نویسنده |
پیغام |
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
اقا مهدی یکی از کاربران گل و بامرام این سایتن حتما تا الان انلاین نشدن .وگر نه ایشون هم مثل مهندس حمید و کاک سنه دژ هیچ سوالی رو بدون پاسخ نزاشتن.
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
شنبه 13 آبان1396 - 7:50pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام خوبی از خودتونه برادر هنرجوی عزیز ، سپاس از حسن نظر جنابعالی بله پاسخ ایشون داده شد . سپاس
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 15 آبان1396 - 11:38am |
|
|
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیز اساتید گرامی دو سه روزه دار با لوپ 60 کار میکنم با هر تنظیمی خاک رو سنس میکنه دیگه موندم چیکار کنم آیا کار بخصوصی هست که بشه این اثر رو کم کنم؟ این لوپمه: http://s9.picofile.com/file/8311209176/ ... 190202.jpgالبته اینم بگم با لوپ 1*1 که بیشتر از این لوپ این اثر خاک رو داشتم.ولی دیگه کلافه م کرده پیشنهادتون در تنظیمات و قطعات چیه؟ ممنونم
|
سه شنبه 16 آبان1396 - 9:11pm |
|
|
masoudd55
|
AMIRHOSEIN نوشته است: سلام دوستان عزیز اساتید گرامی دو سه روزه دار با لوپ 60 کار میکنم با هر تنظیمی خاک رو سنس میکنه دیگه موندم چیکار کنم آیا کار بخصوصی هست که بشه این اثر رو کم کنم؟ این لوپمه: http://s9.picofile.com/file/8311209176/ ... 190202.jpgالبته اینم بگم با لوپ 1*1 که بیشتر از این لوپ این اثر خاک رو داشتم.ولی دیگه کلافه م کرده پیشنهادتون در تنظیمات و قطعات چیه؟ ممنونم سلام:دوست عزیز چون با لوپ یک در یک هم این حالت رو دارید ؛ به احتمال زیاد منطقه مورد کاوش املاح زیاد داره؛با کاهش حساسیت و بالا گرفتن بیشتر لوپ از سطح زمین مشکل حل میشه؛( البته فاصله بین سیمهای لوپ باید بیشتر باشه)
|
سه شنبه 16 آبان1396 - 10:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در مورد اثر زمین که توضیح زیادی دادیم. اگر هدف کم کردن اثر زمین باشه راه حل مشخصه! کم کردن فرکانس ؛ کم کردن عرض پالس ؛ افزایش دیلی دستی ؛ کاهش تنظیم گراند ؛ کاهش اسپید و در نهایت کاهش حساسیت همگی اثر زمین رو کاهش میدن. اما بهترین راه افزایش فاصله لوپ تا زمین و تلاش در حفظ این فاصله هست.
|
سه شنبه 16 آبان1396 - 11:03pm |
|
|
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|
ممنونم از شما مسعود عزیز و مهندس حمید همیشه در صحنه بله میدونم با کم کردن فرکانس و عرض پالس و ... این مشکل کمی اثرش کم میشه اما باز پا برجاست و اینکه خب تا کجا آخه لوپو بالا بگیریم؟! 30 سانت 40 سانت 50 سانت؟ دیگه چیزیم میمونه بره برا کاوش زیر خاک؟؟؟!؟نمیدونم والا سر در گمم.
