نویسنده |
پیغام |
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
با سلام خدمت استاد مجتبی و استاد حمید در مورد ارزش کارتون حرفی نمیزنم چون فقط 3 نفر ارزش واقعیش رو میدونن1- خودتون 2- اونهایی که دستگاه قبلی دستشون رسیده و عملا کاراییش رو دیدن 3- اونایی که سایت رو فیلتر کردن- در مورد این صحبت دوستمون هم موافقم که اولا یک کاتولوگ چند صفحه ای معرفی کلید و ولوم ها و نحوه کار اونها با نحوه بار یابی تو جعبه بزارید یا همون فیلم آموزشی بزارید که عالی میشه. من که قبلی 22 رو ندیدم ولی اگه تو یه جعبه در حجم کم باشه و محکم عالی میشه. یه پیشنهاد هم دارم که اگه آقا مجتبی و آقا حمید بتونن پیادش کنن عالی میشه و اون اینه که اآنتن رو دو تیکه کنن که بشه به هم پیچ کرد دو تیکه رو. طوری که به اندازه طول دستگاه باشه و راحت تو جعبه جا بشه. چون به هر حال هم ارسال دستگاه هم حمل و نقلش تو مناطقی که میخوایم استفاده کنیم نیازمنده کم حجم بودن جعبه داره باز هم ممنون از کار پر ارزشتون
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
جمعه 25 مرداد1392 - 8:18pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: راستی حمید جان زبان ردیاب جدید انگلیسی هستش.امکان داره فارسی بشه تا بعضی از دوستان که پیغام دادن با انگلیسی مشکل دارن مشکلشون حل بشه.البته زیاد واجب نیست چون تو سایت همه چیزای اون رو توضیح میدیم.مهندس جان حتما یه توضیح کامل در مورد استفاده از ولوم ها بعد از تموم شدن ساخت ردیاب بزارید. به نظر من كه همون انگليسي باشه خيلي بهتره
|
جمعه 25 مرداد1392 - 8:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حمزه جان استفاده از کاراکتر های فارسی هر چند امکانپذیره اما محدودیت زیادی داره و من سر همون ردیاب قبلی هم تست کردم اصلا خیلی هم زشت از آب در میاد! بنابراین منصرف شدم از این مساله چون ایرادش یکی دو تا نیست! امیر جان خیلی ممنون از لطف شما. در خصوص آنتن بحث زیاده و نظر نهایی در ساخت به عهده آقا مجتبی هست که چطوری میتونن بهترین حالتش رو در بیارن. هر چند ؛ چند مدل تا الان ساخته شده و طرحی که فعلا دارن میسازن بهترین جواب رو داده و کاراییش بهتر بوده. ولی قبلا هم گفتم هر کسی میتونه به سلیقه خودش از آنتن ابتکاری هم همراه با این ردیاب استفاده کنه! خود دستگاه امکان کار با انواع آنتن رو داره. حتی اگر نیاز به اتصال سیمی هم باشه میشه از خروجی فیش ها برای این کار استفاده کرد. کلا در بحث آنتن انعطاف پذیری زیادی وجود داره. ولی اون چیزی که ما خودمون براش در نظر گرفتیم استاندارد ترین و بهترین آنتنی هست که تا بحال جواب داده. در مورد توضیحات دستگاه هم من سعی میکنم بموقع خودش تمام توضیحات مختصر و مفید رو در معرفی خود ردیاب عرض کنم. چند روش حذف خطا و اپراتوری جدید هم هست که مختص به همین دستگاهه و در اینده توضیح خواهم داد.
|
جمعه 25 مرداد1392 - 9:57pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
حمید نوشته است: حمزه جان استفاده از کاراکتر های فارسی هر چند امکانپذیره اما محدودیت زیادی داره و من سر همون ردیاب قبلی هم تست کردم اصلا خیلی هم زشت از آب در میاد! بنابراین منصرف شدم از این مساله چون ایرادش یکی دو تا نیست! امیر جان خیلی ممنون از لطف شما. در خصوص آنتن بحث زیاده و نظر نهایی در ساخت به عهده آقا مجتبی هست که چطوری میتونن بهترین حالتش رو در بیارن. هر چند ؛ چند مدل تا الان ساخته شده و طرحی که فعلا دارن میسازن بهترین جواب رو داده و کاراییش بهتر بوده. ولی قبلا هم گفتم هر کسی میتونه به سلیقه خودش از آنتن ابتکاری هم همراه با این ردیاب استفاده کنه! خود دستگاه امکان کار با انواع آنتن رو داره. حتی اگر نیاز به اتصال سیمی هم باشه میشه از خروجی فیش ها برای این کار استفاده کرد. کلا در بحث آنتن انعطاف پذیری زیادی وجود داره. ولی اون چیزی که ما خودمون براش در نظر گرفتیم استاندارد ترین و بهترین آنتنی هست که تا بحال جواب داده. در مورد توضیحات دستگاه هم من سعی میکنم بموقع خودش تمام توضیحات مختصر و مفید رو در معرفی خود ردیاب عرض کنم. چند روش حذف خطا و اپراتوری جدید هم هست که مختص به همین دستگاهه و در اینده توضیح خواهم داد. ممنون استاد عزیز فقط کافیه که انتن از وسط بریده بشه یه مته و زده بشه با قلاویز و اونوری هم حدیده بشه راحت بسته میشه به هم. ولی خوب یه کم وقتگیره و این استاد مجتبی ست که تصمیم میگیره ولی خوب به نظرم ارزشش رو داره. من منظورم از آنتن اون میله هاست که به دست میگیریم میله های برنجی
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
جمعه 25 مرداد1392 - 11:16pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
