asgharasghar نوشته است:
سلام مهندس حمید گرامی
بنده فایل رو جایی پخش نکردم اول انجمن شما گذاشتم بعد انجمن مهندس بهنام عزیز و بعد هم گروه اپراتوری فلزجو
بنده بارها از شما تشکر کردم و چون فلزجو طراحی شما بوده و حداقل من موفق بودم باهاش
از نظر علم شما در الکترونیک شکی نیست و شما استاد هستین ولی تجربه در عمل تا رو کاغذ خیلی فرق داره
من همیشه تو تلگرام و سایتها از استادی شما گفتم و قبولتون داشتم
ولی همچنان روش خودم رو بهترین روش میدونم و از کسی هم یاد نگرفتم و انقد زمین و سوراخ سوراخ کردم تا بهش رسیدم
شما لطف کن فایل منو پاک کن تا ب قول خودتون کسی منحرف نشه
خاستین خودم رو هم حذف کنید بازم خیالی نیست
اشتباه از من بود که نتیجه ۱۶سال اپراتوری رو ب زبون ساده بیان کردم و هیچ ادعایی هم ندارم
۵نکته شما رو خوندم و قبلا نظرمو گفتم
ضمنا راضی نیستم کسی از روش من استفاده کنه چون ب قول شما اشتباهه
شما افتخار ایران هستین امیدوارم پاینده و پیروز باشید
من در عرایض قبلیم دهها نکته مختلف مطرح کردم. شما اگر اهل بحث بودی میشد بصورت منطقی نکته به نکته جلو رفت. ولی متاسفانه من چنین روحیه ای در شما نمیبینم!
بله شما فایل رو پخش نکردی فقط اینجا گذاشتی و یک انجمن دیگه و گروه تلگرام و ...!
دوست عزیز اصلا چه دلیلی داشت برای مداری که طراحش در حضور شماست و بهش دسترسی دارین بدون مشورت یا هماهنگی فایل درست کنین؟! مگه ما اینجا کم در مورد این طرح بحث کردیم؟ مگه همون مطالبی که در فایل اپراتوری اصلی آمده نقص یا اشکالی داشته که شما با یک صدم اون توضیحات توام با چند اشتباه سعی کنین تکمیلش کنین؟ مگه تجربیات مختلف دوستان و سوالات یا مشکلات رایج در توضیحات اصلی لحاظ نشده؟ عرض کردم حداقل میتونستین مشورت کنین. نه اینکه اینطور یکطرفه فقط اپراتوری خودتون رو صحیح بدونین و بنده رو به عدم انتقاد پذیری و سایرین رو هم به مسائل دیگر متهم کنین! این بیشتر نشون میده مشکل از شماست نه بنده و خیلیهای دیگه. از اینها گذشته من شخصا درک نمیکنم چطور کسی با یک دستگاه جواب خوبی میگیره و بعد میاد فایل اپراتوری شخصی درست میکنه و جلو طراح و سایر اپراتورهای دستگاه می ایسته؟! این بنظر من عجیبه و اصلا منطقی نیست.
اینکه بنده استادم نظر لطف شماست. ولی این حرف در کنار تشکرات و امثال این حرفا در مقابل موضع گیری خودخواهانه شما در بحث اپراتوری جور در نمیاد. من از شما میپرسم در این مملکت چند استاد و مهندس و حتی دکترای رشته الکترونیک و یا رشته های مرتبط داریم؟ چرا از هیچکدومشون نه بصورت عمومی و نه تجاری چنین طرحی در نیومده؟! فکر میکنین بدون تجربه و اطلاعات خاص در زمینه فلزیابی صرفا با دانش روی کاغذ کسی میتونه این کار رو بکنه؟ اگر میتونست که الان باید هزاران مدار مشابه این داشته باشیم!
جالبه شما میگی 16 ساله زمین رو سوراخ کردی ولی آخرش با فلزجو به نتیجه رسیدی! من واقعا نمیدونم دیگه چی باید جواب شما رو بدم!
فلزجو اگر طرحی شد که بعد این همه سال شما رو به جایی رسونده ؛ هزاران نکته مختلف پشتش وجود داشته. حالا شما تنها با چند تنظیم سلیقه ای که تازه امکان تغییر اون تنظیمات رو هم بنده با اراده خودم در اختیار شما گذاشتم میخواین خود من رو زیر سوال ببرین؟!! اینکه مشخصه خیلی مسخرست!