|
چهارشنبه 17 آبان1396 - 1:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
هر نوع پالسی مونو لوپی رو هم که به کار بگیرین باید فاصله لوپ از زمین رو مد نظر داشته باشین! حالا در برخی فلزیابها که عرض پالس کم و حتی زیر 150 در مدار استفاده شده و از طرفی مقاومت لوپ رو بالای 2 اهم در نظر میگیرن فقط به ظاهر این مشکل خیلی کمتر دیده میشه اما در واقع تحت اون شرایط دیگه اهداف عمقی سنس نمیشن! حالا تصمیم با خود شماست. اگر اثر زمین زیاد شما رو اذیت میکنه میتونین از عرض پالس حدود 150 و لوپ با مقاومت بین 2 تا 3 اهم استفاده کنین. ولی اون قدرت عمقزنی که مد نظر ما بوده رو نخواهید داشت. فاصله کویل نسبت به زمین بستگی به ابعاد کویل داره و در راهنما توضیح داده شده. میتونین حداکثر 2 برابر نسبت به ارقام پیشنهادی کویل رو از زمین فاصله بدین. در عین حال دقت کنین کویل رو در هر فاصله ای هم که نسبت به زمین بگیرین اگر قرار باشه مرتب بالا و پایین کنین فایده ای نداره و با هر فلزیابی این کار رو بکنین حتی اگر بظاهر واکنشی نشون نده اما در واقع افت برد قابل ملاحظه ای پیدا میکنه. طبیعتا با در نظر گرفتن فاصله مناسب و تلاش در حفظ فاصله نه تنها برد کم نمیشه بلکه میتونین براحتی مکان رو کاوش کنین. در واقع در شرایطی که زمین وضعیت خوبی نداره با هیچ دستگاهی نباید تستهای هوایی رو با کاوش واقعی در اون مکان مقایسه کرد! اصولا هنوز هیچ نوع سیستمی برای کاوش زیر زمینی ساخته نشده که زمین روی عملکرد اون بی تاثیر باشه.
|
چهارشنبه 17 آبان1396 - 3:12pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
AMIRHOSEIN نوشته است: سلام دوستان عزیز اساتید گرامی دو سه روزه دار با لوپ 60 کار میکنم با هر تنظیمی خاک رو سنس میکنه دیگه موندم چیکار کنم آیا کار بخصوصی هست که بشه این اثر رو کم کنم؟ این لوپمه: http://s9.picofile.com/file/8311209176/ ... 190202.jpgالبته اینم بگم با لوپ 1*1 که بیشتر از این لوپ این اثر خاک رو داشتم.ولی دیگه کلافه م کرده پیشنهادتون در تنظیمات و قطعات چیه؟ ممنونم اگر با تغیر تنظیمات ، بازم به خاک حساسیت داره ، یا مشکل از لوپ هست یا خاک شما لوپ عنکبوتی را تقریبا بحالت لوپ تخت پیچیدین . یعنی فاصله ی سیمها خیلی بهم نزدیکه با فاصله دادن سیمها ، مشکل حساسیت نصفش حل میشه و اگر خاک منطقه ی شما حساس باشه ، بهتره که از لوپ معمولی استفاده کنید نهایتا شیلد لوپ را نیز بعنوان گزینه آخر در نظر داشته باشید
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 17 آبان1396 - 8:43pm |
|
|
مهرافرین
کاربر حرفه ای
|
مگه فلزیاب پالسی وجود داره که به خاک حساس نباشه؟؟! البته به جنس خاک هم بستگی داره! جایی بوده که لوپ رو تو هوا بالانس کردم و وقتی به زمین چسبوندم میتر منفی افتاد!! تا نمیدیدم باورم نمیشد!! اما با اینکه دیدم باز هم ایمان نیاوردم! در مورد لورنز چی؟کسی اطلاعی داره که به زمین حساس هست یا نه؟؟
|
پنج شنبه 17 آبان1396 - 12:10am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
لورنز و حتی جی پی و جی پی ایکس مینلب هم با مونو کویل به همین صورت هستن! البته دستگاههای پالسی مینلب بدلیل قدرت پایین تر اندکی حساسیت کمتری به زمین دارن که البته سبب افت عمقزنی برای اهداف بزرگ هم میشه. ولی در مورد لورنز بخصوص با فریم 1 متری در فیلمهای مختلف ملاحظه میکنین وقتی کویل کمی بالا و پایین میره صدا در حد قابل ملاحظه ای تغییر میکنه و این همون چیزی هست که بهش اثر زمین میگیم. مختصر عرض میکنم امیدوارم دوستان به خاطر بسپرن هنوز هیچ فلزیابی اختراع نشده که بطور مطلق به زمین حساسیت نداشته باشه. اگر چنین چیزی وجود داشت دیگه نیاز به بالانس زمین نبود! اما همه فلزیاب ها نیاز به بالانس تحت شرایط کاوش دارن. یعنی در هیچ فلزیابی بالانس روی هوا برای کار روی زمین قابل استفاده نیست! مفهوم بالانس زمین یا Ground Balance که در دفترچه فلزیابهای مختلف میبینید همین هست.
|
پنج شنبه 17 آبان1396 - 12:25am |
|
|
|