نویسنده |
پیغام |
hasan2015
کاربر فعال
|
ebenoore نوشته است: با سلام خدمت دوست عزیز یک سوال داشتم ممنون میشوم پاسخ دهید در یک محل که با لورنز دوستان کار میکردند در یک نقطه که دستگاه واکنش نشان میداد در کاهش و افزایش صدای استانه چند بار از چند جهت با لوپ یک متر در یک متر از روی هدف رد نمودیم دستگاه 2 الی 3 بوق سوت مانند شدید زد ایا امکان دارد هدف باشد یا برای مواد معدنی هم با لوپ بزرگ بوق لحظه ای شدید میزند خواهشمند از استادان عزیز راهنمایی نمایند ممنون از پاسختان سلام دوست عزیز اگه صدای دستگاه مثل سوت زدن باشه تیکه فلز کوچکی در سطح رو داره میزنه اگه در این حد هستی که از صدای دستگاه نمیتونی تشخیص بدی فلز حدودا در چه اندازه و عمقیه بهتره که قبل از اینکه بری واسه کاوش حداقل بیست جلسه با دستگاه تمرین کنی . با انواع فلزات و اندازه های مختلف و عمق های مختلف تمرین کن , مثلا ببین یه سکه یا پوکه فشنگ رو در سطح زمین درچه حدی واکنش میده. با این وضعیت اگه واسه کاوش بری درصد موفقیتت خیلی کمه
|
جمعه 31 فروردین1396 - 12:26am |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
سلام دوستان کسی اطلاعاتی در مورد زد وان های ساخت اصفهان داره? گویا مشابه سیستم اصلی توی اصفهان ساخته میشه وفقط با تست زیر خاک میشه تشخیص داد هر کس هر اطلاعاتی داره ممنون میشم منو در,جریان بزاره
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 5:46am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
همش تبليغاته گول اين حرف هارو نخوريد تكنولوژي لورنز انحصاري خود شركتشه و كسي نميتونه كپي برداري كنه اون چيزي كه شما ميگين يكي از همين مدارهاي انجمن خودمونه كه اومدن شكل ظاهريشو قشنگ كردن و به مردم ميفروشن
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 9:19am |
|
|
economical
کاربر فعال
|
قیمت لورنز بالا کشید دستگاههای جدید 10 روز دیگه با قیمت بالا به بازار می اید
موفقیت تنها یک چیز است این که : زندگی را به دلخواه خود بگذرانید
|
سه شنبه 2 خرداد1396 - 8:05pm |
|
|
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
پیوست: _20170523_215612.JPG دوستان این مدار لورنز هست که پس از مونتاژ روشو رزین میریزن.رزین ماده ای هست که محلولی نداره اگه مدار فلزیاب لورنز دچار مشکل بشه دیگه قابل تعمیر نیست بخاطر اینکه در رزین قرار گرفته
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 2 خرداد1396 - 9:03pm |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
ali.m نوشته است: سلام دوستان کسی اطلاعاتی در مورد زد وان های ساخت اصفهان داره? گویا مشابه سیستم اصلی توی اصفهان ساخته میشه وفقط با تست زیر خاک میشه تشخیص داد هر کس هر اطلاعاتی داره ممنون میشم منو در,جریان بزاره من تاحالا بالای دهتا از این دستگاه های ساخت اصفهان با اسمهای مختلف رو باز وتعمیر کردم همشون مدارهای خانواده tl ودوازده رگلاتوره هستن که یه تبلت یا ال سی دی بهش اضافه میکنن ویه اسم جدید روش میزارن وبه قیمت خدا تومن به مردم میندازن!!!!!!!!!
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
چهارشنبه 3 خرداد1396 - 11:34am |
|
|
tarikh
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 8 مهر1393 - 11:16pm پست: 174 محل اقامت: سرم
|
دوستان تا جایی که میتونین هر مدل دستگاهی که میخواید بگیرید برید تو سایت تو قسمت فروشنده ها و نمایندگی ها و از اونا بگیرید بنده زد وان گرفتم از نمایندگی کاملا اصل و عالی بدون درد سر
|
چهارشنبه 3 خرداد1396 - 12:59pm |
|
|
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
دوستان یکی از راها که میشه اصل بودن دستگاه متوجه شد استعلام از طریق بارکد دستگاه از شرکت سازنده هست.
|
چهارشنبه 3 خرداد1396 - 1:51pm |
|
|
tarikh
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 8 مهر1393 - 11:16pm پست: 174 محل اقامت: سرم
|
Farshadh54 نوشته است: دوستان یکی از راها که میشه اصل بودن دستگاه متوجه شد استعلام از طریق بارکد دستگاه از شرکت سازنده هست. درود اگه منظورتون از طریق ایمیل فرستادن هست باید بگم جواب نمیدن چون من امتحان کردم اما اگه راه دیگه ای تو سایت گذاشتن من بی خبرم
|
چهارشنبه 3 خرداد1396 - 4:21pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
tarikh نوشته است: Farshadh54 نوشته است: دوستان یکی از راها که میشه اصل بودن دستگاه متوجه شد استعلام از طریق بارکد دستگاه از شرکت سازنده هست. درود اگه منظورتون از طریق ایمیل فرستادن هست باید بگم جواب نمیدن چون من امتحان کردم اما اگه راه دیگه ای تو سایت گذاشتن من بی خبرم من چند بار ايميل زدم نهايتا يك روزه جواب دادن
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
چهارشنبه 3 خرداد1396 - 6:26pm |
|
|
|