نویسنده |
پیغام |
muhammad87
کاربر فعال
|
madrek نوشته است: سلام بیخودی وقتتون رو روی این مدار نزارین یه اشغال یابه من زودتر از بیقه این مدار رو ساختم سکه پانصدی رو با لوپ ۳۳ از ۴۲-۴۵ میزنه اما روی زمین بدرد نمیخوره فقط برای جارو کردن فلزات سطحی خوبه حیف وقتی که روی این مدار گذاشتم والکی خودم و دوستام رو الاف کردم سلام تست زیر خاک ازش گرفتید یا فقط برای اینکه چیزی نزدید میگید بده؟ با لوپ چند سانتی میگشتید و با چه فرکانسی؟
|
یکشنبه 23 مهر1396 - 10:55am |
|
|
alamut777
کاربر فعال
|
haikel774 نوشته است: Farshadh54 نوشته است: پیوست: _20170829_093903.JPG سلام دوستان قطعات مدار پولونس اگه خواستید میتونید اینترنتی از تلگرام خرید کنید من گرفتم واقعا عالی و کمتر از 48 ساعت رسید دستم با قیمت مناسب انشاالله دوستانی که مشکل دارن برای تهیه قطعه این پیام بتونه کمکشون کنه، برای ارتباط از طریق تلگرام از لینک زیر استفاده کنید ، سپاس @Hosseinmm3 hi friend i search this version polones pcb thank you Hi hiekel!stable version page 1.but version igon better than this!i dont now afew page!where are you from
|
یکشنبه 23 مهر1396 - 1:21pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
muhammad87 نوشته است: madrek نوشته است: سلام بیخودی وقتتون رو روی این مدار نزارین یه اشغال یابه من زودتر از بیقه این مدار رو ساختم سکه پانصدی رو با لوپ ۳۳ از ۴۲-۴۵ میزنه اما روی زمین بدرد نمیخوره فقط برای جارو کردن فلزات سطحی خوبه حیف وقتی که روی این مدار گذاشتم والکی خودم و دوستام رو الاف کردم سلام تست زیر خاک ازش گرفتید یا فقط برای اینکه چیزی نزدید میگید بده؟ با لوپ چند سانتی میگشتید و با چه فرکانسی؟ بله با لوپ ۱مربع و۹۰دایره و۳۳دایره فرکانس۱۰۰و۱۸۰بافرکانس ۱۰۰هم ذرات رو میگیره یه حلب ۱۷ کیلویی که له کردیم و به صورت ورق در اوردیم نزدیک دوساله چال شده تو ۱۸۰ اونو با لوپ ۹۰ نزد یه چیز دیگه اگه زمین رطوبت داشته باشه بشدت افت برد داره وسیسنی ۳۵ سانتی استیل رو زیر خاک تو ۲ متر با لوپ نود نمیزنه اما سکهپانصدی رو از ۴۲-۴۵ با لوپ ۳۳ رو هوا میزنه
|
دوشنبه 24 مهر1396 - 7:43am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
نقل قول: نقل قول: نقل قول: i search this version polones pcb
thank you Hello Please refer to the first page (1). Thank you hi dear friend thank you very much.what is the stable version Hello dear, I suggest that you just look at the FPI metal detector to succeed in furthering the search for metals. Good luck
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 24 مهر1396 - 10:13am |
|
|
alamut777
کاربر فعال
|
madrek نوشته است: muhچammad87 نوشته است: madrek نوشته است: سلام بیخودی وقتتون رو روی این مدار نزارین یه اشغال یابه من زودتر از بیقه این مدار رو ساختم سکه پانصدی رو با لوپ ۳۳ از ۴۲-۴۵ میزنه اما روی زمین بدرد نمیخوره فقط برای جارو کردن فلزات سطحی خوبه حیف وقتی که روی این مدار گذاشتم والکی خودم و دوستام رو الاف کردم سلام تست زیر خاک ازش گرفتید یا فقط برای اینکه چیزی نزدید میگید بده؟ با لوپ چند سانتی میگشتید و با چه فرکانسی؟ بله با لوپ ۱مربع و۹۰دایره و۳۳دایره فرکانس۱۰۰و۱۸۰بافرکانس ۱۰۰هم ذرات رو میگیره یه حلب ۱۷ کیلویی که له کردیم و به صورت ورق در اوردیم نزدیک دوساله چال شده تو ۱۸۰ اونو با لوپ ۹۰ نزد یه چیز دیگه اگه زمین رطوبت داشته باشه بشدت افت برد داره وسیسنی ۳۵ سانتی استیل رو زیر خاک تو ۲ متر با لوپ نود نمیزنه اما سکهپانصدی رو از ۴۲-۴۵ با لوپ ۳۳ رو هوا میزنه با سلام مشکل از اپراتوریه شماس و شاید هم سیستم درست ساخته نشده گزاشتن مدار تو استانه اگر درست نزاری ۵۰ سانت تا ۷۰ سانت تو برد تاثیر داره
|
پنج شنبه 27 مهر1396 - 5:23pm |
|
|
rasol1377
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیز..من پلونس رو ساختم همونطور که داخل فایل بود..قطعات و ایسیهای اصلی.LF357 اصلی و BF245 و... وقتی مدار رو روشن میکنم صدای بوق میاد و با پتانسیومتر میزارم استانه ..هرکاری میکنم سنس نداره..حتی مولتی ترن فرکانس رو میچرخونم
|
یکشنبه 14 آبان1396 - 8:34am |
|
|
alamut777
کاربر فعال
|
دس رو ایسی ها بزن ببین کدومش داغ میکنه و ایسی ۳۰۵۵ رو چک کن با ولوم ۱۰۰ کیلو باید تنظیم کنی
|
دوشنبه 15 آبان1396 - 8:53pm |
|
|
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
اسانید علت برد کم مدار پولونس به ترتیب از کدوم قطعات میتونه باشه. کلیه قطعات درست لحیم کاری شده. جای خازن های ام کا تی عدسی جایگذاری شده. تشکر.
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 9:05pm |
|
|
rasol1377
کاربر فعال
|
همه رو چک کردم اصلا گرم هم نمیشن..هنوزم سنس نداره..با هیچ لوپی
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 9:27pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
rasol1377 نوشته است: همه رو چک کردم اصلا گرم هم نمیشن..هنوزم سنس نداره..با هیچ لوپی سلام یکی از 555 هات سوخته .
|
جمعه 19 آبان1396 - 4:54pm |
|
|
|