انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:08pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
استاد مجتبی و استاد حمید عزیز
با توضیحاتی که شما درباره ورژن جدید دادید دیگه مطمئن شدم که وجودش لازمه و از همین حالا دارم خودمو آماده میکنم واسه قرض و قوله که بخرمش :(
امیدوارم واسه افراد مبتدی و آماتور مثل بنده مفید باشه و باز امیدوارم واسه افراد بیبضاعت و ندار مثل بنده هم تمهیداتی اندیشیده باشید :YMPRAY:

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 22 مرداد1392 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من امروز جايي رفتم كه ردياب از150متري يك هدف زدش ورفتم تايه جاپايه يه كوه پيداش كردم وهمه يه اعمالوانجام دادم روش حجمش 3ونيم شدومس 1ونيم وحفره 1متردراوداز40متري م باولوم نيم اونجاروميگرفت 160گرم هم همرام بودكه زيره خاكورويه خاكم گذاشتم كه فقط نقطه روميگرفت وعمقم2ونيم شد.حالا من واقعاموندم ازاين روش هاكه 1روشه 100درصدي هم بعده اين همه وقت يكي نميادبه مامبتديابگه لااقل كه ادم بهش استنادكنه.الان اگه حجم 3ونيموميزنه پس چرا160گرم طلاروزيره خاك ميذاري بازم نقطه روميگيره وحجم چراكم ميده و... .سركه مونده كه بزنم وحجم بگيرم .خب توسركه م اگه بزنيم ومثل3ونيم بشه نيم طبقه گفته استادان ارزشه كارنداره زيره 2مترحجم.پس نميدونم اون 300متررديابي و30مترباولومه نيموو160گرم طلايه تست وحفره ومس گرفتن واسه چيه.به نظرم روش هايه حذفه ذرات مشكل دارن وكامل نيس چون يكيش يكي ديگه رونقض ميكنه.چون به گفته يه استادارياوتستاشون رواهدافشون.25مترباولوم نيم وطلايعني ديگه كارتموم شدس يا...الان اينجوري درنميادش توتست .يكي م نيس يه روشه تموم كننده وقدرتمندبذاره ازصاحب نظران ه به نام واستادان

سه شنبه 22 مرداد1392 - 10:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه
مجتبی جان آنتنها اکثر اوقات تو تستهایی که انجام میدم خیلی به سختی حرکت میکنن ولی وقتی آنتنها رو کمی از جاشون بیرون میارم که مشخصه نوک آنتنها از داخل حفره ته دسته ها کمی بیرون میاد و اتصال هم داره وضعیت بهتر میشه سوال اینجاست ممکنه ته سیم برنجی زیاد نوک تیز نیست و داخل حفره ته دسته ها گیر میکنه و باعث میشه خیلی حرکتی نداشته باشند یا خیلی کند حرکت کنند :-?
ممنون داداش از توجهت @};-

سه شنبه 22 مرداد1392 - 10:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

~X( [-( [-(

سه شنبه 22 مرداد1392 - 10:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان من این بحث حجم قبول ندارم چون امتحانش کردم این ردیاب خوده جنس میزنه حالا با اختلاف کمی ار هر طرف حرکت کنی باید خود جنس بگیره نه مغناطیس یا .... یه جا رفتم با دوستان که میگفت با نسخه رفتم دستگاه زدم و از کارشم مطمینم و حدود 8 متری تونل داشته که متصل به یه اتاق و ما هم خوشحال رفتیم گفتیم دستگاه و اپراتوری خودم تست کنم این دوستم دستگاه ردیابی داره که از dfs استفاده میکنه اون ردیابی کرده بود ابتدای تونل گرفته بود یعنی یون جنس گرفته بود که اتفاقا به سمت شمال بود منم دستگاه رو روشن کردم 3 الی 4 دقیقه موندم به محض اینکه آنتنها رو آوردم بالا حرکت کردند به یک سمت که جام عوض کردم و دوباره همونجا رفت که تقطه رو پیدا کردم و از هر طرف اومدم با فاصله 1 متر حجم جنس واقعی بود و دستگاه رو خاموش کردم آنتن خالی رفتند سمت شمال و تونل و تقریبا جایی که ردیاب دوستم نشون داده بود قیچی کرد ردیاب روشن کردم دقیقا تونل بهم نشون داد که دیدم دوستم درست گفته بود و تو مسیر تونل حرکت کردم وقتی از تونل رد میشدی آنتنها باز میشدند و بر میگشتند سمت تونل با گلد 2 هم انجام دادم همونجا رو گرفت و در آخر این بگم دوستان زیاد کار کردن با این ردیاب سخت نکنید به خدا جایی بار باشه این ردیاب کارشو به نحو احسن انجام میده و باسیم و بدون سیم روی خوده مکان قیچی میکنه با اختلاف جزیی و دوستان همه جاها که بار نیست دنبال جایی باشید که آثار داشته باشه و ارزش کاوش داشته باشه نه هر جا تفریح رفتید ردیاب در بیارید جایی رو پیدا کنید که معلوم نیست اون زیر چه خبره من خودم شخصا جایی میرم کاوش میکنم اگه علایمی بود بعد ردیاب میبرم دوستان اینم تجربه ای بود شاید به درد دوستان بخوره اون جایی رو هم که گفتم فعلا نمیشه حفاری کرد

سه شنبه 22 مرداد1392 - 11:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
دوست خوبم اگر وضعيت مالي خوبي داشتم اصلا اين ردياب رو نميفروختم چون براي من خيلي خوب كاركرده و واقعاً از عملكردش راضي هستم ، به خاطر اينكه بتونم ردياب جديد رو بخرم مجبورم برخلاف ميلم ورژن 1 رو بفروشم تا پول خريد ردياب جديد رو فراهم كنم . ياعلي

