نویسنده |
پیغام |
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان اینهم چنتا عکس که میتونید تاثیراتی رو که طلای قدیمی بر اطراف خودش گذاشته رو ببینید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
پنج شنبه 24 مرداد1392 - 10:28pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
کار خوبی کردی ژنرال جان که از دنیای واقعی و عملی عکس گذاشتی.همین 3 تا عکس میتونه کلی از مطالب کپی پیستی و حرافی و اظهار فضل کاذب بکاهد. لطف کن کمی تجربیات واقعی و تصاویر واقعی بیشتری بذار که استفاده کنیم.با پای کامپیوتر نشستن و تایپک زدن که کاوشگر نمیشیم.خلاصه ممنونم و لطف کن در ارائه ی تجربیاتت کم لطفی نکن @};-
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
جمعه 24 مرداد1392 - 1:07am |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
عزیزمی پروشا جان خیلی دوست دارم بله امیدوارم همه بچه ها هم تجربیاتشونو دریغ نکنن بنده حقیر هم کلا در خدمتم هر چی بدونم چه درست چه غلط میگم شاید بدرد یکی بخوره
اشوزرتشت
|
جمعه 24 مرداد1392 - 1:17am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
دوستان لطف کنند اگه ذرات در اوردند عکسش رو اینجا بگذارند.
|
جمعه 25 مرداد1392 - 11:58am |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان . یه سوال : میگن اگه جایی باری باشه و اگه زیاد باشه و یا اینکه عمقش کم باشه میتونه بر روی گیاهانی که در سطح هستند تاثیر بزاره و مانع رشدشون بشه . ردیاب من جایی رو گرفته که 2 متر رو نشون میده و تقریبا 1/5 متر به سمت شمال تقریبا 1در 1 علفی رشد نکرده در صورتی که بقیه جاها و حتی جایی که ردیاب گرفته علف رشد کرده . حالا با فرض اینکه یونها به سمت شمال حرکت میکنند آیا نقطه ای که ردیاب من گرفته نقطه اصلی یا جایی که علف رشد نکرده . ممنون میشم راهنمایی کنید .
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
شنبه 26 مرداد1392 - 8:59am |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
معراج نوشته است: سلام دوستان . یه سوال : میگن اگه جایی باری باشه و اگه زیاد باشه و یا اینکه عمقش کم باشه میتونه بر روی گیاهانی که در سطح هستند تاثیر بزاره و مانع رشدشون بشه . ردیاب من جایی رو گرفته که 2 متر رو نشون میده و تقریبا 1/5 متر به سمت شمال تقریبا 1در 1 علفی رشد نکرده در صورتی که بقیه جاها و حتی جایی که ردیاب گرفته علف رشد کرده . حالا با فرض اینکه یونها به سمت شمال حرکت میکنند آیا نقطه ای که ردیاب من گرفته نقطه اصلی یا جایی که علف رشد نکرده . ممنون میشم راهنمایی کنید . سلام بنظر من که اینحرفها چرتی بیش نیستند
اشوزرتشت
|
شنبه 26 مرداد1392 - 11:01am |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 26 مرداد1392 - 11:22am |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
ژنرال نوشته است: معراج نوشته است: سلام دوستان . یه سوال : میگن اگه جایی باری باشه و اگه زیاد باشه و یا اینکه عمقش کم باشه میتونه بر روی گیاهانی که در سطح هستند تاثیر بزاره و مانع رشدشون بشه . ردیاب من جایی رو گرفته که 2 متر رو نشون میده و تقریبا 1/5 متر به سمت شمال تقریبا 1در 1 علفی رشد نکرده در صورتی که بقیه جاها و حتی جایی که ردیاب گرفته علف رشد کرده . حالا با فرض اینکه یونها به سمت شمال حرکت میکنند آیا نقطه ای که ردیاب من گرفته نقطه اصلی یا جایی که علف رشد نکرده . ممنون میشم راهنمایی کنید . سلام بنظر من که اینحرفها چرتی بیش نیستند میدونید دوستان چیه ژنرال حرفش یکیه اگر بگید که ماست سفیده میگه نه چرته سیاه است . کلا تو عالم هپروت سیر میکنه . داشته باش ژنرال جون تو منطقه ما یک قسمت که کشاورزی میکنن یک زمین بود که گل زمینها هست و طرف هر چی میکاشت چیزی در نمیومد و فقط کندم رشد میکرد اونم ناقص بزرگ نشده زرد میشد . تا اینکه یکی از دوستان قضیه را برای یک خبره این کار تعریف میکنه و طرف میاد و میرن سر زمین میبینن که یک تیکه زمین وسط این همه زمین خشک هست خلاصه دستگاه میزنن که صاحب زمین هم سر میرسه میگه چکار میکنید میگن مهندس کشاورزی هستیم و داریم روی زمین شما که گیاه رشد نمیکنه تحقیق میکنیم . کشاورز هم میگه آره از شانس بد ماست که این زمین اینجوریه و بعد ازش خداحافظی میکنن و میرن و یک شب میرن و تو عمق دو متر و نیم بار را در میارن از زمین . و جاش را صاف میکنن و میرن . این را دوستم برام گفت برای 5 سال پیش هست . و من صحت این حرف شما را تایید میکنم . در ضمن خودمم جایی را دارم که کشاورزی هست و اولین زمین کنار استخر که بهترین زمین هست خشکه و چیزی رشد نمیکنه و نسخه هم داره . ژنرال غصشا بخور . هه هه
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
شنبه 26 مرداد1392 - 11:37am |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
شهریار جون مرسی از راهنماییت . حالا به نظرتون نقطه اصلی کجاست جایی که ردیاب گرفته یا جایی که علف رشد نکرده ...
|
شنبه 26 مرداد1392 - 11:43am |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
معراج نوشته است: شهریار جون مرسی از راهنماییت . حالا به نظرتون نقطه اصلی کجاست جایی که ردیاب گرفته یا جایی که علف رشد نکرده ... خب اینجاست که ردیاب و نقطه زن لازمه چون محل خشکی میتونه محل فرعی خروج گاز هم باشه و مال اونورتر باشه شما تمومی تستها را انجام بده و اگر نقطه زن هم داشته باشی که دیگه کارت راحتتره . سعی کن ببینی تو اون قسمت نشونه یا علامتی پیدا میکنی . موفق بی .
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
شنبه 26 مرداد1392 - 11:49am |
|
|
|