نویسنده |
پیغام |
naser1
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: naser1 نوشته است: ali222 نوشته است: ثبات چطوره؟ فقط ثبات ثباتش حرف نداره فقط تنظيم ولوم هاش خيلي سخت تر از 12 رگولاتوره ثبات بخاطر برد کاوش کم هست ؟ یا الان برد کاوش خوبه ثباتش هم خوبه؟ یه توضیح بده ناصر خان داداش هم بردش خوبه هم ثباتش فقط حتما مولتي ترن وصل كنيد 
|
شنبه 26 مرداد1392 - 11:18pm |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ناصر جان واقعا خسته نباشي داداش. راستي توي خاك تونستي تست بگيري؟ در مورد تغييرات هم لطفا از دوستان مزايقه نفرمائيد. موفق باشي ياعلي مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 26 مرداد1392 - 11:22pm |
|
 |
naser1
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان ناصر جان واقعا خسته نباشي داداش. راستي توي خاك تونستي تست بگيري؟ در مورد تغييرات هم لطفا از دوستان مزايقه نفرمائيد. موفق باشي ياعلي مدد نه هنوز در خاك تست نكرده ام اگه رفتم كوه كه بزودي ميرم اونجا تست ميكنم رويه ذرات هم تست خواهم كرد
|
شنبه 26 مرداد1392 - 11:24pm |
|
 |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
سلام ناصر جان اقا من به شخصه درگیره مرامت شدم:D
خسته نباشی
تستها رو سختگیرانه انجام بدین چشم همه ما به شماست
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 6:49am |
|
 |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
سلام آقا ناصر خسته نباشی با لوپ90*90هم همین اندازه سنس میکنه 110*110یه کم بزرگه 
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:49am |
|
 |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
اقا ناصر بي ادبي نباشه اما شما با كمك بچه هاي اين انجمن به اين برد رسيدين درسته كه كسي نميتونه شمارو مجبور به گفتن اطلاعاتتون كنه اما درست نيست با كمك يهسري به اينجا برسين بعد از كمك كردن دريغ كنيد به هر حال بنده و تمامه كسايي كه براي اين انجمن بي هيچ جشم داشتي فعاليت دارن كمي سرد ميشن موفق باشين
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 8:01am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
نه آقا محمد آقا ناصر کمی شوخ طبع هستن ، مطمئناً همه تغییرات رو یکجا جمع میکنن و در این بخش قرار میدن ، چون شخصیت ایشون خیلی بهتر از این حرفهاست دوستان من .. از موفقیت شما خیلی خرسند شدم 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 8:19am |
|
 |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
اینم بگم از نظر علمی مداری که در هوا فلزی و در این برد میزنه مطمئنا در زمین کاهش قابله ملاحظه ای داره چرا ؟؟چون فرکانس بالایی داره و در هوا خوب جواب میده اما در زمین نه.الان شما z1 لورنزو نگاه کنید نهایتش 3.20 با لوپ 1.5 متر میزنه که دیگه اخرین تکنولوژیشه اما تو خاک.پس چطور این دستگاه با تکنولوژی ساده میتونه این برد رو داشته باشه؟؟؟ فقط یه جواب داره فرکانس بالا دستگاه
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 8:34am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
با آقا محمد موافقم ، حالا که این مدار به همت دوستان به سرانجام رسیده که جای تبریک داره ، ولی باید در زمین هم تست کنید دوستان تا نتیجه تنظیمات و عمق و عملکرد در خاک هم تست بشه تا تغییرات حکم نهایی داشته باشه بنده BRN رو با لوپ 30 سانتی تست گرفتم و در هوا یک دیس استیل 20 در33 رو در هوا به راحتی تا 1.50 متری براحتی میزد ولی در زمین اصلا راضی کننده نبوده و بنده برای یک قطعه تیرآهن 15 در 20 درون خاک تا عمق 40 سانتی نتیجه خوبی نگرفتم ! پس باید در خاک تست کنید هر مداری رو تا نتیجه نهایی ثبت بشه ... زحمات شما دوستان واقعاً ستودنی بوده ، امیدوارم زیر سایۀ حق همیشه سلامت و کوشا باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 8:42am |
|
 |
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
داداش شما باید فلز طلا اگه موجود نبود که دراین اندازه نیست از فلز روی که در هر خونه ایی پیدا میشه تست کن که نزدیک ترین فلز به طلا میباشه فلز هم دایره ایی نباشه بهتره اگه شما بابی ار ان چنین بردی گرفتی باید همان فلز رو حداقل در یک متری میگرفتی چون بی ار ان یه فلزیاب فرکانس پایینه بهترین لوپ برای 12 رگولاتوره 90در90 با مقاومت 3.5 12 دور سیم 50 صدم سیم لاکیه بنظر من هرچه فرکانس در پالسی بالا باشه میتونه به طلا واکنش خوبی بده در عوض تو خاک افت شدیدی میکنه یعنی واکنش به طلا مساوی با واکنش به خاک وسفال اگه مهندسین محترم نظری بدهند عالیه از بابت نوشته قبلی از اقای کرمی معذرت میخواهم اقای کرمی به خودشون گرفتن
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 4:38pm |
|
 |
|