من متوجه هستم ظاهرا بسیاری از دوستان سعی داشتن و دارن با توجه به کارایی و موفقیت این طرح هر کدوم بنوعی نکته ای رو بهش اضافه کنن تا بلکه اعتباری هم برای خودشون باشه! حالا یکی فیبر عوض میکنه یکی فلان قطعه رو عوض میکنه یکی لوپ عجیب براش میسازه و یکی هم مثل شما چند نکته اپراتوری مطرح میکنه! همه شما فقط به نوعی قصد کسب اعتبار از طرح فلزجو رو دارین. وگرنه این همه مدار هست. خودتون هم وارد به کار باشین تشریف میبرین طراحی انجام میدین و کل اعتبار پروژه میشه برای خودتون. اما من هرگز نمیپذیرم کسی به زور در پروژه ای که 99.99 درصد کارش رو من انجام دادم بخواد وارد بشه و چیزی رو به نام خودش تمام کنه! هر کسی هم جای من باشه نمیپذیره و کاملا طبیعی هست.
حالا بنظر شما اگر نکات اپراتوری شما درست بود و به همه کمک میکرد ؛ با توجه به اینکه این مساله میتونه منجر به جوابگیری بهتر از طرح فلزجو و افتخاری بیش از پیش برای بنده باشه ؛ چه دلیلی داره من مخالفتی بکنم؟! آیا من ناراحت میشم تنها با چند تکنیک جدید اپراتوری طرحم بهتر جواب بده بدون اینکه خودم زحمت اضافی کشیده باشم؟! یعنی شما عقل من رو تا این حد کم فرض میکنین؟! ولی وقتی بین مجموع نکات چند تاش قطعا ایراد داره و درست نیست خب ما هم میگیم نیست به دلایلی که توضیحش رو هم دادم. فکر نمیکنم این جای بحث و مشاجره بیهوده داشته باشه!
شما مکررا از تجربه صحبت میکنین درحالیکه نتیجه ای که گفتین نشون میده اتفاقا سالها تجربه پشت این پروژه وجود داشته تا به امثال شما با تجربه ها هم جواب داده و راضیتون کرده. از این گذشته دانشمندی مثل انیشتین بدون اینکه از اتاق خودش خارج بشه فرمول کارکرد جهان هستی رو کشف کرد و مسیر زندگی بشر رو به نوعی تغییر داد! امروزه ناسا فضاپیماهایی میسازه که بدون تست در شرایط واقعی فضا در همون بار اول پرتاب بدرستی کار میکنن و ماموریت خودشون رو انجام میدن! این حاصل فعالیت علمیه. برای همین عرض میکنم شما با ذهنیت ردیابی میاین در دنیای فلزیابی وارد میشین و فکر میکنین فلزیاب هم مثل ردیاب بی حساب و کتابه و هر کسی هر جور فکر کنه ازش جواب میگیره! دوست عزیز رفتن بیابان رو شما و هزاران هزار کاوشگر دیگه دارن انجام میدن ولی فقط یک نفر پیدا میشه که بتونه چنین سیستمی طراحی کنه و در اختیار شما بذاره! این خودش نشون میده این طراحی هنرش هزاران برابر بیشتر و بزرگتر از بیابان رفتن و سوراخ کردن زمینه! ضمن اینکه هیچ مهندس حاذقی وقتش در بیابان نمیگذره بلکه بیشتر پای میز کار و طراحی خودش مشغول به کاره. این کار تمام مهندسان دنیا از جمله در معتبر ترین شرکتهای ساخت فلزیاب هست. پس انتقاد شما اصلا به نوعی انتقاد هم محسوب نمیشه! شما کار خودت رو میکنی و من هم کار خودم. من به شما توهینی نکردم شما هم لطف کن توهین بیمورد انجام نده. وگرنه اون تشکرات و صحبتهای مثبت برای من عادیه. بر خلاف تصور شما نه به تشکر کسی نیاز دارم و نه چاپلوسی کسی! با کسی هم رودربایستی ندارم.
در خصوص اون 5 مورد هم بنظرم هر کسی میتونه خودش تست کنه. اصراری نیست که من درست میگم یا شما! بهتره دیگران نظر بدن. هر چند مورد 5 رو که خودتون با نتیجه گیریتون عملا تایید میکنین! چون شما در توضیحات چیزی در مورد عمق نهایی گفتی که نتیجه کاوش و اعدادی که خودتون فرمودین خلاف اون توضیح بود! پس دیگه خودبخود مشخص هست.