سلام
تشکر از دوستان عزیزی که به بنده لطف دارند
بصورت واضح به بنده توهین شد و مدیران نیز انگار بدشان نیومد . البته این اولین بار نیست و بارها بی احترامی های اینچنینی بر علیه بنده نوشته شده . بنده خصوصیات خاص خودم رو دارم و جواب توهین رو با توهین نمیدم . میسپارمش به خدا
چندین سال هست که در حد توانم ، در هر زمینه ای که توانایی داشتم ، به دوستان کمک کردم ، چه در عمومی و چه در خصوصی
اتفاقا دیشب نیز ، همزمان با پستهای توهین آمیز ، داشتم با مهندس حمید بزرگوار در خصوصی حرف میزدم و روی آموزش ساخت PD به کاربران محترم ، تصمیم می گرفتم . از طرفی هم همزمان داشتند بنده رو در همین تایپیک مورد توهین و تمسخر قرار می دادند
بعد از کلی اندیشیدن ، بنده از تصمیم خودم منصرف شدم و واقعا بیشتر بهم ثابت شد که هر چیزی را نباید به هر کسی آموزش داد . هیچکدام از محیطهای مجازی هم برای بنده قابل اعتماد نیست حتی انجمن مخفی
قبلا هم چنین مشکلاتی با بعضی از اعضا داشتم و برای ناراحت نشدنشون ، کلا در تایپیک مربوطه شرکت نکردم ، مانند تایپیک ردیاب فرانکو ، که قصد توضیح چگونگی نیروی اطراف دفینه را داشتم و مورد انتقاد ناآگاهانه ی عده ای قرار گرفتم . اما امروز دید وسیعتری پیدا کردم و میبینم که این نبایدها برای کل تایپیکها ، میتونه باشه ، کنار گرفتن از یک تایپیک ، مشکل رو حل نمیکنه ، همه ، همه جا حضور دارند و هرطورکه دلشون بخواد حرف میزنند
از این به بعد سعی می کنم که زیاد در انجمن مزاحم اعضای محترم نشم تا کسی از بنده آزرده خاطر نشه .
اگر کسی با بنده کاری داشت (خصوصا علائم و ماورا ) سعی کنید فقط در خصوصی مطرح کنید . اونجا هم اگر برخلاف گذشته ، نتونستم به هر پیامی جواب بدم ، دوستان ناراحت نشن و به دل نگیرن چون واقعا توضیح بعضی موضوعات مشترک ، برای تک تک علاقمندان در خصوصی ، وقت و حوصله ی زیادی میخواد ، در حالی که اگر موضوعی در عمومی مطرح بشه ، یکبار جواب میدی و صدها نفر به جوابشون میرسن
حالا که حالمون اینطوریه ، تا ببینیم خدا چی میخواد
امیدوارم که همه از خوب و بد ، به هرچیزی که نزد خدا ، براشون بهتره ، برسن
فعلا خداحافظ همگی