نویسنده |
پیغام |
pesar
کاربر فعال
|
من از ترکیه خریدم استانبول نمایندگی دپار نه اون یکی خریدم... دپار موجود نداشت 5150 یورو خریدم بدون دیتالاگر... تعداد سوراخهای روی باکس هم 5 تاس.. حالا بعدا عکساش و میزارم.. اما تستهاش خیلی نا امیدم کرده.. هرچند سه چهار باره که بردمش بیرون و استرس هم داشتیم.. از بس نا امیدم کرده که پرتش کردم گوشه خونه و افسرده شدم و داره خا ک میخوره ممنون میشم کمک کنید..نحوه تست باس چجوری باشه.. بعضیا نوشتن مثلا بیل سینی با لوپ 35 دابل تو عمق دو متر زدن ولی چرا من زیر خاک بیشتر از 1 متر نزدم و تو هوا نهایت یک و بیست؟؟؟؟
|
پنج شنبه 17 خرداد1396 - 12:22am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
چه اصراري داري سيستمت تقلبي باشه ؟؟؟ شما از باكس زماني كه روشنه يه عكس بگير بفرست
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
پنج شنبه 18 خرداد1396 - 8:52am |
|
|
مهرافرین
کاربر حرفه ای
|
pesar نوشته است: بعضیا نوشتن مثلا بیل سینی با لوپ 35 دابل تو عمق دو متر زدن ولی چرا من زیر خاک بیشتر از 1 متر نزدم و تو هوا نهایت یک و بیست؟؟؟؟ بعضیا چرت زیاد مینویسن شما ساده نباش حتی فلزجو هم نمیتونه با لوپ 30 تو دومتری چیزی رو سنس کنه اونوقت لورنز اونهم با لوپ دابل!! دستگاهت ایرادی نداره فقط میتونم بگم به دنیای حقیقی فلزیابی خوش اومدی هرچند که حقیقت تلخه...
|
پنج شنبه 18 خرداد1396 - 4:32pm |
|
|
pesar
کاربر فعال
|
مهرافرین نوشته است: pesar نوشته است: بعضیا نوشتن مثلا بیل سینی با لوپ 35 دابل تو عمق دو متر زدن ولی چرا من زیر خاک بیشتر از 1 متر نزدم و تو هوا نهایت یک و بیست؟؟؟؟ بعضیا چرت زیاد مینویسن شما ساده نباش حتی فلزجو هم نمیتونه با لوپ 30 تو دومتری چیزی رو سنس کنه اونوقت لورنز اونهم با لوپ دابل!! دستگاهت ایرادی نداره فقط میتونم بگم به دنیای حقیقی فلزیابی خوش اومدی هرچند که حقیقت تلخه... نا امیدم کردی
|
جمعه 19 خرداد1396 - 11:50pm |
|
|
مهرافرین
کاربر حرفه ای
|
اگه یادت باشه قبل خرید به شما توصیه کردیم که با وجود فلزجو نیازی به اینهمه هزینه نیست اما شما بدون علم و اطلاع و با منطق خودت گفتی نه چون لورنز گرونتره پس بهتره!! خب اینم نتیجه ش..خود کرده را تدبیر نیست. حالا امیدوارم که کار کردن با همین رو هم خوب یاد بگیری بلکه موفق بشی
|
شنبه 19 خرداد1396 - 12:22am |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 20 خرداد1396 - 10:34am |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
کجای دنیاکجای ایران کسی همچین کاری درحق جوونا کرده .من که ندیدمونشنیدم .
|
شنبه 20 خرداد1396 - 10:49am |
|
|
pesar
کاربر فعال
|
مهرافرین نوشته است: اگه یادت باشه قبل خرید به شما توصیه کردیم که با وجود فلزجو نیازی به اینهمه هزینه نیست اما شما بدون علم و اطلاع و با منطق خودت گفتی نه چون لورنز گرونتره پس بهتره!! خب اینم نتیجه ش..خود کرده را تدبیر نیست. حالا امیدوارم که کار کردن با همین رو هم خوب یاد بگیری بلکه موفق بشی اونا که کشک خالصن .... لورنز کجا اونا کجا الانم میگم
|
یکشنبه 20 خرداد1396 - 12:51am |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
سلام داداش شماکه لورنزوپادشا.وفلزجوروکشک میپنداری چنددلیل برامون بیارید .تاشایدبرای ماراهنمایی باشه ودیگه طراح فلزجودوسال وقت سراین مدارنمیکرد شما هنوزنمیدونیدفلزیاب یعنی چی بعدفلزجوروروباکشک مقایسه میکنید .والا اگرمن حرف شماروبدمتوجه شدم عزرخاهی میکنم وگرنه شمابایدعزرخواهی کنید چون حرف شمارونمیشه بخشید
|
یکشنبه 21 خرداد1396 - 11:52am |
|
|
مهرافرین
کاربر حرفه ای
|
pesar نوشته است: مهرافرین نوشته است: اگه یادت باشه قبل خرید به شما توصیه کردیم که با وجود فلزجو نیازی به اینهمه هزینه نیست اما شما بدون علم و اطلاع و با منطق خودت گفتی نه چون لورنز گرونتره پس بهتره!! خب اینم نتیجه ش..خود کرده را تدبیر نیست. حالا امیدوارم که کار کردن با همین رو هم خوب یاد بگیری بلکه موفق بشی اونا که کشک خالصن .... لورنز کجا اونا کجا الانم میگم من که یه بوق این کشک رو به صدتا لورنز نمیدم! البته اینو نگی چی بگی؟! شمام هر وقت تونستی دستگاهتو راه بندازی بیا واسه ما تعریف کن بالاخره اینهمه فروشنده و دلال هم باید نون بخورن دیگه..تا شما نباشی که نمیشه جالبه! با لوپ 35 یک متر برد داره بعد میاد میگه اونا کشکن!!معنیه کشک رو هم فهمیدیم!! نمیدونم چرا انقدر اصرار در زیر سوال بردن خودت داری؟؟ واقعن مشکلت چیه گل من؟؟
|
دوشنبه 21 خرداد1396 - 1:43am |
|
|
|