نویسنده |
پیغام |
hadi-dindar
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 2:59pm پست: 53 محل اقامت: azarbayjan
|
توصیه من به دوستان که میخواهند با کابل شبکه کویل بسازن
اولا با ید همانطور که کفتم کابل تمام بسی باشه و بدون فویل
مارک های خوبی که میتوان از اونا استفاه کرد لکراند و تایکو میباشد
البته جون اینا یکم کابل های کرون قیمتی هستند شاید خورد پیدا نشه و با رول بفروشن . ولی اکه پیدا کنید هست . اکه نتونسنید پیدا کنید بهم بکید یکی رو معرفی میکنم که تو کار تجهیزات شبکه هست و قبلا تو بروزه های شبکه کار میکردن و اضافه آوردن و الان خرده هم میدن و دوست بنده هم نیست . فقط بنده چند بار از ایشون خرید کردم
بهترین ماکا به ترتیب tyco cat5 utp بعدا legrand cat6 utp میباشند . موفق باشید
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 11:37pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
آقاي ديندار من يك سيم رو اهمش رو كه 4متره اندازه گرفتم شد 1.8 فكر نكنم با اين سيم كه من گرفته ام بشه من تعجب ميكنم آخه در يه تاپيكي يكي از دوستان با همين كابل شبكه ممولي استفاده كرده بود و ميگفتش كه متري 1500 گرفته ام وجواب هم ميده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دقيقا يادم نيست كدوم تاپيك كدوم انجمن؟!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اشتباه نكنم آقاي zixal بود البته اگه اشتباه نكنم
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 11:56pm |
|
|
hadi-dindar
کاربر فعال
|
داداش ناصر من که کفتم از اینا نمیشه جواب کرفت این حرف رو هم جناب زیکسل در تابیک دلتا پالس زده بودن فکر کنم
با این کابلا چون خلوص مس کمی دارن اصلا نمیشه جواب کرفت. سعی کنید از همونا که من کفتم بکیرید
|
چهارشنبه 22 مرداد1392 - 12:07am |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
hadi-dindar نوشته است: داداش ناصر من که کفتم از اینا نمیشه جواب کرفت این حرف رو هم جناب زیکسل در تابیک دلتا پالس زده بودن فکر کنم
با این کابلا چون خلوص مس کمی دارن اصلا نمیشه جواب کرفت. سعی کنید از همونا که من کفتم بکیرید ok ممنونم
|
چهارشنبه 22 مرداد1392 - 12:13am |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
roshik نوشته است: دوستان یک سوال من تاحالابامداراتی که سروکارداشتم درقسمت راه اندازسیم پیچ بیشترازترانزیستورفت وکمترازترانزیستوربی پلاراستفاده شده ایاکسی ازدوستان مدای رودیده که ازترانزیستورباتکنولوژیIGBT استفاده کرده باشه روشيك جان همين مدار كاوشگر آرش جان از igbt استفاده كرده و ماينر 4 هم همينطوره مايندايور هم همينطوريه شما اونا رو بيخيال شو بچسب به همين دو مدار خودمون كه راه نجاته
|
چهارشنبه 22 مرداد1392 - 12:34am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
هادي جان بنده 4 متر كابل شبكه كت5 رو مثل كوئل مسي با هم سري كردم ولي اهمش شده 20 ! چرا اينقدر زياد شده ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 22 مرداد1392 - 1:00am |
|
|
hadi-dindar
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: هادي جان بنده 4 متر كابل شبكه كت5 رو مثل كوئل مسي با هم سري كردم ولي اهمش شده 20 ! چرا اينقدر زياد شده ؟ مهدی جان شما با 4 متر از این کابل ( منظورم کابل تمام مس نه با درصد خلوص کم جنس تایوان حدالمقدرو) رو به قطر 40سانتی متر باهم سری کنید مقاومت 3.1 اهم تقریبا دارید . به تصاویر زیر با دقت توجه کنید امیدوارم مفید بوده باشه . حتما جنس کاب شما مهدی جان پایین هست .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 22 مرداد1392 - 1:14am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
متشکرم مهندس هادی بنده هم دقیقاً طبق تصویر سیم هارو سری کردم ، پس احتمالاً کابل بنده جنس مناسبی نباید داشته باشه ، کابل کت6 شیلد دار پیدا کردم متری 1800 تومن ، ولی دوستان سیم لاکی مسی خیلی قوی تر از این کابل جواب میده ، فقط جمع کردنش کمی مشکل داره که باید یک فکری براش بکنیم ..سپاس برادران
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 8:38am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
دوستان من بیشترقطعات روسوارکردم سیم پیچش مونده که هنوزفرصت نکردم بسازمش فقط یک سوال خازن c8که مقدارش 4m7/50vاست وازنوع الکترولیته پلاریته اش مشخص نشده کسی میدونه فکرکنم اقای کرمی بهتربتونن کمک کنند
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 4:33pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
roshik نوشته است: دوستان من بیشترقطعات روسوارکردم سیم پیچش مونده که هنوزفرصت نکردم بسازمش فقط یک سوال خازن c8که مقدارش 4m7/50vاست وازنوع الکترولیته پلاریته اش مشخص نشده کسی میدونه فکرکنم اقای کرمی بهتربتونن کمک کنند روشيك جان من منفيه اون خازن رو با توجه به شكل زير به طرف وسط فيبر مدار زدم ضمنا آيسي ka331 رو 180 در جه بچرخونش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 5:29pm |
|
|
|