نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
jkatler نوشته است: درود بر اساتید و عزیزان یکی از دوستانم چند عکس با یک نوشته فرستاده بود و راهنمایی میخواست، گفت که دستگاه و .. هر بار آورده بوده اند علامت داده که جنس داره و الانم هر دستگاهی برده اند علامت میده ولی سردر نمیآورند که چرا این عمق و این نقشه...لطفا اگر اطلاعاتی دارید به اشتراک بگذارید(محل حفاری: بین قزوین و تاکستان). سپاس در مورد دستگاه هم صد درصد یا ناکارمد بوده یا اپراتور وارد نبوده بیش از این ادامه ندن
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
پنج شنبه 5 مرداد1396 - 4:50am |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
استادعزیزدرود ممنون ازراهنماییه شما چشم اون عکسو خودم شخصا میرم عکس میگیرم وبراتون میارم باسپاس قراوان
|
پنج شنبه 5 مرداد1396 - 8:29pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
جواد64 نوشته است: استادعزیزدرود ممنون ازراهنماییه شما چشم اون عکسو خودم شخصا میرم عکس میگیرم وبراتون میارم باسپاس قراوان درود بر شما در خدمتتون هستم
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
پنج شنبه 5 مرداد1396 - 9:37pm |
|
|
Milad.N
|
سلام استاد عزیز وقتتون بخیر امیدوارم سلامت و شاد باشید . استاد اگه زحمتی نباشه میخواستم نظرتونو در مورد این عکس بدونم . این سنگی که روش چندتا جوغن هستش بر روی نوک قله ی کوهی قرار داره که پایین دستش یه چشمه ی بزرگه . سمت راستش ( شمال شرقش ) هم این سنگی که شبیه به نماد سم و لوزیه قرار داره که حدود 50 متر از این جوغن ها فاصله داره . ضمنا" در این مابین دو سه تا جوغن کوچیک نیز روی زمین با فاصله از هم قرار دارن . توی محیط اطراف این سنگ ، هم سفال شکسته موجوده هم درختچه های گون هم سنگ های ریز و درشت . پشاپیش متشکرم بابت زحماتتون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 6 مرداد1396 - 12:27pm |
|
|
iran eslami
کاربر فعال
|
سلام .لطفا راهنمایی بکنین
|
جمعه 6 مرداد1396 - 1:43pm |
|
|
iran eslami
کاربر فعال
|
سلام .اینا از زمین در اومدن .لطفا راهنمایی بکنین. دقیق لوطفا
|
جمعه 6 مرداد1396 - 1:45pm |
|
|
iran eslami
کاربر فعال
|
لطفا اینهارو هم راهنمایی بفرمایید
|
جمعه 6 مرداد1396 - 1:47pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
Milad.N نوشته است: سلام استاد عزیز وقتتون بخیر امیدوارم سلامت و شاد باشید . استاد اگه زحمتی نباشه میخواستم نظرتونو در مورد این عکس بدونم . این سنگی که روش چندتا جوغن هستش بر روی نوک قله ی کوهی قرار داره که پایین دستش یه چشمه ی بزرگه . سمت راستش ( شمال شرقش ) هم این سنگی که شبیه به نماد سم و لوزیه قرار داره که حدود 50 متر از این جوغن ها فاصله داره . ضمنا" در این مابین دو سه تا جوغن کوچیک نیز روی زمین با فاصله از هم قرار دارن . توی محیط اطراف این سنگ ، هم سفال شکسته موجوده هم درختچه های گون هم سنگ های ریز و درشت . پشاپیش متشکرم بابت زحماتتون درود بر شما حالتون خوبه آقا میلاد؟ خواهش میکنم رحمت عکس سفال رو قرار بدید سنگ چین یا تجمع سنگی مشکوکی می بینید ؟
|
جمعه 6 مرداد1396 - 10:01pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
iran eslami نوشته است: لطفا اینهارو هم راهنمایی بفرمایید درود بر شما آقای اسلامی ,دو مورد اول طبیعی هستند مورد سوم یک درخت و یک چشمه در کنار اون در باستان در نزدیکی این حکاکی ها بوده که هدف بین درخت و چشمه قرار داشته ,حالا اگر از بین نرفته باشند کشف محل هدف راحت هست در غیر اینصورت از ردیاب کمک بگیرید
|
جمعه 6 مرداد1396 - 10:03pm |
|
|
iran eslami
کاربر فعال
|
باستانشناس نوشته است: iran eslami نوشته است: لطفا اینهارو هم راهنمایی بفرمایید درود بر شما آقای اسلامی ,دو مورد اول طبیعی هستند مورد سوم یک درخت و یک چشمه در کنار اون در باستان در نزدیکی این حکاکی ها بوده که هدف بین درخت و چشمه قرار داشته ,حالا اگر از بین نرفته باشند کشف محل هدف راحت هست در غیر اینصورت از ردیاب کمک بگیرید استاد ممنون از راهنماییتون. اما مورد دوم حتی یه کم هم مشکوک نیست .چون از زمین در اومده
|
جمعه 6 مرداد1396 - 10:08pm |
|
|
|