نویسنده |
پیغام |
roshik
کاربر حرفه ای
|
ARASH05550 نوشته است: ناصرجان سلام داداش به قول یه بنده خدایی هرکی یه مداری میزاره تا عیب و ایراد مدارش معلوم بشه بنده درمورد مدار آقای کرمی نظری ندارم ولی مدارشما رو تائید میکنم یه بخشی رو باز کن و مدارت رو ادامه بدیم و این بخش رو به کل حذف کنیم اقاارش بهتره اینقدر ایه یاس نخونی ودرخودت برای ساخت یک مدارکه خودت بیشتراعتمادداری کمی انگیزه ایجاد کنی و عملابرای ساختش اقدام کنی بعدش مطمئنم بجای نوشتن این جملات مایوس کننده همه روبه همکاری بیشترترقیب میکنی
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 3:55pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
روشيك جان نميتونم كه اين مدارsx500 رو نصفه رها كنم شما هم تصميم با خودتونه يا با آخرين تغييرات 12 رگولاتور رو كه من مطمعنم كار ميكنه درستش كنين يا sx500 رو درست كنين تا مشكلاتش رو بر طرف كنيم
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 5:36pm |
|
|
ed2000
|
بابا گلی به جمالتون .مشخص نیست شما میخواین مدارو بسازین وبهینش کنینو ازش استفاده کنین یا اینکه هدفتون از ساخت اینه که تخریبش کنینو تو سرش بزنین .تا کس دیگه ای خواست بسازه منصرف بشه.تا الان فقط اقاناصر مدارو ساخته وکس دیگه نه وچون مدارش راه نیفتاده دلیل نمیشه مدار کار نکنه.دلتاپالس 40ساله از عمرش میگذره.سلامتشم اثبات شدس.حالا کسی نتونه راش بندازه.باید بگه کلا و سازمانن دلتا مشکل داره؟؟؟اینجوریه که ماها هیچوقت به هیچی نمیرسیم.
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 6:24pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
naser1 نوشته است: روشيك جان نميتونم كه اين مدارsx500 رو نصفه رها كنم شما هم تصميم با خودتونه يا با آخرين تغييرات 12 رگولاتور رو كه من مطمعنم كار ميكنه درستش كنين يا sx500 رو درست كنين تا مشكلاتش رو بر طرف كنيم مثل اینکه پالسهای منفی دوستان درشماهم تاثیرگذارشده بنظرم کاربرای شماازهمه راحت تره چون مشابه این مداریعنی 12رگولاتوره جواب داده بایک مقایسه واندازه گیری پاسخ مداری در قسمت های مختلف مدار راحت میتونین به جواب برسین
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 6:38pm |
|
|
Loxter
|
دوستان تا حالا کسی با ای وی ار و برنامه نویسی فلزیاب ساخته.؟
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 6:44pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
Loxter نوشته است: دوستان تا حالا کسی با ای وی ار و برنامه نویسی فلزیاب ساخته.؟ دوست من اتفاقاً يك برنامه نويس خوب دراين زمينه اين انجمن نياز داره تا در اين زمينه به دوستان كمك كنه اگر شما ميتونيد كمك كنيد لطفاً تا بتونيم يك سيتم خوب برنامه ريزي كنيم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 7:13pm |
|
|
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
سلام یادم میاداقایی بردی گذاشت میخواست درستش کنه تا نصفه امد ولی مطمین نبود که کارش درسته یانه من حقیر امدم گفتم این یکی اورده پیشم برای تعمیر وافزایش برد من همونیم تو سایت قبلی گفتم به سفال حساسه یه قوطی کنسرو در فلان متراژ میزنه به طلا حساسیت خوبی نشون میده بیشتر از یه استیل عکس گذاشتیم فیلم گذاشتم این تایپیک نیروی دیگرگرفت البته موج توهین ها برمن وارد شد من هم نمیتونستم کمک کنم اخه دیگه دسنم نبودا گر بود دونه دونه قطعاتشو درمیاوردم دوباره جا میزدم وازش عکس میگرفتم بعد اقایی امد مداریگذاشت من از این مدار دلخوشی نداشتم اخه طلا رو فلز نمیدونه اگه یک تن جلوش میذاشتی از تکفیکش بگم که بیشتر شبیه برد اکولایزر بودبردش افتضاح بود نظر شخصی منه که این مدار رو از غرض اینجا گذاشتند تا با کمک دوستان بهینه اش کنند گرانتر از قبل بفروشند قصدم فقط کوتا کردن سودجوها ست وگرنه اونها بالا شهر نمی نشستند ماهم بریم کارگری کنیم برای چند تا بیسواد بازم خدارو شکر عذاب وجدان نداریم
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 7:27pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهم عذاب وجدانه برادر آفرين جناب مقدسي ، چرا در اين انجمن ها شما مدارات بي دنگ و فنگ و قدرتي پيدا نميكني چون هيچ كسي دست خودشو خراب نميكنه مداري كه داره باهاش پول درمياره مفتي بذاره توي اين انجمنهاي مختلف ديگران كپي بزنن !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 7:45pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
با سلام خدمت دوستان گرامی...دوستان عزیز در مورد تفکیک فلزیابsxسوال کردن منم نظر شخصی خودم و گفتم که از سیستم پالسی خوشم نمیاد..این که دلیل بر ضعف دستگاه نمیشه اگه سیستم بدی باشه من براتون نمیذاشتم که آقا ناصر با مدار تا کجا رفتی؟؟؟
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 7:49pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
آقای مقدسی من کی گفتم از این دستگاه فروختم بهت پیام خصوصی میدم جلو دوستان حرمتت و دارم
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 7:59pm |
|
|
|