انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 7:19pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

چون امکانات تست و کسب تجربه و مشغلات کار و زندگی به همه این اجازه رو نمیده که همیشه برن دشت و کوه تمرین کنن و نتیجه هارو بیان اعلام کنن ، هرچند بعضی ها کم لطف هم هستن و وسیله ای رو خریدن دیگه میرن برای خودشون و پشت سرشون رو نگاه نمیکنن ، این روش اشتباست چون دراینجا با مشورت و تکامل تفکرات و جمع بندی تجربیات میشه بهترین تجربه رو بدست آورد که درکارهای واقعی مورد استفاده خواهد بود

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 26 مرداد1392 - 1:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
اقايون يه تجربه بگم كيف كنيم :) جمعه رفته بوديم شهرستان ردياب رو هم برده بودم يه انگشتر با عيار بالا هم برده بودم داشتم رديابي ميكردم كه همش انگشترو ميزد منم فاصله ميگرفتم تا ببينم تا كجا ميگيره رسيدم جايي كه ديگه انگشترو نزد و جاهاي بود كه حفاري كرده بودن. دستگاه چيزي رو نميزد دوستم كه يه تكه سفال ديد ديواره اين جايي كه حفاري شده بود دخل اونجا شد و با كمي تميزكاري متوجه سفالي سالم و كوچكي شديم كه درش اورديم و بعد دوتا ديگه از بغلش دراورديم كه شكسته شده بودن... اين 3 تا خمره ها اندازه قندون با قطر حدودي 10*10 بودن ،چون جاي خطري بود زودتر محل رو ترك كرديم رفتيم جايي باصفا نشستيم و شرو كردم با ردياب تستهايي رو روش انجام بدم. ;;) البته تو راه يه بار تست كردم يه طرف انگشتر و طرف ديگه اين كوزه هه كه انتن كوزه رو ميزد كمي خوشحال شده بوديم ولي به خاكش دست نميزديم كه مبادا خراب كاري بشه.خلاصه جاي امني كه يافتيم دوباره ازمايشات رو تكميل كرديم هر كاري ميكردم ردياب كوزه كوچولو رو ميزد مثلا از روي انگشتر ردميشدم قيچي ميكرد بعد از ده ثانيه باز ميشد و به طرف كوزه ميرفت، ميرفتم رو كوزه قيچي ميكرد اصلا باز نميشد.اون دوتا ديگه رو هم نميزد چون خاك توشون بود برگشتيم شهر يه كارشناس داشتيم بهش نشون داديم اونم خاليش كرد ديديم توش ..........چي بود؟؟ ;;) اينم توش خاك بود :( اين يكي كه سالم مونده بود تك دسته اي داشت و بقيه نداشت حالا با نظر كارشناسمون قراره بريم منطقه شايد اون كوزه جايي رو نشون ميداده.عكس كوزه رو هم ميزارم نظاره بفرماييد.

شنبه 26 مرداد1392 - 2:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

كوزه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 26 مرداد1392 - 2:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

كوزه 2

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 26 مرداد1392 - 2:49pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
سهند عزیز بهتون تبریک میگم عالیه امیدوارم که موفق بشین و بار خوبی بگیرین.
یاعلی

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 26 مرداد1392 - 2:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خيلي ممنون بيناي عزيز اميدوارم همه دوستان به چيزي برسند و عقده مال دنيا نداشته باشند.

شنبه 26 مرداد1392 - 2:58pm
مدیر سایت
مدیر سایت

sahand نوشته است:
خيلي ممنون بيناي عزيز اميدوارم همه دوستان به چيزي برسند و عقده مال دنيا نداشته باشند.

احتمال داره كه اين كوزه ها داخل قبر بوده باشه ، اينجور مواقع بايد قبل از اينكه كوزه رو از جاش دربياريد بايد عكس بگيريد ، چون بعضي مواقع جهت قرارگرفتن كوزه ها مسير هدف رو نشون ميده @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 26 مرداد1392 - 5:06pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی.من که نفهمیدم چرا کوزه رو میزد!؟
دوستان الان از کوه میام.ردیابو8دقیقه روشن کردم رو ولوم10.بعد ولوم رو گذاشتم رو نیم و ردیابی کردم.150متر یه جای رو گرفت.عمقش خیلی کم اومد انگار 40سانت.بعد از تعویض فرکانس ها دیدم رو همه ی فرکانس ها قیچی میکنه.منم ردیابو خاموش می کردم بعد دوباره روشن و بعد از 5دقیقه که میزدم بازم قیچی می کرد.فهمیدم که مواد معدنی یا ذرات هستش چون همه غرکانس ها رو قیچی می کرد.خلاصه بی خیال شدم و اومدیم
[-(

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 26 مرداد1392 - 5:10pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون حمزه جان خسته نباشین.
در ردیابی مسائل زیادی وجود داره یکیش همین موردی بود که شما ذکر کردین! این جور خطاهای آنتن رو نمیشه کاریش کرد. البته خب دستگاه که خطا نزده چون قبلا هم بطور مشخص گفتیم اگر روی یک نقطه اکثر فرکانسها جواب بده خطاست. پس خطا بودنش مشخص شده. مهم اینه که حفاری بیمورد انجام نگیره.
ولی با توجه به عمق کم خوب بود جهت کسب تجربه شما این 40 سانت رو میکندین ببینین این چه چیزی بوده که روی همه فرکانسها جواب میداده؟! :-? :D

شنبه 26 مرداد1392 - 5:20pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ممنون حمزه جان خسته نباشین.
در ردیابی مسائل زیادی وجود داره یکیش همین موردی بود که شما ذکر کردین! این جور خطاهای آنتن رو نمیشه کاریش کرد. البته خب دستگاه که خطا نزده چون قبلا هم بطور مشخص گفتیم اگر روی یک نقطه اکثر فرکانسها جواب بده خطاست. پس خطا بودنش مشخص شده. مهم اینه که حفاری بیمورد انجام نگیره.
ولی با توجه به عمق کم خوب بود جهت کسب تجربه شما این 40 سانت رو میکندین ببینین این چه چیزی بوده که روی همه فرکانسها جواب میداده؟! :-? :D

درسته مهندس جان.راستش چون محل قابل حفاری نبود و من فقط جهت تمرین و بدون وسایل حفاری رفته بودیم بخاطر همین نتونستم حفاری کنم.خیلی دوست داششتم علت خطا رو پیدا می کردم.مرسی از جوابتون

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 26 مرداد1392 - 5:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 84 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure