نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: آقاي كاوشگر فكر ميكنم شما خازن سي1 رو بايد ولتاژ بالا بذاري ، 47 نانو 250 ولت با سلام خدمت آقا مهدی وسایر دوستان من خازن c1رو 47نانو با ولتاژ 275 گرفتم حمید آقا در بین صحبتهاشون به این مورد اشاره کردن که این افت فرکانس من میتونه از مبدل باشه که دراین مورد هم باید بگم من مبدل رو از مدار خارج کردم وبه جای مبدل ولتاژ 12+ باطری خود دستگاهو وصل کردم ولی هم چنان افت فرکانس داره حالا نمیدونم کارم درست بوده یا نه ولی حتی با ولتاژ باطری هم افت فرکانس داشت هیچ قطعه ای داغ نمیکنه که به معیوب بودنش یا اتصالی داشتنش شک کنم همه در حالت نرماله
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 8:06am |
|
|
talar
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید سلام اگه ممکنه توضیح بدید ظرفیت خازنهاب5 و 6 و 7 به چه عاملی بستتگی داره ..ایا فقط به ظرفیت سیم پیچ بستگی داره .یا عانل های دیگه ای هم هست .
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 8:36am |
|
|
mehdy1310
|
سلام دوستان عزیزمن ازاینکه باشما هم کلام شدم افتخارمیکنم که باعزیزانی خوشفکرومبتکر هم صحبت شدم
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 8:56am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mehdy1310 نوشته است: سلام دوستان عزیزمن ازاینکه باشما هم کلام شدم افتخارمیکنم که باعزیزانی خوشفکرومبتکر هم صحبت شدم به جو صمیمی و متفکرانه انجمن فلزجو خوش آمدی برادر ، امیدوارم متفکر و سازنده باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 9:49am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خدمت تالار عزیز عرض کنم ؛ خازن 5 بیشتر به اهم لوپ بستگی داره ولی ظرفیتش آنچنان تغییری نمیکنه! برای لوپی که سیم 0.7 میل هست و حدود 4 اهم میشه خازن 5 با 470 نانو نتیجه خوبی میده. خازن 6 و 7 صرفا به فرکانس کاری مدار ربط داره. فرکانس کاری رو هم فرستنده تعیین میکنه که در این مورد ظرفیت لوپ و خازن 1 تعیین کننده اصلی فرکانس هستن.
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 4:23pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سلام حمید جان لطفا این پی سی بی رو چک کنید.با تشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 11:04pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب پوریای عزیز فکر میکنم شما در واقع تصویر نگاتیو فیبر خود بنده رو گذاشتین! مطمئن باشین هیچ مشکلی نداره و قبلا بارها چک کردم و دوستان هم ساختن مشکلی نداشته. فقط در قسمتهایی که سیمها از لابلای پایه های قطعات رد شدن باید خیلی دقت کنین که اتصالی پیش نیاد.
|
پنج شنبه 23 مرداد1392 - 1:08am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستای گلم اولا به همتون خسته نباشید میگم و امیدوارم که همیشه و هر حال موفق و پیروز و سربلند باشید باید عرض کنم که بنده هم مانند شما بسیار زحمت کشیدم و وقت گذاشتم و هزینه کردم که مثلا قویترین فلزیاب دنیارو بسازم و اما.... به هر حال منم مثل خیلی از دوستانی که ابتدا با ذوق و شوق اومدن و گفتندو بعد هم در خاموشی کامل رفتند در اینجا روی توباکس یه خط قرمز پررنگ میکشمو میرم منکه هرچه تلاش کردم و به در و تخته زدم و دود چراغ خوردم توباکسم توباکس نشد امیدوارم مال شما بشه این آخرین پست من در تاپیک توباکس خواهد بود و امیدوارم آخرین پست من در فلزجو نباشه و در پایان بعد از اینهمه کوشش بیهوده از استاد حمید خواهش میکنم که باز این توباکس رو یک بررسی بنمایند شاید دوستانی دیگر چون ما خسته از کوشش بیهوده نگردند سپاس و بدرود توباکس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 4:43am |
