نویسنده |
پیغام |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
استادعزیزسلام به تصاویری که من گذاشتم نظری ندادیدلطف کنیدنظربدیدممنون میشم البته دوتاجوغن دیگه اونجاکشف کردم یکی بیضی ودیگری گرد واستادعزیزدرموردساروج وروش بازکردن انواع ساروج نظری دارید باسپاس فراوان
|
شنبه 13 خرداد1396 - 7:06pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
جواد64 نوشته است: دوستان بایدببخشیدمن تازه گذاشتن عکسویادگرفتم درود بر شما تصاویری از ناهمواری های غیر طبیعی این محوطه تهیه کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
یکشنبه 14 خرداد1396 - 10:30pm |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
سلام استادعزیز چشم حتما
|
دوشنبه 15 خرداد1396 - 4:30pm |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
استادعزیزسلام استادیه جاروبافلزجوزدم چون شرایت مناسب نبودنتونستم دقیق بادستگاه کارکنم ولی دوستان یک مترکندن به خاک بسیارنرم بعدبه خاکهای رنگی تقریبا5رنگ بعدبه زغال کاملا علک خورده بعدبه دوتاسنگ کوچیک علامت داررسیدیم ودوتیکه زغال مثل اینکه یه چوب کاملا گردوبه زغال تبدیل کردن خاکهاهم اینقدرنرم بودن منظورم خاکهای رنگی مثل پنکیک زنانه نرم بودن .چون ساعت 3صبح بودکارونیمه کاره ول کردیم این خاکهاوسنگهامربوط به چی میتونه باشه تعجبم اینه که دستگاهم همونجاروگرفت وچیزخوبم میزدولی بعدازکندن واین خاک به چیزی نرسیدیم .لطفا راهنمایی بفرمایید . باتشکر
|
دوشنبه 15 خرداد1396 - 10:32pm |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
استادعزیزسلام وخسته نباشید این دوتاعکسودوستانم تازه پیدا کردن من که سردرنیاوردم چین اگرنظربدین ممنون میشم باسپاس فراوان
|
سه شنبه 16 خرداد1396 - 11:50pm |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
اینم یکی دیگه
|
سه شنبه 16 خرداد1396 - 11:52pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
جواد64 نوشته است: استادعزیزسلام استادیه جاروبافلزجوزدم چون شرایت مناسب نبودنتونستم دقیق بادستگاه کارکنم ولی دوستان یک مترکندن به خاک بسیارنرم بعدبه خاکهای رنگی تقریبا5رنگ بعدبه زغال کاملا علک خورده بعدبه دوتاسنگ کوچیک علامت داررسیدیم ودوتیکه زغال مثل اینکه یه چوب کاملا گردوبه زغال تبدیل کردن خاکهاهم اینقدرنرم بودن منظورم خاکهای رنگی مثل پنکیک زنانه نرم بودن .چون ساعت 3صبح بودکارونیمه کاره ول کردیم این خاکهاوسنگهامربوط به چی میتونه باشه تعجبم اینه که دستگاهم همونجاروگرفت وچیزخوبم میزدولی بعدازکندن واین خاک به چیزی نرسیدیم .لطفا راهنمایی بفرمایید . باتشکر درود بر شما آثار از سفال هم مشاهده شد یا خیر ؟استخوان ؟تپه یا محوطه باستانی هست یا اطلاعی ندارید ؟ این فسیل هست ,عکس سنگ هایی که فرستادید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
پنج شنبه 18 خرداد1396 - 5:10pm |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
سلام استادعزیزخسته نباشید بله استخان بودتیکه جمجمه بود تیکه جمجمه من فکرکردم توپه بازیه ولی وستش شبیه استخان بود دوتیکه استخان بودفکرکردم استخان مرغه ولی بزرکتر ازاستخان مرغ بود عکس جمجمه رومیزارم البته تیکه جمجمه . این نزدیک یه تپه بود .بله باستانی هست .نرسیده به ییلاقی که خیلی باستانی هست اسمشو نمیارم چون دیگه کاملا مشخص میشه .
اون عکساروبرام فرستاده بودن .خودم شخصارفتم دیدم دقیقاحرفتون درسته اونواززیریه سنگ دراوردن اون عکساروش افتاده بودواون سنگم قابل حمل بودبله دقیقافسیله استادعزیزچندتاعکس دیگه میزارم اگرنظربدین ممنون میشم
|
پنج شنبه 18 خرداد1396 - 11:58pm |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
نمیدونم چرانمیتونم چندتا عکسو باهم بزارم
|
جمعه 18 خرداد1396 - 12:10am |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
البته استادبایدبگم هنوزاین خاکهای رنگی وزخال علک شده به طورطولی ادامه داشت ولی دلسردشدیم وشرایتم خیلی بدبودچاله روپرکردیم باسپاس
|
جمعه 18 خرداد1396 - 12:14am |
|
|
|