hamze2000 نوشته است:
سلام استاد مجتبی.حاجی میشه بگی کی دقیقا این دستگاه آمدی تحویل میشه و تو اون دقیقا از چندتا فرکانس استفاده شده
همزه جان فعلا که چند نفر از قبل سفارش ورژن یک رو دادند و چون میدونن مابه التفاوت داره بازم میخوان بهرحال سعی میکنم تا اخر این هفته بفرستم و بچسبم به این فرکانسهای جدید که میخوایم بذاریم از جمله که مد نظر بنده هست
فرکانس دفینه - اب - الومینیوم - و فرکانس استخوان انسان حالا اقا حمید میگه استخوانها باهم فرق دارند و البته درست هم میگن اما ببینم میتونم یه نمونه بذارم شاید بدرد خورد و شاید چند فرکانس دیگه هم گرفتم فعلا مد نظر من چیزی نیست .
اقا حمید هم 5 تا فرکانس طلا گذاشته اونم جهانی و بسیار پایین و دو تا نقره هم داریم که اضافه شده این فرکانسها که اضافه میشه بیشتر مشکل تشابه فرکانسی حل بشه . یعنی اگه قراره طلا بزنه تمام این 5 فرکانس باید بزنه همراه با فرکانس دفینه که همان میدان مغناطیسی هست حالا اینها همه باید تست بشن .
هفته بعد که سفارشات رو تحویل دادم میرم تهران واسه خرید قطعات این دستگاه جدید بعد شروع میکنم به درست کردند ایشاالله تا یک ماه دیگه میفرستم تا حالا هم 15 نفری سفارش دادند و هر روز هم اضافه میشه منم تا بیست دستگاه بیشتر نمیتونم ماهانه درست کنم اونهاییکه دیر واریز میکنند به این فکر هم باشند که تو سری اول این دستگاه قرار نگیرین بهرحال من سعی میکنم هر روز دستگاه درست کنم و سرعت عمل رو ببرم بالا .