نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
sina45563 نوشته است: این نشانه ها نزدیک نشانه قبلی هستند محوطه استقراری در قدیم احتمال کشف اشیاء پراکنده و گورستان در نزدیکی
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
شنبه 22 مهر1396 - 10:58am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
vatashan نوشته است: تفسیر علائم لطفا ممنونم مربوط به سازمان زمین شناسی ,ارتباطی به علائم و نشانه ها ندارد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
شنبه 22 مهر1396 - 11:08am |
|
|
sina45563
کاربر فعال
|
سلام استاد لطف کردین ممنون از راهنمایی وتوضیحتون موفق باشید
|
شنبه 22 مهر1396 - 11:59am |
|
|
shahram_e
کاربر فعال
|
سلام استاد گرامی این تصاویر را تفسیر میفرمایید ممنون از لطف شما
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 24 مهر1396 - 1:10pm |
|
|
siscoo
|
سلام خدمت دوستان ، مورد قبلی بعد یک ماه جور کردن موقعیت و برد دستگاه ، همونجور که پیش بینی کردید بقیه تپه ها خالی بودن و مورد همون یه تپه ای بود که اونم معلوم نبود کی خالی شده باشه ، واما موارد بعدی ، مورد اول ، یه تخته سنگی بود که دوستان به اون مشکوک شده بودن و جابجاش کردن و حدود نیم متر که زیر اونو کندن به یه کوزه وارونه خوردن ، زیر کوزه وارونه هم به ماسه نرم خوردن ، بعد یک و نیم متر حفاری تو ماسه نرم به یک پیاله وارونه خوردن که روی یک لایه شفته مانند قرار داشت ، مجددا زیر اون دوباره ماسه نرم ، حالا موندن همینجور برن پایین یا اینا یه راهنما ، آیین ، ... هست ؟ مورد دوم ، تو همون منطقه یه گورستان قدیمی هست که ( که حالا شده زمین کشاورزی و بعضی وقتا موقع شخم زدن زمین استخونهایی پیدا میشه ) که تو این گورستان یه اتاقک سنگچین هست که درش هم پوشیده بوده و وسط این اتاقک یه کم کندن رسیدن به ماسه که وسط این هم یه دونه پیاله وارونه بوده که ادامه دادن و نیم متر پایینتر وسط ماسه یه شاخ وارونه پیدا شده ، که تو این مورد هم فعلا دست نگه داشتن تا تکلیف ادامه دادن اون معلوم بشه ؟ ممنون میشم دوستان یه راهنمایی بکنن .
|
پنج شنبه 27 مهر1396 - 7:51am |
|
|
korosh94
|
با سلام به تمامی دوستان گرامی من در چند منطقه مختلف به علائمی برخورد کردم . از اساتید عزیز درخواست دارم منو راهنمایی کنند.
|
شنبه 29 مهر1396 - 9:44pm |
|
|
korosh94
|
در بالا چند جوغن به دور یک جوغن بزرگ هستن که مربوط به یک منطقه هست . در زیر در یک منطقه دیگر نیز بالای یک تپه در داخل یک حفره نشانه های زیر قرار داشت .
|
شنبه 29 مهر1396 - 9:49pm |
|
|
korosh94
|
و این عکس صلیب هم مربوط به منطقه ای دیگر هست
|
شنبه 29 مهر1396 - 9:51pm |
|
|
korosh94
|
باستاشناس عزیز و باقی استادید لطفا در مورد عکس های قبل من نظرات گرنبهای خودتونو بدید . ممنون میشم راهنمایی کنید
|
شنبه 29 مهر1396 - 9:53pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
- حکاکی دراز شکل ، میتواند مربوط به قبر باشد . زیر همان سنگ را کاوش کنید و اگر سنگ بر بالای تپه و در جای خودش محکم باشد ، میتواند در عمق تپه باشد . - حکاکی های کم عمق تر ( 3 مثلث ) معمولا مربوط به گنج نیستند اما این یکی چون کار هنری به نظر نمیرسه ، اگر در داخل گودال یا غاری ( در جای غیر قابل دید عموم ) باشد ، 3 مثلث باید 3 قله ی چسبیده به هم باشند که یکی از یکی بلندتر باشد ( مانند همان قله ها در عکس بعدی ) چون تصویر بطور کامل مفهوم رسان نیست ، دو گزینه را بررسی کنید : در پای کوه بزرگ ، کوزه ای پنهان است ( در زمین پای کوه بسمت کف زمین ) یا در پای کوه بزرگ ، غار کوچکی مسدود شده و بار داخل آن است ( در مسیر افقی به داخل صخره ) ممکن است در بالای پلمپ ، علامت مثلث یا مستطیل حکاکی شده باشد یا مثلثی بصورت طبیعی وجود داشته باشد ---------------------------- ضمنا اگر سه تپه ی موجود در عکس ، از سمت دیگری مطابق با حکاکی میشوند ( زاویه ی دیدنشون مثل حکاکی بشه ) ممکنه که صخره منظور نباشد و بار در یکی از همین 3 تپه باشه . باید منطقه را با نقشه مطابقت بدید
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 3 آبان1396 - 9:39am |
|
|
|