alikhan نوشته است:
2- در حالت سرچ فقط زمانی فلز سنس میشه که ما کلید فشاری رو نگه داریم و فقط در اینصورته که میتر حرکت میکنه و دستگاه بوق میزنه هرکی هم خلاف این رو عقیده داره خواهش میکنم بارها و بارها انجامش بده و به این نتیجه خواند رسید . موضوع بعدی که باید در باره این کلید فشاری عرض کنم بحث زمان فشار دادنشه که مستقیما تحت تاثیر میزان حساسیت دستگاست یعنی شما هرچه دستگاه حساستر باشه و هرچه فلز نزدیکتر و بزرگتر باشه زمان کمتری رو لازم دارید برای فشار دادن کلید
3- مهمترین مساله که تا حالا همه به چشم یک مشکل بهش نگاه کردن اینه که دستگاه فقط در حالت حرکت فلز سنس میکنه و این به این معنیه که یا باید دستگاه حرکت داده بشه ویا فلز مورد نظر تا سنس صورت بگیره
سلام
شما شصتی دارید یا کلید فشاری؟ کلید یعنی مثلا وصل می کنه و تا فشارش ندی قطع نمیکنه. ما شصتی نیاز داریم یعنی یه لحظه فشار و در نتیجه وصل؛ بعد رها یعنی قطع.
من دستگاه رو میزاشتم اونور خونه و خودم اینطرف فلز رو جلوش میگرفتم صدا میداد.(من دکمه اتو رو همزمان نگه نداشته بودم)
فلز ثابت بود باز هم صدا میداد!
یکی ساختم دکمه اتو بالانس خوب کار نمیکرد که بعدها مشکلشو فهمیدم. حداقلش سه تا خازن اشتباه بود!
سلام دوست عزیز
دکمه فشاری قرمز یعنی توی حالت عادی قطعه و وقتی فشار میدیم وصل میشه
حال چطوریه من 4بار این فیبرو ساختم و مو به مو تمام نکات رو اجرا کردم همیشه اینطوری بود و من فکر میکردم خرابه همه هم میگفتن خرابه حالا با همین حالت خرابیش مثل شیر سنس میکنه بقیه هم سنس میکردن و من فکر میکردم مشکل داره ولی امروز که بیشتر از صدبار با حرکت دادن فلز و دستگاه متوجه شدم که دستگاه هیچ مشکلی نداره و از اولشم نداشته
ضمنا شاید همون تغییراتی که شما دادین توی خازنها دستگاهتون رو خراب کرده و مثل مال من نیست
یه چیز دیگم هست داداش که من تا حالا تست نکردم اونم اینکه توی محیطی که اصلا فلز نباشه به غیر از فلز مورد تست که ایشالا تا چند روز دیگه میرم کوه چک میکنم و نتایج رو کاملا میزارم تا بقیه استفاده کنند
فقط تنها چیزیکه بازم تاکید میکنم دوستان دستگاه چه با کلید فشاری چه بی کلید فشاری چه با بوق چه بی بوق میتونه سنس کنه نگران نباشید و هرجوری بود استفاده کنید
آقای علیخان دوست عزیز یعنی شما میفرمایید که این یه مشکله که باید کلید رو بگیری تا سنس کنه؟
حالا شما چکار کردید که حل شد بگو مام همون کارو بکنیم دیگه
خواهشا شما دیگه مثل اون آقای ایکس نگو که یه تغییراتی دادم درست شد و فلان شد بعد برو 2 ماه دیگه بیا بگو به به عجب تغییراتی دادم خب اگه چیزی بلدی بگو تا دوستانی مثل من که هیچی بلد نیستیم استفاده کنیم دیگه
رو دستگاه منم دیگه عیب نزار که واقعا دلخور میشم
منتظر راهنماییات هستما نری 2 ماه دیگه بیای بگی به به