سلام مهندس .وقتتون بخیر
در مورد سنسور آقا حمید ... مهندسی که همیشه و در هر حال به فکر مردم و مصرف کنندگان واقعی بودین
واقعیت را بپذیرید این سنسور شاید کم یاب باشه ولی موجوده.حالا به این قیمت مثل مدار جان بکر نیست که باید یک نفر رو درخارج گیر بیاری هزار جور سرت کلاه بزاره وو....
میشه تهیش کرد...
در مورد پروگرامر این شرکت هم واقعا لزومی نبود که ملت از این پروگرامر استفاده کنند یا بهتر بگم در مورد پروگرم کردن واقعا مشکلی به وجود نمیامد به طور مثال اگر با پروگرمرstk500 پروگرم میکردند که بنده هم همین پروگرمر را دارم و خیلی شیکو مجلسی پروگرم شد و کاملا اوکی داره کار میکنه... کم بود ضعف در الکترونیک و یادگیری رو از این ماجرا جدا کنید.
مهنس جان شما نیتتون همیشه خیر بوده ولی گاها شده که محدودیت شما برای دستگاه ها و ساختش تر و خشک را با هم سوزونده . مثالی باز هم از خودم میزنم. بنده چند سال پیش که مدار چنس رو میخواستم بسازم زیاد از الکترونیک سر در نمیاوردم(الان هم در حد همین مونتاژ خوب و...) قطعات رو میشناختم از پس لحیم کاری هم برمیامدم ولی پی سی بی نمیتونستم بزنم . 4 دور من این هزینه قطعات رو دادن و پی سی بی با اطو زدم هر دفعه یک مشکلی از جانب پی سی بی پیش اومد .تا این که به مبلغ 100 هزار تومن. یکی این فیبر خالی بدون قطعات رو برام زد با چاپ لیست قطعات و من تونستم مدار رو مونتاژ کنم و بالا اومد.از اون به بعدم هم هر مداری با اطو زدم خوب در نیومد و به مشکل خورد به خاطر همین هر مداری میگیرم اول خودم بردش رو طراحی میکنم. این محدودیت به خاطر خیر خواهی شما بود و این که دست فروشندگان رو کوتاه کنید ولی دامن من مصرف کننده واقعی رو هم گرفت چون واقعا لزومی نداشت من برم تو کار فیبر و اسید وو.... من کارم باید یه چیز دیگه باشه!
خودتون هم که شاهدین فروشندگان همیشه کار خودشون رو میکنند. اگه بتونن برد رو کپی کنن میکنن. جعبه عوض کنن میکنن...تا نهایتش اینه که ردیاب شمارو 2 برابر قیمت میفروشن.از ردیاب 35 انحصاری تر که نداشتیم؟؟ این سیستم رو پیاده کردند روش.شما میفرمایین من چه گناهی کردم که گیر فروشندگان و کلاه برداران افتادم؟ ما هم میگم ما چیکار کنیم که ثابت کنیم مصرف کننده ایم و بنده برای اون مورد که عکسش رو پی وی فرستادم براتون دقیقا به این سیستم نیاز دارم و موقعیت زمین شناسی نیست... بنده الان چیکار کنم؟منه مصرف کننده باید بگم که آقا حمید باید پولامو جمع کنم بدم یه کلاه بردار که دیتا لاگر و بردش رو بهم بفروشه...چون چاره ای ندارم... این بی انصافیه که شما دائما حرف از کلاه برداران و فروشندگان میارین... ببخشید که این رو میگم...گور باباشون!
ما از مگنومتر واقعا انتظار فلزیابی نداریم به هیچ وجه که اگر داشتیم همون پالسی شما به بهترین نحو انجام میده و همه هم قبول داریم. فقط برای حفره یابی که همونطور که جناب سنه دژ فرمودند که بدون این که در جریان مورد من باشند اشاره کردند بهش. لازم داریم .با علمی که شما دارین شاید بتونین سنسور رو مهندسی معکوس بکنین و مردم خودشون سنسور رو پی سی بیشو بسازند مثلا و اون سیم پیچ رو خریداری بکنند مثلا...
شاید دستگاه شمارو فروشندگان به اسم خودشون بزنند و بفروشند و....
ولی مطمئن باشین که یک سری مصرف کننده واقعی هستتند که خیلی کم انجمن میان و اون هان که شمارو دعا میکنند. و از همه مهم تر میدونند که دستگاه متعلق به شماست و خودشون مصرف میکنند و نیازی هم به دادار دودور نمیبینند
واقعا فکر میکنم حرف دلم رو زدم و خواهشی نمونده که از شما بکنم...
ممنونم که پاسخ دادین بهم