موفق باشی دوست عزیز
ناراحت میشم وقتی میبینم تو هم مثل منی :(

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 22 مرداد1392 - 11:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
من امروز جايي رفتم كه ردياب از150متري يك هدف زدش ورفتم تايه جاپايه يه كوه پيداش كردم وهمه يه اعمالوانجام دادم روش حجمش 3ونيم شدومس 1ونيم وحفره 1متردراوداز40متري م باولوم نيم اونجاروميگرفت 160گرم هم همرام بودكه زيره خاكورويه خاكم گذاشتم كه فقط نقطه روميگرفت وعمقم2ونيم شد.حالا من واقعاموندم ازاين روش هاكه 1روشه 100درصدي هم بعده اين همه وقت يكي نميادبه مامبتديابگه لااقل كه ادم بهش استنادكنه.الان اگه حجم 3ونيموميزنه پس چرا160گرم طلاروزيره خاك ميذاري بازم نقطه روميگيره وحجم چراكم ميده و... .سركه مونده كه بزنم وحجم بگيرم .خب توسركه م اگه بزنيم ومثل3ونيم بشه نيم طبقه گفته استادان ارزشه كارنداره زيره 2مترحجم.پس نميدونم اون 300متررديابي و30مترباولومه نيموو160گرم طلايه تست وحفره ومس گرفتن واسه چيه.به نظرم روش هايه حذفه ذرات مشكل دارن وكامل نيس چون يكيش يكي ديگه رونقض ميكنه.چون به گفته يه استادارياوتستاشون رواهدافشون.25مترباولوم نيم وطلايعني ديگه كارتموم شدس يا...الان اينجوري درنميادش توتست .يكي م نيس يه روشه تموم كننده وقدرتمندبذاره ازصاحب نظران ه به نام واستادان

علی جون اول اینکه با ولوم نزدیک به صفر حجم هدف رو بگیر دوما اگر حالش رو داری و احتمال قوی میدی که باری هست یه روشه اینو امتحانش کن حجمی که گرفتی رو نشون بذار و مشخص کن به ارتفاع 20 30سانت خاک داخل اون حجمی که گرفتی رو بردار دوباره با ولوم نزدیک صفر ردیاب بزن وحجم بگیر اگر ذرات باشه حجمی که گرفتی تغییر میکنه ممکنه حجم در یک طرف (طول یا عرض ) نسبت به حجم قبلی بیشتر بشه :D در مورد حفره هم فکر نمیکنم خطایی وجود داشته باشه

سه شنبه 22 مرداد1392 - 11:53pm
مدیر کل
مدیر کل

1212 نوشته است:
سلام به همه
مجتبی جان آنتنها اکثر اوقات تو تستهایی که انجام میدم خیلی به سختی حرکت میکنن ولی وقتی آنتنها رو کمی از جاشون بیرون میارم که مشخصه نوک آنتنها از داخل حفره ته دسته ها کمی بیرون میاد و اتصال هم داره وضعیت بهتر میشه سوال اینجاست ممکنه ته سیم برنجی زیاد نوک تیز نیست و داخل حفره ته دسته ها گیر میکنه و باعث میشه خیلی حرکتی نداشته باشند یا خیلی کند حرکت کنند :-?
ممنون داداش از توجهت @};-

من نوک میله ها رو کاملا تیز کردم همشون رو خیالت راحت باز کنی متوجه میشین حالا یه بار بازش کن مشکلی نیست خراب نمیشه دوباره ببندش اگه بلبرینگی نیست انتنهات این برنجی بالایی رو به دو قسمت ببرش و دوباره جا بزار با چسب قطره ای یا یک دو سه , محکم کن و این میلیه ها رو خوب سمباته بزن مخصوصا تهشو و داخلشو هم باد بگیر تا اشغالها بیرون بریزه و دوباره همینجور بود ببندش اگه مشکلی داشتین به من زنگ بزنین تا کمکتون کنم . حالا سری بعدی که دستگاه جدید رو خواستین بگین بهم تا یه جفت انتن بلبرینگی براتون بفرستم .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 22 مرداد1392 - 1:42am
مدیر سایت
مدیر سایت

1212 نوشته است:
ali7777 نوشته است:

علی جون اول اینکه با ولوم نزدیک به صفر حجم هدف رو بگیر دوما اگر حالش رو داری و احتمال قوی میدی که باری هست یه روشه اینو امتحانش کن حجمی که گرفتی رو نشون بذار و مشخص کن به ارتفاع 20 30سانت خاک داخل اون حجمی که گرفتی رو بردار دوباره با ولوم نزدیک صفر ردیاب بزن وحجم بگیر اگر ذرات باشه حجمی که گرفتی تغییر میکنه ممکنه حجم در یک طرف (طول یا عرض ) نسبت به حجم قبلی بیشتر بشه :D در مورد حفره هم فکر نمیکنم خطایی وجود داشته باشه

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
ایول ا... برادرا ماشاا.. دیگه دارید اوستا میشید ، کم کم روشهای اصولی داره دستتون میاد ، یک نکته رو عرض کنم که این ردیاب اگر فلزی پائین باشه روی خود فلز قیچی میکنه ، دوستانی که حجم های زیادی میگیرن به نظر بنده مواد و ذرات زیاد معدنی در او نقطه تجمع داشته @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 9:11am
مدیر سایت
مدیر سایت

آقا مجتبی ردیاب خوب باطری خوب و قوی نیاز داره ، امیدوارم باطری ورژن جدید هم مثل ورژن 1 خوب و قدرتمند باشه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 9:28am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure