazon.com/Stud-Finders/b?i ... ode=553280دستگاه پین پوینت همنطوری دوستان اشاره داشتند یه ابزار کمکی هست شما زمانی که با سر جستجوگر بزرگی کار کنید نمیتوانید نقطه دقیق مکان فلز رو بدونید برای همین چاله ای که میکنید هم بزرگ خواهد بود در اینجا این پین پوینتر بکمک شما میاد تا بتوانید در خاک کنده شده تا چاله ان بدنبال شی فلزی خود بگردید و مسیر انرا بیابید بعنوان یک فلزیاب کامل نیست قدرت چندانی هم نداره مثلا گرت یه سکه پنی رو در فاصله 5 سانتی میتونه پیدا کنه پس میبینید بعنوان فقط ابزاری که میتونه شما رو زودتر به نتیجه برسونه هست وگرنه شما میتوانید با لیه جستجو گر هم همینکار را بکنید تا با مشت مشت انتقال خاک بر روی جستجوگر بیتونید پیدا کنید که شی مورد نظر کجاست
اگر لینکی از دستگاهی که معرفی کردید دارید بزارید برسی خواهم کرد