kavoshgar نوشته است:
mehdi2344 نوشته است:
کار با گرت سخته و چون معمولا اپراتورها نمیتونن از امکاناتش ب صورت کامل استفاده کنند زود ازش خسته میشنو گیج میشن. ولی اگر کاملا باهاش ارتباط برقرار کنن و اپشناشو بشناسنودر زمان مناسب ازش استفاده کنند ازش دل نمیکنن. یعنی با هیچ دستگاهی عوضش نمیکنن
مهدی جان سلام مثل اینکه شما با گریت کار کردی یه سوال داشتم روی صفحه قسمت بالا 12 مربع هست که برا جنسهای مختلف چشمک میزنه این ترتیب شماره ها برا فلزات به چه صورت هست چون من مثلا طلا رو به لوپ نزدیک میکنم یه بار شماره 1 روشن میشه بعد چند تا چشمک میزنه میره آخر چشمک میزنه مثلا فرق بین شماره یک با 8 چیه ؟ چون یه چند تا جا برام این شماره 8 چشمک زده و وقتی لوپ رو از روش رد میکنی توی نمودار عمق اون پایینیه در حد بزرگ نشون میده و یه صدای دینگ دینگ هم میزنه هنوز حفاری نکردم میخاستم بدونم این شماره 8 به درد بخور هست یا نه؟
ممنونم
سلام.داداش اول 2تا نکته مهمشو میگم بعد کامل بهت توضح میدم.
قبل این 2 نکته.. گرت خیلی حساسه نسبت ب نحوه جاروب کردن صحیح. یعنی یک مود برایه جاروب کردنش وجود داره ک باید راییت کنی همیشه فاصله 5 تا 10 سانت از زمین باید رایت بشه نه کمتر نه بیشتر و تا حد امکان ثابت نگهش دارید. سرعت جاروبتونم 1متر در ثانیه باشه.
نکه 1: لوپ باید مستقیم رویه هدف متمرکز بشه تا اطلاعات مربوط ب اندازه و عمق هدف مشخص بشه. این نکته ایه ک شما بهش بایدتوجه کنید ... یعنی دقیقا وقتی رو هدفی اطلاعاتو باید ثبت کنی. وقتی از روش حتا 1 سانت جابجاش کنی اطلاعاتتون خطا داره....
2 ب محض اینکه رویه هدفی حتما توجه کن ک هر 2 اندازه و عمق هدف رویه imaging gridتغیر کنه.
کم کم سعی میکنم تک تک نکتهارو رو بگم داداش تازه از سر کار اومدم یه مقدار خسته ام ببخشید