|
|
moodi1671
کاربر فعال
|
ilanji نوشته است: سلام دوستای گلم اولا به همتون خسته نباشید میگم و امیدوارم که همیشه و هر حال موفق و پیروز و سربلند باشید باید عرض کنم که بنده هم مانند شما بسیار زحمت کشیدم و وقت گذاشتم و هزینه کردم که مثلا قویترین فلزیاب دنیارو بسازم و اما.... به هر حال منم مثل خیلی از دوستانی که ابتدا با ذوق و شوق اومدن و گفتندو بعد هم در خاموشی کامل رفتند در اینجا روی توباکس یه خط قرمز پررنگ میکشمو میرم منکه هرچه تلاش کردم و به در و تخته زدم و دود چراغ خوردم توباکسم توباکس نشد امیدوارم مال شما بشه این آخرین پست من در تاپیک توباکس خواهد بود و امیدوارم آخرین پست من در فلزجو نباشه و در پایان بعد از اینهمه کوشش بیهوده از استاد حمید خواهش میکنم که باز این توباکس رو یک بررسی بنمایند شاید دوستانی دیگر چون ما خسته از کوشش بیهوده نگردند سپاس و بدرود توباکس دوستانی بودن که قول داده بودن برای برطرف شدن شبهه های موجود یه فیلم کوتاه از کارکرد این مدار میذارن ... از دوستانی که به جواب رسیدن خواهشمندیم یه فایل 1 مگی هم که شده بذارن تا کسانی مثل من و ilanji هم اط سردرگمی دربیایم... اون موقع دیگه کسی نمیگه مدار ایراد داره... هزاران بار ممنون بابت تمام تلاشها "دوصد گفته چون نیم کردار نیست"
"دوصد گفته چون نیم کردار نیست"
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:42am |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
moodi1671 نوشته است: ilanji نوشته است: سلام دوستای گلم اولا به همتون خسته نباشید میگم و امیدوارم که همیشه و هر حال موفق و پیروز و سربلند باشید باید عرض کنم که بنده هم مانند شما بسیار زحمت کشیدم و وقت گذاشتم و هزینه کردم که مثلا قویترین فلزیاب دنیارو بسازم و اما.... به هر حال منم مثل خیلی از دوستانی که ابتدا با ذوق و شوق اومدن و گفتندو بعد هم در خاموشی کامل رفتند در اینجا روی توباکس یه خط قرمز پررنگ میکشمو میرم منکه هرچه تلاش کردم و به در و تخته زدم و دود چراغ خوردم توباکسم توباکس نشد امیدوارم مال شما بشه این آخرین پست من در تاپیک توباکس خواهد بود و امیدوارم آخرین پست من در فلزجو نباشه و در پایان بعد از اینهمه کوشش بیهوده از استاد حمید خواهش میکنم که باز این توباکس رو یک بررسی بنمایند شاید دوستانی دیگر چون ما خسته از کوشش بیهوده نگردند سپاس و بدرود توباکس دوستانی بودن که قول داده بودن برای برطرف شدن شبهه های موجود یه فیلم کوتاه از کارکرد این مدار میذارن ... از دوستانی که به جواب رسیدن خواهشمندیم یه فایل 1 مگی هم که شده بذارن تا کسانی مثل من و ilanji هم اط سردرگمی دربیایم... اون موقع دیگه کسی نمیگه مدار ایراد داره... هزاران بار ممنون بابت تمام تلاشها "دوصد گفته چون نیم کردار نیست"بله بودن کسانی که گفتند از این دستگاه جواب گرفتند ، چنان بردی داره یه کاسه رو توی چند متری میزنه و...... . تغییرات دادن و ازین حرف ها . هیچ کدوم از این دوستان حتی یک فیلم کوتاه نزاشتن و فقط تبلیغ کردن . فکر می کنم ترسیدن بقیه هم بتونن درست کنن و دیگه ....... چند نفر از دوستان که جای تشکر ازشون وجود داره ، از دستگاه شون فیلم و یا عکس گذاشتن ولی به جواب درست نرسیده بودن . حرف زیاده ولی چه کنم که خیلی از ما ایرانی جماعت تحمل حرف انتقادی و حق رو نداریم
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 8:58am |
|
|
|