خب استاد حمید عزیز
اولا بابت زحماتی که کشیدید و میکشید ازتون سپاسگذارم
ولی میخوام با اجازتون یه مواردی رو اشاره کنم که تا حالا شما نگفتید و تنها علتش هم میتونه همین باشه که شما خودتون دستگاهو نساختید و باهاش آزمایشهای زیادی رو انجام ندادید که بنده با اجازه شما و اساتید میخوام چند موردش رو بگم که شاید بتونه به دوستان کمک کنه
استاد عزیز این فلزیاب از اون چیزی که شما پیشبینی کردید بسیار شگفت انگیزتره میفرمایید چطور؟
الان عرض میکنم
خب دوستان نتیجه ای که من تا اینجا گرفتمو الان اعلام میکنم و نکاتی رو میگم که شاید تا حالا همه فکر میکردیم یه مشکله و بارها به عنوان مشکل اینجا مطرح شده و جالب اینجاست که براش راه حلهای زیادی هم مطرح شده و تا جایی پیش رفته که همه گند زدیم به دستگاهی که درست کار میکرده و ما نمیدونستیم
1- دستگاه در هر دو حالت تنظیم و سرچ میتونه فلز رو تشخیص بده: این زیادم چیز عجیبی نیست خب دقت کنید زمانیکه ما داریم لوپ رو تنظیم میکنیم با توجه به اینکه حتی ممکنه فلز هم دورو برش باشه ما عقربه میتر رو میاریم سمت صفر حالا اگه یه فلز رو بهش نزدیک کنیم این بالانس به هم میخوره و عقربه حرکت میکنه که با توجه به همین مطلب میتونیم تشخیص بدیم که فلزی اونجا وجود داره
2- در حالت سرچ فقط زمانی فلز سنس میشه که ما کلید فشاری رو نگه داریم و فقط در اینصورته که میتر حرکت میکنه و دستگاه بوق میزنه هرکی هم خلاف این رو عقیده داره خواهش میکنم بارها و بارها انجامش بده و به این نتیجه خواند رسید . موضوع بعدی که باید در باره این کلید فشاری عرض کنم بحث زمان فشار دادنشه که مستقیما تحت تاثیر میزان حساسیت دستگاست یعنی شما هرچه دستگاه حساستر باشه و هرچه فلز نزدیکتر و بزرگتر باشه زمان کمتری رو لازم دارید برای فشار دادن کلید
3- مهمترین مساله که تا حالا همه به چشم یک مشکل بهش نگاه کردن اینه که دستگاه فقط در حالت حرکت فلز سنس میکنه و این به این معنیه که یا باید دستگاه حرکت داده بشه ویا فلز مورد نظر تا سنس صورت بگیره
اینبود حاصل تجربیات بنده از ساختن 4 فیبر کامل و نتایج یکسان که هر بار این مسائل رو به عنوان مشکل تلقی میکردم و هر بار هم قطعات بسیاری رو تعویض نمودم و حالا به این نتیجه رسیدم که اینها اصلا مشکل نیستند و اساس کار دستگاه هستند
موفق باشید