درود به همه ی دوستان
توضیح اینکه در هنگام کاوش در یک منطقه ی باستانی به مورد مشکوکی برخورد کردم
لوپ یکونیم:
فرکانس100
پالس200
حساسیت 15
گراند10
اسپید6
هدف با مساحت یک در یکونیم متر البته از یک جهت دارای نوسان بود که حاکی از وجود دو جنس کنار هم بود داشت..
با میتر حدود 300 که نشون دهنده سطحی بودن و آیدی 72 و میتر آهن +12 که نشان از ارزشمند بودن داشت..
که با لوپ 60 و همون تنظیمات نیز تایید شد..
مساحت سنس و مرکزیت داشتن هدف و ثبات سنس جای شکی برای جنس واقعی بودن نگذاشت..
بعد از حفاری و جابجایی سنگ تقریبن بزرگی در عمق حدودن 50 سانتی به سر نیزه ی بلندی رسیدیم اما بعد از تایید دوباره دستگاه و سنس قویتر بعد کمی حفاری به شئی گرد به قطر تقریبی 20 سانت که روی جمجمه قرار داشت رسیدیم که با توجه به مشخصات ظاهری و اعلانات دستگاه احتمال گلد بودنش بسیار زیاد هست اما باید توسط کارشناس تایید بشه..
اما شکل نا موزون مساحت سنس این شبهه رو بوجود آورد که در طرف دیگه ی قبر هم اشیایی وجود داره که بعد از حفاری دو عدد خنجر و یک ظرف مفرقی با نقش و نگار کشف شد که متاسفانه ظرف مفرقی بر اثر رشد ریشه ی درخت بزگی که از میان مقبره گذشته بود سه تکه شده بود!
البته اینطور احتمال میره وگرنه هیچ دلیلی نداشت به اون شکل تکه پاره بشه!
دو خنجر و سر نیزه که از جنس آهن بودن بر اثر زمان بسیار پوسیده شده بودند!!
در دومتری همون مکان مشخصات مشابهی البته با میتر 50 و مساحت حدودی 50 سانت کشف کردم که نشان از عمق بیشتر به گمان من حدود یک متر(البته اندازه ی جنس هم در تخمین عمق موثر هست که اطلاعی در دست نیست)
متاسفانه بدلیل مسائل امنیتی دیشب نتونستیم برای حفاری اقدام کنیم و تا بیست روز آینده بدلایل شخصی نمیتونم به مکان برم و گروه هم منتظر من موندن
نمیدونم الان چه موقع مسافرت بود آخه!!
اما مساله خوشحال کننده برای من رفتار دستگاه بود که تمام اونچیزهایی که خونده بودم و از استاد یاد گرفته بودم برام عینیت پیدا کرد نمیدونم باید چطور توضیح بدم..اما مثل اینکه واقعن دستگاه داشت باهام تله پاتی حرف میزد!!!
واقعن انگار تازه داشتم بعد از اینهمه مدت و کار زبونشو میفهمیدم!!
جدن تجربه ی بینظیری بود!
بعد کار به خودم گفتم عجب دستگاهیه!!و چه هدفهایی رو که بر اثر بی تجربگی از دست ندادم!!
دم استاد گرم
پیروز و شاد باشید