amir92 نوشته است: حمید نوشته است: حمزه جان استفاده از کاراکتر های فارسی هر چند امکانپذیره اما محدودیت زیادی داره و من سر همون ردیاب قبلی هم تست کردم اصلا خیلی هم زشت از آب در میاد! بنابراین منصرف شدم از این مساله چون ایرادش یکی دو تا نیست! امیر جان خیلی ممنون از لطف شما. در خصوص آنتن بحث زیاده و نظر نهایی در ساخت به عهده آقا مجتبی هست که چطوری میتونن بهترین حالتش رو در بیارن. هر چند ؛ چند مدل تا الان ساخته شده و طرحی که فعلا دارن میسازن بهترین جواب رو داده و کاراییش بهتر بوده. ولی قبلا هم گفتم هر کسی میتونه به سلیقه خودش از آنتن ابتکاری هم همراه با این ردیاب استفاده کنه! خود دستگاه امکان کار با انواع آنتن رو داره. حتی اگر نیاز به اتصال سیمی هم باشه میشه از خروجی فیش ها برای این کار استفاده کرد. کلا در بحث آنتن انعطاف پذیری زیادی وجود داره. ولی اون چیزی که ما خودمون براش در نظر گرفتیم استاندارد ترین و بهترین آنتنی هست که تا بحال جواب داده. در مورد توضیحات دستگاه هم من سعی میکنم بموقع خودش تمام توضیحات مختصر و مفید رو در معرفی خود ردیاب عرض کنم. چند روش حذف خطا و اپراتوری جدید هم هست که مختص به همین دستگاهه و در اینده توضیح خواهم داد. ممنون استاد عزیز فقط کافیه که انتن از وسط بریده بشه یه مته و زده بشه با قلاویز و اونوری هم حدیده بشه راحت بسته میشه به هم. ولی خوب یه کم وقتگیره و این استاد مجتبی ست که تصمیم میگیره ولی خوب به نظرم ارزشش رو داره. من منظورم از آنتن اون میله هاست که به دست میگیریم میله های برنجی امیر جان بنده اصولی درست میکنم هرکی دوست داره میتونه واسه خودش همینجوری که شما میگین درست کنه این دیگه سلیقه ای هست مانند کیف چرم گرفتن جعبه نسوز گرفتن ما اومدیم قیمت رو پایین اوردیم تا این دوستان بتونن خریداری کنند بقیه کارها با خودشان هست اگر قراره من تنها به اینچزها گیر بدم دیگه نمیتونم بصورت انبوه بسازم . لطفا بنده رو درک کنین
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
شنبه 25 مرداد1392 - 12:12am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
|
استاد جان شما سرورید قطعا حق با شماست فقط یه نظر بود . فقط اگه ما خودمون بتونیم این کارو بکنیم از کیفیتش کم نمیشه؟
|
شنبه 25 مرداد1392 - 12:50am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
amir92 نوشته است: استاد جان شما سرورید قطعا حق با شماست فقط یه نظر بود . فقط اگه ما خودمون بتونیم این کارو بکنیم از کیفیتش کم نمیشه؟ نه کم نمیشه فقطه سایز انتن رو رعایت کنین همین که میفرستم باشه و میخواین اتصال بدین به دو میله از جنس خودش باشه
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
شنبه 25 مرداد1392 - 2:40am |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان در مورد آنتن من خیلی طرح دادم حتی دقیق ترین محاسبات ریاضی رو انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که آنتن های خودش استاندارد هستش فقط اگه یکم وزنش بیشتر میشد بهتر بود.حتی انتن فنری هم طراحی کردم که تو نقطه زنی فوق العاده بود اما نمیشد باهاش ردیابی کرد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 26 مرداد1392 - 6:25pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: دوستان در مورد آنتن من خیلی طرح دادم حتی دقیق ترین محاسبات ریاضی رو انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که آنتن های خودش استاندارد هستش فقط اگه یکم وزنش بیشتر میشد بهتر بود.حتی انتن فنری هم طراحی کردم که تو نقطه زنی فوق العاده بود اما نمیشد باهاش ردیابی کرد آیا میشه مثلا یک میله بعنون شفت که همون برنجی باشه وتوی دسته هست مثلا 1 سانت بیرو ن باشه و طبیعتا قطرش بیشتر و بشه توش یه سوارخ کرد ،تا بشه میله افقی انتن رو که نازکتر هم هست بهش پیچ کرد.؟ اگه اینطور بشه جور کرد عالی میشه؟ بعد کلا فرمودین که برا آنتن هم محاسبه شده میشه بگین کوتاه و بندی آنتن چه تاثیری تو ردیابی داره؟ و اصولا چرا جنش برنجی میزارن؟
|
شنبه 26 مرداد1392 - 6:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
طول آنتن هر چقدر بلندتر باشه برای ردیابی اهداف دورتر مناسب تره! بهرحال بهترین طولی که از نظر تجربی در ردیابی جواب داده 45 سانت هست. از نظر گیرندگی امواج بین فلزات و آلیاژ های به نسبت ارزان ؛ بهترین جنس برنج هست! آنتنهای تلسکوپی رو هم شما اگر خراش بدین متوجه میشین جنس قسمت اصلیش از برنج هست. گرچه از مس و فلزات دیگه هم میشه استفاده کرد ولی برنج قویترین جواب رو میده.
|
شنبه 26 مرداد1392 - 7:25pm |
|
|
|