- مهندس حمید لطف داشتن و به اختیار خودشون ، طرحشون رو عمومی کردن
اما این دلیل نمیشه که هرکسی هرچی میدونه ، باید عمومی بکنه . در تعلیم علم ، باید نداریم
برای شما همبن بس ، که حرف بنده رو عوض میکنید و به انسان بزرگواری همچون مهندس حمید هم توهین میکنید
- خوب چرا شما هم نمیرید طرح کسی دیگه رو با اندک تغیرات به نتیجه برسونید و خودتون رو موفق بدونید . کسی جلو شما رو نگرفته . راه باز است و جاده دراز
- اون دین و آئینی که توش عالم بیخیر رو به زنبور بدون عسل یا هر چیز دیگری تشبیه کردن ، آئین مقدس اسلام هست . اما در سوره ی آل عمران و نسا نیز به ما گوشزد فرمودن که علم را به دشمنان و همچنین افراد ناخدا باور ( مانند شما ) یاد ندهیم و با چنین افرادی دوستی نکنیم و از آنها بپرهیزیم. ما نیز بر پیمان خود پایبندیم و شما نمیتونید با این مثالهای کنایه دار ، از ما خرده بگیرید
- خداوند نفرموده که هر علمی را باید به هرکسی یاد بدهید . بلکه بیشترین توصیه اش آموزش قرآن و دین بوده که شما منکر این علم هستید و جویای بقیه ش ( پی دی )
ضمنا بنده تا جایی که راه داشته به دوستان کمک کردم و باز هم کمک میکنم . حتی به پیشرفت طرح پی دی هم کمک کردم . پس عالم بیخیر نیستم . این هم یکی از دروغها و تشبیهات اشتباه شماست .
دروغ و اغراق و حرف عوض کردن و تشبیه کردن نامردانه ، در هیچ دین و آئینی قابل قبول نیست مگر برای کسانی که دین و چهارچوب ندارند
در واقع این شما هستید که مانند زنبور بی عسل ، هرزگاهی وزوز میکنید و نیش میزنید و با این حرفاتون باعث میشید که ما هم در تعلیم و آموزش ، با احتیاط برخورد کنیم و هر مهمی رو به هر کسی یاد ندهیم .
اگر خیری نداری ، حداقل شر مرسان